www.divionperfumes.com

Opinie łącznie (322) Opinie (141) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość produktów, trwałość perfum oraz to, jak bardzo zapachy przypominają oryginały. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także błyskawicznej realizacji zamówień i dostawy, estetyki oraz solidności opakowań, a także pozytywnej obsługi klienta. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się sporadyczne rozczarowania dotyczące trwałości perfum, pojedyncze negatywne opinie o jakości produktów oraz przypadek niejasności przy zwrocie.

Opiniewww.divionperfumes.com

Super sprawa OK.
Zapachy z tej firmy są super i mega trwałe 💪🏻
Savage to jest to co pozwala zmysły. Zapach jest mi znany i lubiany. Ten wynalazek pachnie ponad 12 godz. więc nie jest źle.
Zapach jest mocny i trwały , chociaż nie do końca go poznałam.. Chętnie kupie jeszcze inny za jakiś czas.
Perfumy u was są sztosem i mega trwałość
Myślę o dalszych zamówieniach

Firma godna polecenia

Piękny i trwaly zapach. Przesyłka dotarła szybko. Towar dostarczony do określonego miejsca
Wszystko super, szybkie zamówienie, szybka dostawa, bardzo dobra jakość zamienników.
szybkość realizacji i jakość produktów

Szczerze polecam perfumy Divion. Zapachy utrzymują się cały dzień, znalazłam odpowiedniki swoich ulubionych zapachów.
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, przesyłka w bardzo ładnym opakowaniu, zabezpieczona w taki sposób że żaden kurier nie da jej rady l😄
Piękne perfumy polecam:)

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.