EDAXO.pl

Opinie łącznie (10 924) Opinie (2970) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Większość użytkowników pozytywnie ocenia jakość produktów, a także podkreśla łatwy montaż i przejrzystość instrukcji. Obsługa sklepu oceniana jest jako miła, kompetentna i pomocna, a w przypadku problemów doceniana jest szybka reakcja i skuteczne rozwiązanie sprawy. Pakowanie przesyłek zwykle oceniane jest bardzo dobrze, a bezpieczeństwo produktów w transporcie jest często podkreślane. Proces zwrotów i reklamacji najczęściej przebiega sprawnie, co również zyskuje uznanie klientów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niezgodności produktów z opisem lub wykończenia. Sporadycznie klienci zgłaszają zastrzeżenia do pakowania przesyłek. Zdarzają się także przypadki dłuższego oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji.

OpinieEDAXO.pl

wszystko szybko i sprawnie, szklane panele na kuchnię sa super i pięknie się prezentują w mojej nowej kuchi
Stojak na buty ładny i prosty w złożeniu ale... Trafił mi się z jeden ze szczebelków krótszy o około 1 cm. Jeszcze jedno na zdjęciu stojak robi wrażenie bardziej wytrzymałego zaś w realu jest dość delikatny, co nie zmienia mojej pozytywnej oceny.

Bardzo dobrze

Wszystko świetnie: czas dostawy - błyskawiczny, opakowanie bardzo starane i wytrzymałe, produkt z atestem. Polecam!
Ekspresowa dostawa, a stoliczek porządny i ładny, choć kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu
Jestem bardzo zadowolona. Trawka jak prawdziwa. Piękne uzupełnienie łazienki. Gorąco polecam.
Choć jeden z trzech zamowionych taboretów miał mniejszą średnicę siedziska transakcję oceniam pozytywnie. Towar porządny, bardzo szybka wysyłka. Dzięki.
Zakupione artykuły spelniają moje oczekiwania .dostawa w bardzo krótkim czasie . sklep godny polecenia
Wszystko super. Bardzo polecam sprzedawcę EDAXO. Wszystko sprawnie ,szybko i bezproblemowo.
realizacja zamówienia ekspresowa! zamówiony artykuł zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zabezpieczony . Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim!!!
Jestem zadowolona, czytelna instrukcja obsługi, łatwo było złożyć regalik, jest funkcjonalny
Gazetnik taki jak na zdjęciu. Wszystko się zgadza. Jeżeli w przyszłości byłaby wersja o trochę szerszych przegródkach to dokonałabym ponownego zakupu.E. K.
Suszarka na pranie choć mała to solidnie wykonana. Jest mniejsza niż mi się wydawało, ale dla jednej osoby w sam raz. Polecam
Wszystko przebiegło IDEALNIE !!! Towar zgodny z opisem…bardzo dziękuję i serdecznie POLECAM !!
bardzo ładna przedłużka,bardzo szybko dotarła także spisaliście się na medal. Niestety ja się nie spisałam bo źle zmierzyłam średnicę kranu i przedłużka jest za duża, ale już nie będę odsyłać może podaruję sąsiadce
Produkt adekwatny do ceny, nie mam zastrzeżeń. Materiał płyta, fronty drewno, solidny mebel

Zasłona termiczna

Przesyłkę odebrałam dziś, powieszona przy drzwiach wejściowych. Jeszcze nie wiem czy spełni oczekiwania. Podoba mi się i zastanawiam się nad zakupem kolejnych.
Super szybka wysyłka.
Zgodnie z zamówieniem, w terminie. Polecam.
Towar wygląda lepiej niż na zdjęciu, bardzo dobra instrukcja montażu - Polecam!

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.