Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Jakość produktów spotyka się z bardzo pozytywnym odbiorem, klienci chwalą skuteczność i wysoką wartość suplementów. Produkty są dobrze i estetycznie zapakowane, co wpływa na pozytywne wrażenia z zakupu. Atrakcyjne ceny i promocje, zwłaszcza na wielopaki, są bardzo doceniane przez kupujących. Wielu klientów pozytywnie ocenia smak produktów, co podnosi ich ogólne zadowolenie z zakupu. Obsługa klienta i kontakt ze sprzedawcą są oceniane bardzo dobrze, podkreślana jest profesjonalność i łatwa komunikacja. Część klientów zaznacza, że efekty działania produktów pojawiają się po dłuższym czasie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieEssensey
SUPER OBSŁUGA,BARDZO DOBRY KONTAKT ,I PYSZNY KOLAGEN:)
fajna promocja, super szybka dostawa ( ~10h), polecam
Przesyłka dotarła ekspresowo. Ocena produktu będzie możliwa w późniejszym terminie, kiedy będzie można ocenić efekty jego działania.
Kolagen rybi
Produkt zgodny z opisem dostarczony w wyznaczonym terminie
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
Proszek trudno rozpuszcza się w wodzie ,czasami pijąc czuje się nierozpuszczone grudki ,w smaku bardzo dobry .
Wszystko przebiegło sprawnie jest to moje kolejne zamówienie także polecam
Szybka dostawa, pyszny smak .Polecam
Polecam kalogen ,ekspresowa wysyłka,produkt dobrej jakości
Tak trzymać
Nic. Wszystko było super.
Szybka wysyłka dobra cena
Szybka dostawa suplementy dobrej jakości
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane suplementy
Szybka dostawa. Wszystko przebiegło prawidłowo.
Szybka wysyłka ale na efekty działania kolagenu trzeba poczekać
Dobre produkty. Szybka realizacja zamówienia.
Szybko i porządnie zapakowane- polecam.
Przejrzystość strony, bardzo szybka wysyłka
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
Bardzo polecam. Duża ilość kapsułek oraz wersja forte.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.