Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefajnafabryka.pl
Zamówiliśmy z klasą upominki dla nauczycieli, przyszły szybko a nadruk jest bardzo wyraźny jesteśmy zadowoleni z zakupów w sklepie :-D
Sklep bardzo wygodny, produkty personalizowane wykonane zgodnie z wytycznymi. Niskie ceny, szybka realizacja. Polecam.
DNO i metr mułu. Zlewanie klienta, brak jakiegokolwiek zainteresowania, informacji. Samemu trzeba się prosić o cokolwiek. Chcieli wyciągnąć ode mnie dodatkową opłatę za ponowne przesłanie towaru (nie z mojej winy wrócił, jak ktoś chce to mogę udostępnić wszystko co mam na prv) i tak dla mnie to wyłudzenie. Jak napisałem, że sprawą zajmie się prawnik jeśli nie otrzymam zwrotu pełnej kwoty LUB zamówionego towaru to nagle pieniądze znalazły się na koncie.
NIE POLECAM NIKOMU
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.