Opinie łącznie (8174) Opinie (1858) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 gru 2018

max-fish.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Większość opinii podkreśla, że produkty są zgodne z opisem i oczekiwaniami klienta. Klienci często chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu. Wielu klientów docenia dobre zabezpieczenie przesyłek i dbałość o pakowanie produktów. Klienci pozytywnie oceniają szeroki wybór produktów oraz jasne opisy. Kilka recenzji zaznacza atrakcyjne lub przyzwoite ceny oferowane przez sklep.

Opiniemax-fish.pl

zamówienie złożono sprawnie ,wysyłka szybka ,klient otrzymał to co zamówił,sklep zadowolony ,mógł zrealizować sprzedaż-klient może jechać do Norwegii . pozdrawiam
Szybkość dostawy zgodna z opisem, wykonanie bonu podarunkowego. Skorzystałam drugi raz i po raz kolejny się nie zawiodłam. Polecam

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym , polecam. PS. Sprawdzajcie zawartość przesyłek przed wysłaniem :) Pozdrawiam.
Polecam zakupy na tej stronie... duży wybór, ceny przyzwoite, obsługa klienta jest b. dobra...

sprawnie i szybko - polecam

Produkty dobrze spakowane, bez nadmiernego opakowania i śmieciowego wypełnienia, praktycznie bezobsługowy zakup, sprawnie i szybko - polecam.
Bardzo dobry produkt chwilowo jestem zadowolony myślę że spełni moie oczekiwania
Zajebisty sklep wszystko wyslane od razu w ten sam dzień zapakowane porządnie polecam każdemu

POLECAM

Nie wiedziałem, że w Szczecinie jest taki sklep wędkarski, aż do przedświąt 2025. Pojechałbym na Chopina i kupił prezent dla najlepszego wędkarz w rodzinie. Stało się inaczej, ale dzięki temu przekonałem się, że zamówienie przez internet jest realizowane szybko, dobrze i na temat. Polecam ten sklep absolutnie z czystym sumieniem, Sam wybiorę się tam, by odświeżyć zawartość mojej torby wądkarskiej.

Super sklep

Kolejne zamówienie jak zwykle sprawnie i szybko przygotowane. Bardzo lubię ten sklep. Przyjazny dla klienta
Wygodne zakupy i ekspresowa przesyłka. Polecam!!
Wszystko szybko sprawnie i bardzo profesjonalnie
„Bardzo polecam ten sklep wędkarski! Zamówienie internetowe przebiegło sprawnie i bez problemów. Towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem, a wysyłka szybka. Wszystko elegancko – na pewno jeszcze tu wrócę!”
Wszystko, szybkość realizacji zamówienia super.
Bardzo szybka dostawa. Jeden dzień na Śląsk od momentu zapłaty! Gorąco polecam!
Szybka realizacja zamówienia, polecam
Wędka przyszła szybko i to na plus. Niestety przyszła z uszkodzona rekojescia co niestety jest mocno słabym aspektem. Finalnie nie wpływa to na użytkowanie jednak jako prezent troche słabo.
Super sklep, szybko i sprawnie, polecam !
Szybka dostawa do domu produkty bardzo dobrze zabezpieczone przed zniszczeniem. 👍👍👍
Szybka dostawa za pobraniem. Towar dobrze zapakowany. Dostarczony w stanie nie uszkodzonym.
Szybka dostawa, dobrze spakowana paczka,

• +48692533549
  • max-fish.pl
  • mf.sklep@op.pl
  • Szczecin, POL

max-fish.pl

Max Fish to idealne miejsce dla entuzjastów wędkarstwa. Na ponad 500 metrach kw zajdziecie pełną gamę sprzętu wędkarskiego. Od haczyków, przynęt przez wędki, kołowrotki, akcesoria gruntowo-karpiowe po...