Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://i-bella.pl
Bardzo ładny i lekki zegarek.Jestem zadowolona z udanego zakupu. Szybka wysyłka i dobrze zapakowany produkt.
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa 😊 Cieszymy się, że zegarek spełnił oczekiwania i że przesyłka dotarła szybko oraz bezpiecznie. Życzymy przyjemnego użytkowania
Ekspresowa wysyłka , zegarek piekmy! Polecam :)
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zegarek się podoba i że wszystko dotarło szybko. 😊 Zapraszamy ponownie!
ok
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się wrażeniami – to dla nas mega ważne! 😊
Zegarek Casio a164wa-1ves
Potrzebowałem zegarka na ślub. Przyszedł ekspresowo. Super obsługa! :)
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłe słowa! 🥳 Cieszymy się, że zegarek Casio A164WA-1VES dotarł na czas i mógł towarzyszyć Ci w tak wyjątkowym dniu. Życzymy samych pięknych chwil — nie tylko od święta! ⌚✨
Zdecydowanie zakup roku
Zdecydowanie zakup roku. I może dekady. Nie mam uwag
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Ależ miło to czytać! ❤️ Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię. Cieszymy się, że nasz produkt zasłużył na miano zakupu roku (a może nawet dekady!). Życzymy, żeby nosił się świetnie i zawsze poprawiał humor. Zapraszamy ponownie
Sprawna wysyłka, bardzo dobry kontakt z klientem
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Dzięki za świetną opinię! 😊 🚚💨 Staramy się ogarniać temat szybciej niż TikTok scrollowany w nocy
Ekspresowa wysyłka wszystko bez problemowo
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Ekspresowa wysyłka i zero problemów — brzmi jak nasz plan idealny! 🚀 Dziękujemy za 5 gwiazdek i zapraszamy po więcej błyskawicznych zakupów
Odpowiedź ze sklepu https://i-bella.pl
Bardzo dziękujemy za polecenie! ❤️ To dla nas ogromna motywacja. Zapraszamy ponownie
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.