minou.pl

643 reviews since 28 kwi 2025

Ważny od: 28 kwi 2025
minou.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, które często przewyższają ich oczekiwania i są warte swojej ceny. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację i ekspresową wysyłkę zamówień. Klienci bardzo często chwalą estetykę, staranność i ekologiczność pakowania produktów. Obsługa klienta jest postrzegana jako niezwykle profesjonalna, miła i pomocna, zarówno w sklepie online, jak i stacjonarnie. Klienci doceniają piękno, różnorodność i nietuzinkowość kolorów oraz fasonów ubrań. Produkty są opisywane jako wyjątkowo miękkie, przyjemne w dotyku i komfortowe w noszeniu. Klienci chwalą uniwersalność produktów – nadają się na różne okazje i pory roku, długo zachowują jakość.

Opinieminou.pl

Pierwsze zakupy i pozytywne wrażenia

Niedawno odwiedzilam butik Minou stacjonarnie. Sama przestrzeń jest pięknie urządzona, estetyczna i bardzo klimatyczna. Ogromnym plusem była też miła właścicielka/sprzedawczyni, która stworzyła bardzo swobodną atmosferę i cierpliwie pomagała w wyborze fasonów, dzięki czemu mogłam spokojnie sprawdzić, co najlepiej na mnie leży. Po kilku dniach namysłu zdecydowałam się zamówić online dwa produkty i tutaj również wszystko przebiegło perfekcyjnie. Przesyłka została nadana bardzo szybko, a ubrania były ładnie i starannie zapakowane; dokładnie tak, jak przystało na rzeczy tej jakości. Widać ogromną dbałość o detale i świetne podejście do klienta. Wprawdzie nie mogę wypowiedzieć się jeszcze na temat jakości ubrań, bo nie miałam okazji ich jeszcze nosić, ale jestem dobrej myśli. Leżą i wyglądają dobrze. Zdecydowanie polecam zarówno wizytę w butiku, jak i zakupy online.

Odpowiedź ze sklepu minou.pl

Pięknie dziękujemy za wyczerpującą opinię ♥️ Bardzo nas cieszy, że zarówno zakupy w butiku jak i online były dla Pani miłym doświadczeniem. Mamy też nadzieję, że nasze miękkości świetnie się noszą i dają codziennie dużo radości

Znakomity krój, kolor, jakość i obsługa!

Jestem już stałą klientką. Kombinacja fasonów, kolorów i jakości wykonania powoduje, że swetry od Minou zdominowały moją dzianiinowa część garderoby.Ten kardigan w obłędnym kolorze lila to już drugi w tym modelu. Jest niesamowicie uniwersalny i całoroczny!
Gorąco polecam! Obsługa klienta w Minou Cashmere to absolutny wzór do naśladowania. Kontakt ze sklepem jest błyskawiczny, niezwykle miły i profesjonalny – widać, że dbają o każdego klienta. Wysyłka ekspresowa, a paczka została zapakowana z ogromną starannością. Zakupy tutaj to czysta przyjemność, na pewno wrócę po więcej!
Wspaniała jakość otrzymanego produktu (MAXA kaszmirowy kardigan długi perła) - piękny kolor, mięsista dzianina z poczwórnej przędzy, idealnie układa się na sylwetce. Pięknie zapakowany w ozdobne pudełko i zabezpieczony w opakowaniu transportowym przed przesuwaniem i obijaniem się wewnątrz. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam zarówno produkt jak i firmę Minou Cashmere.

Odpowiedź ze sklepu minou.pl

Bardzo dziękujemy ♥️ Wszystkie aspekty, które Pani wymieniła są dla nas niezmiernie ważne, więc cudownie jest czytać, że są one doceniane. Niech MAXA pięknie się nosi i otula niczym najmilszy kocyk 😊
Minus jest moim ulubionym sklepem. Kupuje swetry i chusty już od kilku lat. Uważam, że rzeczy są rewelacyjne - świetne gatunkowo i wytworzone z poszanowaniem ludzi i zwierząt. Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa.
Przepiękny, mięsisty, a jednocześnie delikatny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Z uwagi, że to sweterek z golfem nie mogę doczekać się chłodniejszych dni, by się nim otulić.
Na pierwsze przymierzenie sweterka wszystko ok , jakość super , wykonanie też perfekcyjne :) Chusta na szyję też ok , ale myślałam , że będzie trochę większa .
To juz kolejny mój zakup swetra w Minou, choć po raz pierwszy w sklepie internetowym. Przesyłka dotarła szybko, pięknie zapakowana, a kaszmir jest wysokiej jakości.
Bardzo dobra jakość produktu, ceny wysokie ale warto. Zamówiłam coś jeszcze, ale szczerze mówiąc po zamówieniu liczyłam na jakiś kupon zniżkowy na następne zamówienie.
Doceniam pomoc przy wyborze produktu oraz bardzo sprawne przeprocesowanie wszystkich formalności, od decyzji po nadanie przesyłki z towarem.
Produkty jak zawsze najwyższej jakości. Szybka realizacja, wszystko świetnie. Polecam!
zakupy w Minou to czysta przyjemność, jakość produktów jest pierwszorzędna
Jestem zachwycona chustą w kolorze cappuccino , pięknie zapakowana paczka ❤️
Za szybkie wysłanie zamówionego towaru. Bardzo estetyczne opakowanie.
Dziekuje za przepiękny sweterek i szybką dostawę!

Kardigan

Kolejny udany zakup w Mieniu, tym razem kardigan. Wart swojej ceny: cudownie skrojony, miękki, ciepły, idealny do walizki, bo zajmuje mało miejsca. Całoroczny, w zimie grzeje, w lecie ogrzewa w zimniejsze dni (sprawdzone, bo mam raglan i golf), lekki, tę jakość i widać i czuć w dotyku.

Odpowiedź ze sklepu minou.pl

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami 😍 Staramy się każdego dnia żeby były tak pozytywne dla wszystkich .
Bardzo lubię zakupy MINOU cashmere.
Sweter rozpinany ma za długie rękawy.
Piękne, puszyste, miękkie polo w cudownym wiosenno-lenim liliowym kolorze. W mojej ocenie kolor raczej chłodny niż ciepły, z podtonami lekko przygaszonymi.

Odpowiedź ze sklepu minou.pl

Liliowe polo to bardzo wiosenny element garderoby 💜 ten kolor jest na prawdę wyjątkowy i bardzo się cieszymy, że przypadł Pani do gustu
Sweterki piękne, realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam

• +48690120096
  • minou.pl
  • sklep@minou.pl
  • Warszawa, POL

Kaszmir to miłość od pierwszego dotyku. I choć moglibyśmy rozpisywać się o jego miękkości, delikatności i cieple, to żadne słowa nie oddadzą niesamowitych wrażeń, jakie towarzyszą zetknięciu z najbard...