Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania biżuterii, często podkreślając perfekcję, dbałość o detale i ręczną pracę. Opinie często wskazują na oryginalność, piękno oraz artystyczny i unikalny charakter wzornictwa. Biżuteria jest postrzegana jako wyjątkowa, niepowtarzalna oraz wyróżniająca się na tle innych produktów. Klienci chwalą także profesjonalizm, życzliwość i świetny kontakt ze sprzedającą, czując się zaopiekowani i docenieni. Doceniane są również estetyczne, efektowne i personalizowane opakowania, które podkreślają wyjątkowość zakupu. Zdecydowana większość klientów jest zadowolona z szybkiej realizacji i sprawnej wysyłki. Sporadycznie pojawia się uwaga o wydłużonym czasie dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.krauzadesign.com
Naszyjnik piękny, profesjonalne podejście do klienta
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy bardzo, kontakt z klientkami i klientami to wyjątkowo przyjemna część pracy.
Dziękujemy bardzo!
Dziękujemy.
Piękne kamienie, perfekcyjne wykonanie, naszyjnik wyjątkowy, bardzo dziękuję za wzięcie moich sugestii pod uwagę. Wdzięczna i zachwycona klientka Jola
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy bardzo, cieszymy się ogromnie.
Nausznica w pełni spełniła moje oczekiwanie.Bardzo ładnie prezentuje się na uchu.Zosała przesłana szybko w ładnym opakowaniu.
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy bardzo, cieszymy się że dobrze leży.
super
Dziękujemy!
Dziękujemy!
Dziękujemy.
Szybka przesyłka. Staranne wykonanie biżuterii. Jest możliwość zastosowania przedłużki do krótkich naszyjników. Świetny design.
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy bardzo, cieszy nas ogromnie Pani opinia.
Kolejny, jak zawsze udany zakup
To już kolejny zakup: przepiękne dwa naszyjniki, jak zawsze autorskie projekty z unikalnymi, wyrafinowanymi zestawieniami kamieni i złoconych elementów + doskonałe wykonanie. A do tego przesympatyczny kontakt z Panią Krauzą - dziękuję serdecznie. :)
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Jak miło! Wzruszenie i wdzięczność, oby Pani służyły nasze wyroby jak najdłużej. Polecamy się i dziękujemy.
piękne opakowanie, piękny prezent, osobisty wpis ręczny co sprawia że poczułam się wyjątkowo
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy bardzo, dokładnie o to nam chodzi.
Dziękujemy.
Piękny naszyjnik , oryginalny i z charakterem , polecam z serca biżuterię Krauza.
Odpowiedź ze sklepu www.krauzadesign.com
Dziękujemy, bardzo nam miło.
Jakość wykonania.
Termin dostawy