Opinie łącznie (6310) Opinie (3118) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów, podkreślając, że dostarczone jedzenie jest zawsze świeże i smaczne. Jakość produktów, zwłaszcza mięsa, wędlin i warzyw, jest oceniana bardzo wysoko. Obsługa klienta zyskuje uznanie za uprzejmość, profesjonalizm oraz zaangażowanie całego zespołu i kierowców. Użytkownicy doceniają sprawność, punktualność i szybkość dostaw, a także staranne i bezpieczne pakowanie produktów, które zapewnia ich świeżość i brak uszkodzeń podczas transportu. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także bardzo dobrego kontaktu zarówno z firmą, jak i z kierowcami. Klienci zwracają uwagę na wygodę zamówień online, łatwość procesu zakupowego oraz oszczędność czasu. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia do niektórych wyrobów oraz sporadyczne skargi na system potwierdzeń zamówień lub nieprzyjemne rozmowy.

Opiniehttps://koneserzysmaku.pl/

Jestem mega zadowolona z Państwa produktów,sposobu dostawy oraz świetnej komunikacji zarówno z firmą jak również z dostawcą ,polecam wszystkim znajomym i napewno będę korzystała z Państwa ofert Pozdrawiam Marzena Walter Jedyne malutkie zastrzeżenie mam co do ostatniej dostawy to wielkość (bardzo malutkie ) pęczków botwinki 🤷 ,

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że produkty, dostawa i kontakt spełniły Pani oczekiwania. Uwagę o botwince oczywiście przekażemy do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Świetne wyroby, bardzo smaczne. Bardzo praktyczne opakowania. Super kontakt w związku z dostawą, super dostawa. Pakiet wielkanocny super! Może w przyszłości można byłoby niektóre produkty zamienić indywidualne? Np. Zamiast 1 kg boczku to 0,5 Boczku a te inne 0,5 kg inny produkt mógłby sobie wybrać klient? My z mężem jesteśmy zachwyceni w każdym razie i napewno będziemy korzystać! Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że wyroby, pakowanie oraz dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą personalizacji zestawów – przekażemy ją do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

jesteście super naprawdę nic nie trzeba dodawać

Jesteście wspaniałą firmą nic nie trzeba ulepszać kochanie kierowcy są jeszcze dużo przed czasem także nie czekamy długo Pozdrawiam was wszystkich serdecznie oraz wszystkich kierowców życząc szczęśliwej podróży
Wszystkie instrukcje dotyczace zamowienia byly jasne. Dostawa miala miejsce danego dnia ale kilka godzin wczesniej. 15 minut przed dostawa otrzymalam informacje ze moge sie jej za chwile spodziewac. Na szczescie bylismy w domu. Jak dla mnie lepiej akurat danego dnia ale moze byc to male utrudnienie dla niektorych. Poza tym produkty odpowiednio zabezpieczone.

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy za szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że instrukcje i zabezpieczenie produktów spełniły oczekiwania. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą wcześniejszej dostawy – przekażemy ją do zespołu, aby jeszcze lepiej dopasować godziny do klientów. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Jedzenie było świeże, smaczne i starannie zapakowane. Dostawa przebiegła sprawnie, a obsługa była miła i profesjonalna. Na pewno zamówię ponownie i z przyjemnością polecam Koneserów Smaku innym. Dziękuję! 😊

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo! 😊 Cieszymy się, że jedzenie było świeże, smaczne i dobrze zapakowane, a dostawa i obsługa spełniły Pani oczekiwania. Będzie nam bardzo miło przygotować kolejne zamówienie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dostawa idealna. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Wędliny i cały zamówiony towar zapakowany sterylnie czysto . Jakość zamówienia adekwatna do ceny. Polecam firmę Koneserzy Smaku.
Pan Artur jest zawsze bardzo uprzejmy, punktualny i pomocny. Jedyne co mi sie przy ostatniej dostawie troche nie spodobalo to godzina dostawy.. okolo 23.40... o tej porze zazwyczaj juz spie. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo za miłe słowa o Panu Arturze 😊 Przekażemy mu pochwałę. Rozumiemy też uwagę dotyczącą późnej godziny dostawy i przekażemy ją do zespołu, żebyśmy mogli lepiej planować takie sytuacje. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko przyjechało świeże, koperek jeszcze mam w lodówce, mięso też świeże, jestem bardzo zadowolona. Bardzo fajnie że od 100 euro nie trzeba płacić za przesyłkę, ceny też są Ok.

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło świeże, a koperek i mięso dobrze się przechowują. Miło nam też, że docenia Pani ceny i darmową dostawę od 100 euro. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Produkty są swieze , daty waznosci takie ze nie trzeba wszystko na szybko jesc , kierowca sympatyczny i mily juz zlozylam nastepne zamowienie 🥰 dziekuje bardzo jestescie solidną firmą 🥰🥰

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że produkty są świeże, mają dobre daty, a kierowca był sympatyczny i miły. Super, że kolejne zamówienie już złożone 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Zrobiłam zakupy po raz pierwszy. Tylko mięso. Mięso przyszło świeże i bardzo dobre jakościowo. W asortymencie brakuje tylko cielęciny i jagnięciny w sprzedaży ale napewno zostanę stałą klientką.

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo! 😊 Cieszymy się, że pierwsze zamówienie było udane, a mięso świeże i dobrej jakości. Sugestię dotyczącą cielęciny i jagnięciny przekażemy do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jestem ogromnie zadowolona z zamówienia u Koneserow Smaku! Jedzenie było przepyszne, świeże i przygotowane z dużą starannością. Cała dostawa przebiegła perfekcyjnie, a kierowca okazał się niezwykle miły, uprzejmy i serdeczny. Tak jak zawsze. Z przyjemnością zamówię ponownie i szczerze polecam!

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy serdecznie za tak piękną opinię! 😊 Cieszymy się, że jedzenie, jakość produktów oraz dostawa kolejny raz spełniły oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją, a miłe słowa o kierowcy z przyjemnością przekażemy dalej 💛 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Witam, zestaw do kiszenia ogorkow byl niepelny, tzn. byla tylko polowka glowki czosnku do kiszenia i ziemniaki byly bardzo duze..Dostawa byla wysmienita, kierowca byl wczesniej niz to bylo planowane. Pozdrawiam serdecznie Iwona Maciag

Pan Mariusz super gosc

Pan mariusz super gosc :) co do cen troszke podrzeliscie przyklad kaszanka(krupniok) wczesniej bylo 5 sztuk w paczce teraz 4 cena ta sama ale generalnie jest ok bede was polecal i napewno zamawial .pozdrawuam i do uslyszenia po wakacjach
Hallo milo ze mogę zdać recenzje Kiełbasy były bardzo smaczne zwłaszcza białą z żurkiem Galaretki i sałatkę potrzebowały trochę więcej przypraw ale to można sobie doprawić gorzej z galaretką I szynka z liściem trzeba było bardzo cieniutko pokroić bo była twarda do żucia. Ciasto było bardzo smaczne Pozdrawiam i do następnego razu

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy za szczerą i szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że kiełbasy i ciasta smakowały. Dziękujemy też za uwagi dotyczące galaretek – przekażemy je do zespołu, aby jeszcze poprawić jakość. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dzień dobry państwu, szczególny respekt i podziękowanie dla bardzo uprzejmych kierowców... pozdrawiamy Pana Artura, który częściej robi nam dostawę... wyjątkowo uprzejmy człowiek 👍☺️

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo za miłe słowa! 😊 Panu Arturowi z przyjemnością przekażemy pozdrowienia i podziękowania za uprzejmość. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Ogromny plus za sezonowe owoce i warzywa!

Ogromny plus za sezonowe owoce i warzywa i za to, że udalo się dostarczyć majonez w butelce, którego nie było w standadowej ofercie. Super pomysł z pakietami, może jakiś pakiet pierogowy też by się sprawdził? :)

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy bardzo! 😊 Cieszymy się, że sezonowe owoce i warzywa przypadły Pani do gustu, a majonez udało się dostarczyć. Pomysł z pakietem pierogowym brzmi świetnie, przekażemy go do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Przede wszystkim Kiełbasa śląska Szynka polecam dostawy zakładów mięsnych w Pszczynie w Tychach jeżeli chodzi o produkty takie jak Kiszki Salceson pasztety Frankfurterki jeżeli szukacie smaku to tylko tam jeśli chodzi o zupy dajcie trochę elementów oczyszczających i poprawcie smakiem czyli przyprawami Jedyne co mi bardzo smakowało to były ryby i Kiełbasa Krakowska dlatego zobaczymy się na pewno życzę wam miłego dnia z wyrazami szacunku i serdecznymi pozdrowieniami GK

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy za opinię oraz poświęcony czas na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. 😊 Cieszymy się, że szczególnie przypadły Panu do gustu nasze ryby oraz kiełbasa krakowska. Dziękujemy również za sugestie dotyczące pozostałych produktów. Chętnie przekazujemy takie uwagi naszym dostawcom i producentom, ponieważ zależy nam na ciągłym poszerzaniu oraz udoskonalaniu oferty. Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach znajdzie Pan jeszcze więcej produktów, które spełnią Pana oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia ponownie! Pozdrawiamy Zespół Koneserzy Smaku
Produkty pierwsza klasa. Super jakość, bardzo dobrze zapakowane. Dostawa dotarła na czas i bez żadnych problemów. Miły kurier. Zamówienie proste. Na pewne będę zamawiać częściej w waszym sklepie. Sklep na najwyższym poziomie. Tak trzymać. Pozdrawiam i dziękuję 🤗

Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/

Dziękujemy serdecznie za tak wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość produktów, pakowanie, dostawa i obsługa spełniły wszystkie oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach! 🤗 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Zawsze wszystko świeże i pyszne, ale jest jeden mały minus: niestety przy zamówieniu dużych ilości jednego produktu, np. z nabiału, daty bywają krótkie i brakuje kontaktu z pytaniem, czy taka data odpowiada.

szczegol

mialam bym maly szczegol, aby osoba ,ktora ustala kierunki dostaw, spojrzala na mape dzielnic Berlina i raczyla wpisywac prawidlowe kody pocztowe ulic!! w Berlinie ulice sa parokrotnie dublowane ,o czym nalezy pamietac ,aby Pan szofer nie musial bladzic!!