Domondo.pl

Opinie łącznie (471) Opinie (471) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, chwaląc solidność wykonania, estetykę oraz trwałość. Wielu docenia szybką i sprawną realizację zamówienia oraz dostawy. Klienci są zadowoleni z sympatycznego i profesjonalnego kontaktu oraz pomocnej obsługi, zarówno mailowej, jak i telefonicznej. W opiniach zwraca się również uwagę na łatwość montażu oraz kompletność zestawów. Produkty są uznawane za praktyczne, zgodne ze specyfikacją oraz satysfakcjonujące w codziennym użytkowaniu. Estetyka i wygląd produktów są często chwalone, szczególnie pod kątem dopasowania do wnętrza i nadawania przytulnego klimatu. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do pracy kurierów lub kompletności przesyłek. Sporadycznie zgłaszane są uwagi dotyczące instrukcji montażu lub szczegółów technicznych.

OpinieDomondo.pl

towar zgodnie z zamówieniem wymiary idealnie pasują-wykonanie ,jakość materiałów na 5
Z zestawu części które zamówiłem potrzebowałem tylko sprężynki do zawiasów. Myślę że powinno być tą że mogę kupić tylko taką część a nie cały zestaw.
Profesjonalizm obsługi. Bardzo staranne opakowanie przesyłki. Instrukcja montażu dodana do przesyłki
wszystko zgodnie z ustaleniami, terminowa dostawa
Dobra jakość, instrukcja b.dobra. Wszystko pasuje. Polecam
Szybka dostawa, jakość produktu i wykonania bardzo dobra! Polecam zakupy u tego sprzedawcy!

Jakość i profesjonalizm

Żaluzje zostały wykonane bardzo starannie. Jesteśmy zadowoleni z efektu. Wszystko pasuje.

Moskieta rolowana

Bardzo ładny się prezentuje ,wykonanie bardzo dobre.
Szybka obsługa i wysyłka jestem bardzo zadowolony
Z firmą bardzo fajnie się wszystko załatwia towar też ok Polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysoka jakość towaru
szybkość doradzenia i rzetelna informacja
Zamówiony towar dotarł szybko i był zgodny ze specyfikacją.
Informacje o przesyłce, szybka dostawa, dobrze zapakowany produkt
Przesyłka szybka zgodna z opisem
towar doszedł w dobrym stanie i nawet przed czasem . a co do artykułu jestem zadowolony nawet bardzo
Szybka wysyłka jestem bardzo zadowolony
Przesyłka dotarła szybko. Markizy wykonane solidnie. Polecam.
Wszystko na najlepszym poziomie.
Szybka dostawa i produkty zgodne z opisem. Łatwy montarz