Domondo.pl

Opinie łącznie (370) Opinie (370) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz terminową dostawę przesyłek. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, a zamówienia najczęściej są kompletne i zgodne z opisem, przy czym produkty odpowiadają specyfikacji i wymiarom podawanym przez klientów. Obsługa klienta jest powszechnie oceniana jako profesjonalna, miła oraz pomocna, zwłaszcza w kontakcie telefonicznym i przy rozwiązywaniu problemów. Obsługa reklamacji jest oceniana bardzo dobrze – klienci podkreślają szybkie i pozytywne rozpatrywanie zgłoszeń. Dodatkowo, klienci są bardzo zadowoleni z wyglądu, designu i estetyki zamówionych produktów, podkreślając ich dopasowanie do wnętrz oraz stylowy wygląd. Proces montażu produktów jest zazwyczaj oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące elementów drobnych lub akcesoriów, a także sporadyczne zastrzeżenia do instrukcji montażu lub konieczności poprawek podczas składania produktów.

OpinieDomondo.pl

Produkt zgodny z opisem, zgodne wymiary, bardzo ładne wykonanie.
PACZKA BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANA SZYBKA DOSTAWA A ROLETY EXTRA👌 POLECAM domondo
Super szybka dostawa i towar godny polecenia. Będę go polecał znajomym.

Zaślepki do markizy

Zaślepki - zmuszanie do zakupu kpl w obecnych czasach to wielki błąd mniejsze zaślepki mają niepotrzebne nacięcia które skutecznie je osłabiają w oryginale nie było tych nacięć tj ok 10 lat temu

Odpowiedź ze sklepu Domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy uwagi dotyczące nacięć oraz różnic względem wcześniejszych wersji produktu. Stale analizujemy opinie, aby ulepszać ofertę. Pozdrawiamy, zespół Domondo.
Zamówiony towar został dostarczony bardzo szybko. Stan ogrodzenia bambusowego bardzo dobry. Jestem zadowolona.
Rolety idealne, zgodne z opisem, szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony
Możliwość złożenia zestawu jaki mi odpowiada, przystępna cena, szybkość reakcji zamówienia.

Żaluzje aluminiowe 16 mm

To już kolejne żaluzje zamówione przeze mnie w tym sklepie. Z wszystkiego jestem zadowolony z wyjątkiem wyjątkowo tandetnego dolnego mocowania żyłki oraz kiepskiej jakości zatrzasku na łańcuszek.

Roleta Zewnętrzna

Zamówiłam roletę zewnętrzną i jestem mega zadowolona! Produkt świetnej jakości, wszystko dokładnie wykonane, idealnie dopasowane do okna. Montaż przebiegł bez problemu, a efekt końcowy przerósł moje oczekiwania – roleta działa cicho, wygląda estetycznie i naprawdę poprawia komfort w domu. Szybka realizacja zamówienia, zdecydowanie polecam!
Dobry kotakt, szybka realizacja, szybciej niż przewidywana.

bdb jakość i szybka wysyłka

wszystko zgodnie z opisem, bardzo dobrej jakości, szybko wyslane i świetnie zapakowane zamawiałam same materiały do rolet bez kasety :) polecam
Wszystko według zamowienia. Polecam
Rolety są cudne. Prezentują się mega i tworzą klimat

dobry produkt

szybka dostawa, dobra obsługa, dobry produkt, bez żadnych przeszkód
Rolety są piękne 🤩 prezentują się mega polecam
Jestem bardzo zadowolona z towaru polecam
Klipsy zapięcia ramki słabej jakości poza tym cena na przełomie roku.zwyszkowa o prawie 150.zł. Pierwsza moskitiera była dużo lepsza. Pozdrawiam firmę.

Odpowiedź ze sklepu Domondo.pl

Drogi Kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że jakość klipsów nie spełniła oczekiwań – przekazujemy tę uwagę do odpowiedniego działu. Pozdrawiamy, zespół Domondo.
Wszystko ok Szybka przesyłka

Super!

Bardzo ładne rolety. Dostawa terminowa. Informacje o przesyłce na bieząco. Polecam.
Bardzo mila obsługa, bardzo d9bry kontakt, jednak jakos produktu daje do myślenia, po złożeniu i jednej nocy moskitiera wykrzywiła się, zamawiałam z wejściem dla pupila, niestety tego wejścia brak, co prawda zwrócono mi różnicę.

Odpowiedź ze sklepu Domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się z miłej obsługi i dobrego kontaktu. Przykro nam z powodu odkształcenia moskitiery po montażu oraz braku wejścia dla pupila. Zachęcamy do kontaktu z działem obsługi klienta – chętnie sprawdzimy sytuację i zaproponujemy rozwiązanie. Zależy nam na jakości i pełnym wsparciu. Pozdrawiamy, zespół Domondo.