Opinie łącznie (1043) Opinie (480) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 6 lut 2023

bellcraft.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając ich trwałość, estetykę i staranność. Są zachwyceni oryginalnym designem, pięknem oraz efektem, jaki produkty wywierają w ogrodzie. Doceniają również szybką, terminową i bezproblemową dostawę, a także bardzo dobre zabezpieczenie przesyłek. Wysoko oceniany jest profesjonalizm obsługi, łatwy kontakt oraz wsparcie zarówno przed, jak i po zakupie. Wielu klientów wraca po kolejne produkty, co świadczy o ich zadowoleniu i lojalności wobec marki. Dodatkowo, doceniane jest praktyczne zastosowanie produktów, zwłaszcza podpór, poidełek oraz rozwiązań do ogrodu. Część klientów zwraca uwagę na relatywnie wysokie ceny, choć pojawiają się również opinie, że są one adekwatne do oferowanej jakości.

Opiniebellcraft.pl

Fajne ozdoby do ogrodu chociaż wczesniej było jeszcze fajniej. Np. owca miała ,,wełniane zakrętasy" , a teraz ich nie ma. Szkoda, bo to dodawało większego uroku. Niektóre zwierzaki tez np posiadały oczy, których teraz brak. Trochę to ,,na skróty". Wiem stąd , gdyż ponownie kupuję w formie prezentu.

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Hmmm nasza owca nigdy nie miała innego wzoru, zawsze była w takiej prostej formie jak obecnie. Pozostałe wzory też nie były zmieniane. Nasze projekty są prostsze w formie lub bardziej "powycinane", ale nigdy nie upraszczaliśmy powstałych wcześniej projektów.

Zachwyt

Trafiłam do was z polecenia. Nie zawiodłam się. Pergola w kształcie liścia jest piękna. Gałązki rośliny można poprzeplatać bez konieczności przywiązywania. Dobrałam jeszcze kwiat. Wszystko wykonane jest z dbałością. Całość wygląda zachwycająco. To jeszcze nie koniec moich zakupów u Was:) Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Bardzo się cieszymy, że dekoracje spełniają oczekiwania :). Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
To już kolejne moje zamówienie, to o czymś świadczy. Wracam do Waszych produktów ♥️ Mam tylko problem z montażem czosnku. Gwint do poprawy, właśnie czekam na fachowca, który sobie z tym poradzi. Kwiat „ nie chce się” skręcić z łodygą.
Interesują mnie głównie praktyczne ozdoby jak np podpory do roślin, które są bardzo solidne, ale tym razem moje serce skradły ozdoby romantyczne na które od razu się zdecydowałam tj memoriał dla ukochanych zwierząt i domek na drzewo. Bardzo podoba mi się ten zakup, dziękuję Danuta

Również dziękujemy :)
Już kilkakrotnie zamawiałam wyroby Bellcraft- i jeszcze nieraz zamówię. Wszystko co otrzymałam pięknie zdobi mój ogród. Każda ozdobą jest wykonana dokładnie i "na wieki". Rdzawy kolor cudownie komponuje się z roślinnością. Realizacja zamówień jest szybka i bezproblemowa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Pięknie dziękujemy za tak miły komentarz :). Pozdrowienia!
Właściwy dobór materiału - optymalna grubość - perfekcyjne wykonanie - oryginalne pomysły - dokładne i staranne zabezpieczenie wyrobów do transportu - szybki czas wykonania - Firma Godna Polecenia !!

Wszystko pięknie i ładnie, ale....

Wszystko pięknie i ładnie. Jestem stałą klientką i od kilku lat składam tutaj zamówienia. Jedną gwiazdkę zabieram, a to za związeķ: kod upustowy na ponowne zakupy, a darmowa wysyłka. Kupìę towar do kwoty gdzie jest darmowa wysyłka. Jednak gdy użyję kodu upustowego- w ostatnim kroku znika darmowa wysyłka i trzeba zlikwidować kod upustowy, by się opłacało i była darmowa wysyłka.
Zdecydowanie polecam , profesjonalna obsługa przed i po sprzedażowa :) Towar świetnie zapakowany ,wszystko się zgadza ,zamówione ozdoby , poidła dla ptaków oraz palenisko przeszły moje najśmielsze oczekiwania .Dziękuję :)
Kupuję przedmioty po raz kolejny, Jestem bardzo zadowolona. Myślę że nie będzie to ostatni zakup. Bardzo zachęcam innych do zakupów
Zamówione produkty są bardziej efektowne ,gdy je zobaczyłam po otrzymaniu zamówienia niż się spodziewałam . Polecam bardzo :)

Szybko i profesjonalnie

Szybka, bezproblemowa i fachowa wykonana usługa, możliwość podejrzenia projektu tabliczki przed zleceniem produkcji, brak problemu przy zmianie projektu po przyjęciu pierwotnego zlecenia

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Dziękujemy bardzo za opinię i polecamy się :)

Prezentacja

Wszystkie wyroby pięknie się prezentują w ogrodzie ( niestety nie zrobiłam jeszcze zdjęć - postaram się przesłać przy okazji ). Co ewentualnie mogłabym zasugerować ,żeby pręty przy wieszaku ogrodowym i poidełku dla ptaków były z trochę grubsze. Pozdrawiam Renata Stępiń
Towar dostarczony na czas. Zgodny z zamówieniem. Ozdoby wykonane solidnie, ładnie prezentują się na rabatach. Polecam zakupy w Bellcraft. Z pewnością tu wrócę.

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :)

Brawo

Bardzo oryginalne i piękne rdzewiaki. Już mają miejsce w moim ogrodzie. Poidełko dla ptaków- super pomysł.
Bardzo ładny i profesjonalnie wykonany produkt wart swojej ceny. Szybka dostawa.
Przepiękne ozdoby. Tym razem zdecydowałam się na zakup fuksji, które są niezwykle efektowne.
Bardzo ładne i solidne wyroby w dobrej cenie. Podpory do roślin stabilne dzięki pomysłowej nodze. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Wrócę po więcej.

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Dziękujemy i zapraszamy :)
Dobra jakość zakupionych produktów, terminowa dostawa
Kogut jest tak piękny, że poprzednika nam skradziono. Trzymajcie kciuki, żeby kolejny został z nami na dłużej.

Trzymamy!! :)
To już mój kolejny zakup ;-) tym razem ozdoba ścienna, nic dodać nic ująć, produkt poprostu 1 klasa, na 100% zgodny ze zdjęciem. wygląda super. Przesyłka dobrze zabezpieczona, dostawa terminowa. Polecam.