bellcraft.pl

1115 reviews since 23 sty 2023

Ważny od: 6 lut 2023
bellcraft.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci podkreślają wysoką jakość oraz precyzję wykonania produktów, zwracając uwagę na dbałość o detale i solidność. Są zachwyceni oryginalnością, pięknem i artystycznym charakterem ozdób, podkreślając ich efektowność w ogrodzie. Dostawa jest realizowana szybko i terminowo, a przesyłki są dobrze zabezpieczone, co spotyka się z uznaniem klientów. Obsługa sklepu jest profesjonalna, przyjazna i sprawna zarówno przed, jak i po sprzedaży. Wielu klientów wraca po kolejne produkty, wyrażając wysokie zadowolenie z poprzednich zakupów i rekomendując firmę innym. Produkty oceniane są jako praktyczne i solidne, dobrze spełniające swoje funkcje w ogrodzie. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, zapewniające bezproblemowe otrzymanie produktów. Nieliczne głosy dotyczą drobnych mankamentów, zmian w detalach produktów lub problemów technicznych.

Opiniebellcraft.pl

Wszystko bardzo ladne polecam zamawialam juz kilka razy super wykonanie szybka dostawaj
Ozdoba bardzo ładna, bardzo starannie wykonana. Ślicznie wygląda w moim ogrodzie na tle traw ozdobnych. Polecam!

Wysoka jakość produktu.

Dokładne wykonanie, ciekawe wzornictwo, wysoka jakość produktu, szybka realizacja.
Wasze prace to małe dzieła sztuki, są cudne,polecam wszystkim miłośnikom takich klimatów
Zdecydowanie polecam , profesjonalna obsługa przed i po sprzedażowa :) Towar świetnie zapakowany ,wszystko się zgadza ,zamówione ozdoby , poidła dla ptaków oraz palenisko przeszły moje najśmielsze oczekiwania .Dziękuję :)

Uwielbiam Wasze rdzewiaki.

Uwielbiam Wasze rdzewiaki ,mam już kilka .Pięknie wyglądają w ogrodzie. Pozdrawiam
Kupuję przedmioty po raz kolejny, Jestem bardzo zadowolona. Myślę że nie będzie to ostatni zakup. Bardzo zachęcam innych do zakupów

Jak zwykle jestem zachwycona ozdoby są piękne i cudownie wykonane dziękuje 😀

Jak zwykle jestem zachwycona ozdoby są piękne i cudownie wykonane dziękuje 😁
Szybka realizacja zamówienia. Przedmioty zamówione są solidne i dobrze wykonane. Ozdabiają mój ogród .
Zamówione produkty są bardziej efektowne ,gdy je zobaczyłam po otrzymaniu zamówienia niż się spodziewałam . Polecam bardzo :)

Szybko i profesjonalnie

Szybka, bezproblemowa i fachowa wykonana usługa, możliwość podejrzenia projektu tabliczki przed zleceniem produkcji, brak problemu przy zmianie projektu po przyjęciu pierwotnego zlecenia

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Dziękujemy bardzo za opinię i polecamy się :)
Super jakość wykonania 🙂 Wszystko wygląda pięknie 😀🤩

Prezentacja

Wszystkie wyroby pięknie się prezentują w ogrodzie ( niestety nie zrobiłam jeszcze zdjęć - postaram się przesłać przy okazji ). Co ewentualnie mogłabym zasugerować ,żeby pręty przy wieszaku ogrodowym i poidełku dla ptaków były z trochę grubsze. Pozdrawiam Renata Stępiń

Jest super

Wszystko jest w porządku, dostawa bez zastrzeżeń. Produkty bardzo ładne
Piękne wykonanie, wysyłka terminowa.
Polecam, piękne ozdoby do ogrodu
To już drugie takie koło, super
Ciekawa sztuka w metalu. Super wykonanie. Super jakość. Super serwis.
Towar dostarczony na czas. Zgodny z zamówieniem. Ozdoby wykonane solidnie, ładnie prezentują się na rabatach. Polecam zakupy w Bellcraft. Z pewnością tu wrócę.

Odpowiedź ze sklepu bellcraft.pl

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :)
Świetne rzemiosło, efekt w ogrodzie znakomity