zielinskibags.com

Opinie łącznie (4117) Opinie (1882) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, dbałość o detale i solidność szycia. Wyjątkowy design, piękne kolory i oryginalne wzory są bardzo często chwalone przez klientów. Doceniane są praktyczne rozwiązania, pojemność i wygoda produktów, w tym liczne kieszenie oraz przemyślane detale. Kompetencja, uprzejmość oraz szybka i profesjonalna obsługa sklepu zdobywają uznanie użytkowników. Dodatkowo, produkty oceniane są jako bardzo trwałe i odporne na codzienne użytkowanie. Możliwość personalizacji, indywidualne podejście do zamówień oraz uwzględnianie próśb klienta są bardzo pozytywnie odbierane. Elementy takie jak zamki i paski, choć przeważnie oceniane są pozytywnie, sporadycznie budzą uwagi dotyczące ich działania.

Opiniezielinskibags.com

Kupiłam Fridę, czaiłam się na nią od dłuższego czasu (bo kolejna torba i po co??), jestem baaardzo zadowolona. Jest to najlepsza torba jaką kiedykolwiek miałam. Bardzo dobrze, starannie wykonana. Nic się nie wyciąga ( w sensie żadna nitka). I najważniejsze jest piękna, łapie wzrok przechodniów i zdarzyło mi się, że obcy ludzie mówią - ładna torba. Jest duuza, można ją napakować na maksa.
Zamówiłam plecak jak i torbę, która była spersonalizowana specjalnie dla mnie. Warto! W życiu jeszcze nie byłam tak pewna, polecając komuś torebkę czy plecak. Wykonanie celujące, widać, że uszyte z sercem. Wystarczy chwilę ponosić plecak by wiedzieć, że posłuży dobre kilka lat jak i dłużej. Cudo. Razem z chłopakiem wymieniamy się plecakiem z ćmą :) Polecam z czystym sumieniem. Jeśli chcecie torbę, która pomieści cały wasz dobytek, nie zgubicie w nich kluczy, posłuży wam lata i będzie przyciągać wzrok - nie ma co się zastanawiać!

Genialne torby, ukochane nerki!

Genialne produkty, robione z sercem, pasją i dbałością o szczegóły. Noszę je nonstop od kilku lat, zarówno nerki (na codzień), jak i wielkie torby w podróży. Mam też torboplecak! Świetny design, staranne wykończenie sprawia, że polecam "Zieliny" każdemu. No i najważniejsze - wspaniała Ekipa, życzliwa i pomocna w rozwiązywaniu najmniejszych dylematów. Dziękuję i pozdrawiam cały Zielinowy Team ❤️
Obie torby, które otrzymałam, są przepiękne i w pełni spełniły moje oczekiwania. Widać, że zostały wykonane z ogromną starannością i dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal. Są wyjątkowe, oryginalne i jedyne w swoim rodzaju. To nie tylko piękne dodatki, ale małe dzieła sztuki tworzone z pasją. Z całego serca polecam – na pewno nie będzie to mój ostatni zakup! ❤️

Torby i plecak

Torby : z nubuku i autorska fantastycznie wykonana, wzorcowo, materiał jakościowo dobrany do fasonu, w środku wykończono z ogromną starannością. Jestem ogromnie zadowolona z zakupu obu torb . Jeśli chodzi o plecak, to nie spełnił moich oczekiwań, ze względu jakość zielonego materiału, który zastosowano do jego wykonania, lekko włochaty, opis materiału z jakiego jest wykonany nie do końca jest adekwatny. Sam plecak wykonany jest z wielką starannością, a wręcz , wzorcowo. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę ZB. Elżbieta Wierzbicka

Moja ulubiona torba

Model bardzo dopracowany - zewnetrzne kieszenie na zamek i jedna wewnetrzna robia robote. Bardzo przydane karabinczyki na klucze wewnatrz torby. Mozliwosc przepinania tez ulatwia noszenie i doczepianie do niej roznych rzeczy/czapek co okazalo sie zbawienne przy dzieciach i psach. Jedyne do czego bym sie mogla przyczepic to jakosc zamkow - mogly by plynniej chodzic a zaczep suwaka moglby byc troche wiekszy zeby go latwiej zlapac. Kolor i wzor cudo....no i idealnie pasuje mi do butów. :D
Torby są EXTRA fajne, stylistyczne, pomysłowe, super wykonane, bardzo dokładnie, każdy detal jest idealny, dla mnie najfajniejsze są te taśmy w środku do których można podpiąć klucze do samochodu lub domu - super pomysł - ja mam już 3 torby ZB - i planuje zakup kolejnych. Gorąco polecam - jeżeli ktoś lubi EXTRA LOOK - mam dużą torbę , mam nerkę Africana i taką superową "alllaaaa plecaczek" z Marilyn Monroe - wszyscy się za mną oglądają :)
W prezencie urodzinowym zażyczyłam sobie Classic-a z gwiazdą. Jest fantastyczna! Po dodaniu opcji plecakowej zastąpiła moje wszystkie torby i plecaki włącznie z tą na notebooka. Zabieram ją ze sobą wszędzie - prócz tego, że nadaje stylu każdej freestylowej kreacji to jest bardzo wytrzymałam. I bardzo bardzo chciałabym jakąś kolejną w tym niesamowitym "dętkowym" stylu.
Zazwyczaj noszę plecaki z torebkami jest taki problem iż wrzynają się w ramię i ciążą , nerka to alternatywna wersja, pomysł z dwoma zamkami jest dobry czasami gdy za szybko otwieram zachaczają o palce , pasek wyżyna się w ramię gdy mam na sobie cieńką koszulkę.
Pięknie wykonana, kolory jeszcze lepiej wyglądają na żywo. Cudowne rozwiązanie, że zamek działa w dwie strony niby mała rzecz ale jak wygodna :) poza tym sama nerka bardzo wygodna w użytkowaniu idealnie dopasowuje się do ciała. Cudowna !
Piękne torby, jedyne w swoim rodzaju! Mam ich kilka, kupowane od wielu lat. Poza tym sam Właściciel, Projektant i Wykonawca jest bardzo ciekawym, otwartym człowiekiem. Świetny kontakt z firmą, szybka wysyłka. Polecam bardzo!
To nie jest moją pierwsza ani ostatnia torba. Największe wrażenie robi na mnie to,że rozmiar tej torby (duuuży) nie idzie w parze z dużą wagą. Torba jest duża, ale lekka, bardzo estetycznie wykonana, pojemna i praktyczna. Znalazłam swój ideał. Serdecznie polecam 👍

Dobry wybór

Zamówiona torebka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przyznaję się, że zastanawiałam się długo. A torebka jest świetnie uszyta, kolorystyka taka jak na zdjęciu. I mam upatrzone 2 kolejne. Zdecydowanie pokecam.
D R
Dorota R.
Szybka i profesjonalna obsluga. Super kontakt ze sprzedawca. Torba przepieknia jak zawsze, bo to juz 6sta w mojej kolekcji. Nic nie mozecie juz zrobic lepiej, bo wszystko jest na 100%, ale jak Was znam, to na pewno czyms fajnym zaskoczycie. Chetnie wzielabym udzial w warsztatach, ale niestety odleglosc i czas mnie blokuje. Moze kiedys sie uda. Goraco polecam z calego serca. Pozdrawiam Dorota z Dublina
Świetna, wielka, kolorowa torba! I love it from the first Podobają mi się wszystkie rączki i paski - para króciutkich, para dłuższych i długi pasek. Podoba mi się rozwiązanie z klamerkami, bo pozwala nadać torbie kształt jaki lubię. Super była możliwość dobrania koloru wewnętrznej warstwy. Bardzo bym marzyła o tym, żebyście zaprojektowali jeszcze jakiś wzór który jest podobnie kolorowy jak torba z lamą lub Fridą, ale bez tak oczywistego motywu "twarzy". Bardzo by się przydały w środku większe kieszenie - takie bez suwaka. (Ta z suwakiem jest super). Zostawcie te dwie małe, dodajcie ze dwie większe, żeby tam zmieścić wygodnie i bezpiecznie np. czytnik lub mniejszy tablet. Możecie też pomyśleć o dodaniu paska albo podłużnej kieszeni (np. na jednym z krótszych boków w środku) na butelkę z wodą. Wiekie dzięki za super torbę i na pewno do Was wrócę po następną tego typu torbę!! <3

Torba green classic

Na początku grudnia dostałem moją torbę od Zieliński Bags- green classic. Trzeba się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o oczekiwanie na towar, ale zdecydowanie warto. Torba jest przepiękna, ciemna głęboka zieleń, mięciutki, milutki zamsz. Bardzo staranne wykonanie, torba jest duża i pojemna (czasem mam wrażenie, że mogę pakować do niej różne rzeczy bez końca 😆, prawie torba bez dna 😁), ma dużo kieszeni. Chyba najładniejsza torba jaką miałam. Zdecydowanie polecam i na pewno będę do Was wracać. Dziękuję 😁❤️
Dostałam torebkę juz 12 od Was I jak zawsze jestem zachwycona. Chcialam dziewczynę w słonecznikach I mam. Uwielbiam wszystkie Zieliny ponieważ są bardzo dokładnie wykonane, mają odpowiednią liczbę kieszeni i do tego 2 tasiemki na klucze, które są fenomenalne I bardzo ułatwiają życie 😀 Bardzo dziękuję i pewnie jeszcze nie raz kupię Zielinę. Aha i mam ich tyle bo lubię i są cudowne do tego bardzo wytrzymałe.
Torby wykonane są bardzo solidnie, posłużą długie lata a niepowtarzalny i wyróżniający się design sprawia że czuję się jak milion dolarów. Mam dwie i nie oddam żadnej. Polecam ♥️♥️♥️

Opinia - nerka

Ładna kolorystyka, torebka estetycznie wykonana. Pasek porządny i długi, można wyregulować i dopasować do odpowiedniej dla siebie długości. Nerka pakowna, dużo pomieści.
To już mój trzeci zakup. Tym razem był torboplecak. Mega ładny, super kolory. Bardzo lekki i wygodny do noszenia, zarówno na plecach jak i w ręku. Bardzo lubię te smycze na klucze. Dla wiecznej poszukiwaczki kluczy wśród mnóstwa rzeczy w torbie to super pomysł.