zielinskibags.com

Opinie łącznie (3695) Opinie (1756) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością materiałów i starannym wykonaniem produktów, podkreślając dbałość o detale. Wygląd i oryginalność wzorów są bardzo cenione, klienci chętnie wybierają kolorowe i nietuzinkowe modele. Produkty są bardzo funkcjonalne, posiadają przemyślane rozwiązania jak wiele kieszeni, zapięcia i opcje organizacji. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm, miły kontakt i szybkie reagowanie na potrzeby klientów. Klienci doceniają pojemność i wygodę noszenia torebek, nerek i plecaków, często wspominając o komforcie użytkowania w podróży i na co dzień. Wielu klientów wraca na kolejne zakupy, deklarując lojalność i polecając produkty innym.

Opiniezielinskibags.com

Torby są EXTRA fajne, stylistyczne, pomysłowe, super wykonane, bardzo dokładnie, każdy detal jest idealny, dla mnie najfajniejsze są te taśmy w środku do których można podpiąć klucze do samochodu lub domu - super pomysł - ja mam już 3 torby ZB - i planuje zakup kolejnych. Gorąco polecam - jeżeli ktoś lubi EXTRA LOOK - mam dużą torbę , mam nerkę Africana i taką superową "alllaaaa plecaczek" z Marilyn Monroe - wszyscy się za mną oglądają :)
W prezencie urodzinowym zażyczyłam sobie Classic-a z gwiazdą. Jest fantastyczna! Po dodaniu opcji plecakowej zastąpiła moje wszystkie torby i plecaki włącznie z tą na notebooka. Zabieram ją ze sobą wszędzie - prócz tego, że nadaje stylu każdej freestylowej kreacji to jest bardzo wytrzymałam. I bardzo bardzo chciałabym jakąś kolejną w tym niesamowitym "dętkowym" stylu.
D R
Dorota R.
Szybka i profesjonalna obsluga. Super kontakt ze sprzedawca. Torba przepieknia jak zawsze, bo to juz 6sta w mojej kolekcji. Nic nie mozecie juz zrobic lepiej, bo wszystko jest na 100%, ale jak Was znam, to na pewno czyms fajnym zaskoczycie. Chetnie wzielabym udzial w warsztatach, ale niestety odleglosc i czas mnie blokuje. Moze kiedys sie uda. Goraco polecam z calego serca. Pozdrawiam Dorota z Dublina
Świetna, wielka, kolorowa torba! I love it from the first Podobają mi się wszystkie rączki i paski - para króciutkich, para dłuższych i długi pasek. Podoba mi się rozwiązanie z klamerkami, bo pozwala nadać torbie kształt jaki lubię. Super była możliwość dobrania koloru wewnętrznej warstwy. Bardzo bym marzyła o tym, żebyście zaprojektowali jeszcze jakiś wzór który jest podobnie kolorowy jak torba z lamą lub Fridą, ale bez tak oczywistego motywu "twarzy". Bardzo by się przydały w środku większe kieszenie - takie bez suwaka. (Ta z suwakiem jest super). Zostawcie te dwie małe, dodajcie ze dwie większe, żeby tam zmieścić wygodnie i bezpiecznie np. czytnik lub mniejszy tablet. Możecie też pomyśleć o dodaniu paska albo podłużnej kieszeni (np. na jednym z krótszych boków w środku) na butelkę z wodą. Wiekie dzięki za super torbę i na pewno do Was wrócę po następną tego typu torbę!! <3

Torba green classic

Na początku grudnia dostałem moją torbę od Zieliński Bags- green classic. Trzeba się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o oczekiwanie na towar, ale zdecydowanie warto. Torba jest przepiękna, ciemna głęboka zieleń, mięciutki, milutki zamsz. Bardzo staranne wykonanie, torba jest duża i pojemna (czasem mam wrażenie, że mogę pakować do niej różne rzeczy bez końca 😆, prawie torba bez dna 😁), ma dużo kieszeni. Chyba najładniejsza torba jaką miałam. Zdecydowanie polecam i na pewno będę do Was wracać. Dziękuję 😁❤️
Dostałam torebkę juz 12 od Was I jak zawsze jestem zachwycona. Chcialam dziewczynę w słonecznikach I mam. Uwielbiam wszystkie Zieliny ponieważ są bardzo dokładnie wykonane, mają odpowiednią liczbę kieszeni i do tego 2 tasiemki na klucze, które są fenomenalne I bardzo ułatwiają życie 😀 Bardzo dziękuję i pewnie jeszcze nie raz kupię Zielinę. Aha i mam ich tyle bo lubię i są cudowne do tego bardzo wytrzymałe.
To już mój trzeci zakup. Tym razem był torboplecak. Mega ładny, super kolory. Bardzo lekki i wygodny do noszenia, zarówno na plecach jak i w ręku. Bardzo lubię te smycze na klucze. Dla wiecznej poszukiwaczki kluczy wśród mnóstwa rzeczy w torbie to super pomysł.

Myślę że wszystko jest idealne.

Myślę że wszystko jest idealne torebka piękna, jakość fantastyczna. Właściciele bardzo kompetentni i mili. Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem. Nic na tą chwilę bym nie zmieniała. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie i tu 5+.
Torby są piękne, ale nie tylko. Są bardzo trwałe, właściwie niezniszczalne, wieczne! Przesyłka jest pięknie zapakowana. Kontakt ze sklepem szybki, sprawny. Od lat kupuję Zielińskie torby i nigdy się nie zawiodłam.
Nerka , którą zamówiłam spełniła moje oczekiwania w 100 a nawet w 200%. Materiał oraz wykonanie estetyczne,solidne i eleganckie. Jeśli jeszcze nie zakupiliście to musicie to zrobić ;-).Serdecznie polecam z całego serduszka.

Bardzo ją lubię

Nie pisałam opinii zaraz po otrzymaniu torebki, dlatego że dla mnie ważne jest, jak torebka się nosi. Torebko-plecak jest świetny - skonstruowany tak, że dobrze wygląda zarówno na plecach, jak i na ramieniu. Starannie wykończony, nie ma słabych punktów. Cieszę się, że wybrałam kolorowy model, bo rozjaśnia trochę moje stylizacje. Przyciąga wzrok i pytania skąd jest :)

Super torba POLECAM

Torba bardzo dobrze wykonana, super materiał kolorystyka ekstra. Bardzo pojemna, o to mi chodziło. Jedyny malutki minusik, że jak biorę torbę na ramię za uchwyty to są one za szerokie oba i jedna rączka spada mi z ramienia. Ale wtedy zakładam pasek. Więc rozwiązanie jest. Ogólnie bardzo polecam, zadowolenie na 100%.
Nerka sztos 😍 Polecam z całego serca ❤️ podejrzewam że to nie będzie mój jedyny zakup warta swojej ceny solidnie wykonana ze starannością po prostu petarda 🔥🔥🔥
ZB to torby z najwyższej półki. Piękne wykonanie, dbałość o każdy detal, nietuzinkowość, wspaniały kontakt producent - klient. Kupuję od kilku lat. Polecam z całego serducha. Jeśli szukasz ponadczasowej torebki to trafiłaś (trafiłeś) pod właściwy adres. Przesyłkę otwierasz z radością dziecka odpakowującego prezent gwiazdkowy. Nie zwlekaj tylko zamów. Z torbami marki Zieliński jak z tatuażami masz jeden i chcesz więcej i więcej i jeszcze więcej............

Wyjątkowe i praktyczne

Wyjatkowe, piękne i praktyczne. Mam już w swojej kolekcji 3 Zielinki - 2 plecaki i nerkę. Myślę, że niebawem będą kolejne. Wzory cudowne. Róbcie dalej swoje, bo to co robicie jest wyjątkowe pozdrawiam
Jestem bardzo zadowolona z torby. Pięknie uszyta z należytą starannoscia. Gołym okiem widać włożone ogromne serce w ten produkt. Podejście do każdego klienta indywidualne i 100% pomocni kiedy wystąpi watpliwosc czy kłopot. Polecam! Oby więcej takich rzemieślników! Pozdrawiam ekipę Zieliński :)
Torby są rewelacyjne! Piękne, z bardzo dobrych materiałów, idealnie wykończone. Lubię i te noszone na skos przez ramię, duże nerki i duże torby miejskie. Moje serce zdobyły torby z Fridą☺️
Mam plecak -torba z muchomorem. Bardzo fajna i wygodna.Przy dłuższym chodzeniu i małych zakupach nie dźwigam w ręce tylko na plecach .Zabawny i bardzo dobrze wykonany plecak i torba w jednym.
Jestem mega zadowolona 😊 torba kozacka, kolor sztos a kontakt ze sklepem rewelacja! Wszystko poszło sprawnie i z prędkością światła. Z pewnością wrócę i kupię coś ponownie. No i na stówę będę polecać!
Torebki zakupione u Was są świetne i bardzo wygodne. Jedyne co nie zostało zrealizowane zgodnie z zamówieniem to do ostatniej torebki miał być pasek kolorowy a otrzymałam czarny.:0