Ważny od: 27 wrz 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania produktów, starannością i dbałością o detale. Produkty wyróżniają się niepowtarzalnym wyglądem, oryginalnością oraz piękną kolorystyką, co często przyciąga uwagę otoczenia. Doceniana jest także praktyczność produktów, ich pojemność, lekkość, funkcjonalne kieszenie oraz możliwość personalizacji. Klienci bardzo chwalą kontakt ze sklepem, pomocność i życzliwość zespołu. Dodatkowo, podkreślana jest możliwość wprowadzenia indywidualnych zmian w zamówieniu oraz realizacja nietypowych próśb. Produkty są oceniane jako bardzo trwałe, solidne i odporne na codzienne użytkowanie, często służą przez wiele lat. Często pojawia się uwaga o długim czasie oczekiwania na zamówienie, choć większość klientów uznaje, że warto było czekać. Sporadycznie pojawiają się również zarzuty dotyczące komunikacji przy opóźnieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezielinskibags.com
Dokładnie taka,o jaką mi chodziło!
Torebka bardzo ładna ale...
Czekając na ....
FANTASTYCZNA GALANTERIA! :)
Klientka od lat
Genialne torby, ukochane nerki!
Moja ulubiona torba
Torby i plecak
Artysta na medal
Torebka jest prześliczna, ale…
zielinskibags.com
- +48502335428