Lamiro Polska

Ważny od: 30 paź 2025
lamiro24.com/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

OpinieLamiro Polska

ok
Polecam wszystko w jak najlepszym porządku.

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, serdecznie dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i jest Pan zadowolony z zakupów w Lamiro. Dziękujemy za zaufanie! Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro
10/10

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, 10/10 – lepszej oceny nie mogliśmy sobie wymarzyć! 😊 Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak wysoką ocenę naszej pracy. Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro
Części zgodne z opisem , długi czas realizacji

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, dziękujemy za wystawienie 4 gwiazdek i pozytywną ocenę naszych części. Jednocześnie przepraszamy za opóźnienie, które wystąpiło podczas realizacji Pańskiego zamówienia. Niestety w tym przypadku proces trwał dłużej, niż powinien, dlatego tym bardziej doceniamy Pańską wyrozumiałość i dobrą ocenę pomimo tej niedogodności. Mamy nadzieję, że przy kolejnym zamówieniu będziemy mieli okazję zasłużyć na pełne 5 gwiazdek. Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro
Fast delivery, good quality parts

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Dear Customer, thank you for your positive feedback! We’re glad that you appreciated both the fast delivery and the quality of our parts. Your satisfaction is a great motivation for our team. Thank you for choosing Lamiro! Kind regards, Lamiro Team
obsługa , towar , kontakt wszystko lux

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, bardzo dziękujemy za świetną opinię! Miło nam wiedzieć, że zarówno obsługa, jakość towaru, jak i kontakt z naszym zespołem zasłużyły na ocenę „lux” 😊 Dziękujemy za zaufanie i życzymy samych udanych zakupów! Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro
Polecam firma na dużą 5 kę

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, bardzo dziękujemy za tak świetną ocenę i polecenie naszej firmy! Taka „duża piątka” to dla całego zespołu Lamiro ogromna satysfakcja i motywacja do dalszej pracy 😊 Dziękujemy za zaufanie! Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro

Bardzo solidna firma

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Drogi Kliencie, bardzo dziękujemy za te słowa! Zaufanie klientów jest dla nas niezwykle ważne, dlatego tym bardziej cieszy nas, że postrzega Pan Lamiro jako solidnego i godnego zaufania partnera. Dziękujemy za docenienie naszej pracy! Z pozdrowieniami, Zespół Lamiro
Tous et la livraison super rapide

Odpowiedź ze sklepu Lamiro Polska

Cher client, merci beaucoup pour votre retour positif. Nous sommes ravis d’apprendre que tout s’est bien passé et que la livraison a été très rapide. Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau prochainement. Cordialement, L’équipe Lamiro

Jesteśmy producentem i dystrybutorem części zamiennych oraz akcesoriów do samochodów ciężarowych, autobusów, naczep i maszyn rolniczych. Od lat wspieramy kierowców, warsztaty oraz firmy transportowe, ...

Wyświetl wszystkie profile