galazka24.pl

Opinie łącznie (633) Opinie (633) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Wielu klientów podkreśla, że otrzymany towar był zgodny z opisem i spełniał ich oczekiwania. Klienci są zadowoleni z wysokiej jakości produktów oraz solidności wykonania. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, profesjonalna i kompetentna. Kontakt ze sprzedającym jest zazwyczaj oceniany bardzo dobrze. Klienci doceniają profesjonalne i bezpieczne pakowanie zamówień. Pojawia się pojedyncza uwaga o braku kontaktu telefonicznego ze sprzedającym.

Opiniegalazka24.pl

Gałązka pięknie się prezentuje gdy pączki kwiatów z listowiem prezentuje. Zaiste wyrasta jedna przy drugiej zasię czasem igłami obfituje w szyszki zdobna. Przeto kiedy gałązek drzewa obok siebie mają boga-ctwo wówczas zbór i las ujrzeć łatwo ludziom. Mogą podziwiać Dzieło Stworzenia Bożego i Matki Natury w Jedności gdyż wszystkie dla Człowieka Stworzyli z Miłości. Szkoda,że wszyscy ludzie Dzieła Stwórcy i gałązek nie doceniają ani Oblicza Mądrości Natury i drzew zbory całe oraz lasy wycinają aby na Bożej a nie własnej przecież Ziemi pałaszować i gwałcić piękno Matki Natury. Chociaż ludzkość otrzymała Cud urodzajnej gleby siłą i przemocą się napawa w iluzji potrzeby. Boga Żywego zamienili na bałwany i figurki,martwe obrazki i amulety z "boziami" a jeszcze bluźnią Niebu i niszczą z czartem fałszu namaszczenia skoro żaden z nich nawet gałązki czy drzewa zielonego nie docenia. W sercach takich ludzi już brak Bożej Miłości dlatego bezdusznie obrastają w sztuczności. Niech takie zatem gałązki kwitną dookoła a spzedawca niech z czystym sercem kupującym woła,że Natura objęta jest szczególną wartością bo wyrasta otoczona Wielką Miłością:) Piotr Constantin'eII & Maria Yahna.

Pilarka łańcuchowa B&D na wysięgniku

Polecam pilarkę łańcuchową na wysięgniku firmy Black & Decker. Całkowicie spełnia moje oczekiwania. Solidna, cicha, długie ostrze 25cm. Z cięciem musiałem poczekać, aż sikorki się odchowają w domku dla ptaszków.

Sprawna wysyłka, szybka dostawa, jest co powinno

Dostarczone przedmioty zgadzają się z opisem i parametrami określonymi w ofercie. Dostawa bezproblemowa, przebiegła szybko. Opakowanie bez zadrapań, wgnieceń czy innych uszkodzeń. Brak zastrzeżeń :)
Pastuch spełnia swoją rolę . Pies nie wychodzi. Sto procent zadowolenia. Szkoda że tak póżno. Pierwszym zakupem na jednej z aukcji była obroża. Gdybym wiedział że obroża tylko wystraszy psa nigdy bym nie kupił. Ale pastuch tak sprzęt rewelacyjny szczerze polecam .
otrzymałam bardzo dobrej jakości podpórki do pomidorów w dobrej cenie, jestem zadowolona z krótkiego czasu oczekiwania, na pewno jeszcze zrobię zakupy w tej firmie
To kolejny zakup od Gałązka i kolejny raz sie nie zawiodłem. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Towar zapakowany i zabezpieczony bardzo dobrze. Wszystko tak jak być powinno.

Przejrzysta strona szybka wysyłka

Przejrzysta strona, ceny przyzwoite. Spakowanie paczki i dostawa mega szybka. Najgorzej to kontakt telefoniczny, tzn brak jego. Ale mimo wszystko polecam.
Bardzo rzetelna firma , która zawsze w szybkim czasie wysyła zamówione produkty.Profesjonalne podejście do klienta.Pozdrawiam

Nic nie trzeba robić lepiej

Nic nie trzeba robić lepiej. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Wszystko jak najbardziej w porządku 🙂
Super tak trzymać, tak szybkiej przesyłki i tak profesjonalnie zapakowanej nigdy nie miałem

Pełen profesjonalizm

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka i fachowa obsługa. Godny partner w interesach. Na pewno nie było to ostatnie zamówienie.Polecam
Dostawa zgodnie z zamówieniem, jakość zamówionych produktów taka jak oczekiwalam
Zamówienie było zrealizowane szybko. Obsługa miła i kompetentne osoby do doradztwa.
Jeszcze nie używałem, ale są ładnie opakowane i nie zajmują dużo miejsca w walizce ze względu na swoją długość
Towar zgodny z opisem, profesjonalne podejście, napewno wrócą i dokonam kolejnego zakupu
Firma godna polecenia, zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane.
Szybka realizacja, a sam wózek ogrodowy jest bardzo sympatyczny, solidny, z porządnymi kołami co ma zasadnicze znaczenie.

Szybko i profesjonalnie

Szybko, sprawnie, świetny kontakt i szybka reakcja na potrzeby klienta. Polecam!!!
Szybka realizacja zamówienia. Zakupiony towar spełnia oczekiwania. Polecam!
Szybka dostawa zamówienia jestem zadowolona z dostarczonego towaru 🙂