ColoRay.pl

650 reviews since 22 mar 2020

Ważny od: 23 paź 2020
coloray.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wysoka jakość produktów jest często wymieniana i bardzo doceniana przez klientów. Klienci chwalą wygląd i estetykę produktów, podkreślając ich atrakcyjność wizualną. Profesjonalna i sprawna obsługa klienta jest często wyróżniana w pozytywnych opiniach. Łatwość montażu i wygoda aplikacji produktów są często podkreślane jako istotna zaleta. Klienci doceniają zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie.

OpinieColoRay.pl

O takie płytki mi chodziło👍

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witamy, Bardzo nam miło widzieć, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Staramy się zawsze dostarczać naszym klientom najlepsze produkty i obsługę. Pozdrawiamy, Zespół Coloray
Towar zgodny z opisem latwy w montazu i super prezentuja sie na scianie

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witamy, Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z przebiegu transakcji. Jesteśmy do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań. Zapraszamy ponownie! Zespół Coloray

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witamy, Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą! Pozdrawiamy, Zespół Coloray

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witamy, Dziękujemy za opinię! To dla nas ogromna motywacja do ulepszania naszej oferty. W razie jakichkolwiek pytań, zachęcamy do kontaktu z naszymi konsultantami! Pozdrawiamy, Zespół Coloray

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Świetny produkt Wszystko wyszło rewelacyjnie!

Super polecam

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witam, Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Coloray
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu ColoRay.pl

Witamy, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu. Zapraszamy ponownie i służymy pomocą przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiamy, Zespół Coloray

• coloray.pl
  • coloray@coloray.pl
  • Tychy, POL

Tysiące pięknych i unikatowych wzorów. Druk oscylujący wokół 10 000 m2 miesięcznie. To statystyki, którymi możemy i chcemy się z Tobą podzielić. Jednak COLORAY to nie liczby, a zespół profesjonalistów...