auteczka.net

Opinie łącznie (2836) Opinie (2000) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostawę nawet w ciągu jednego dnia. Obsługa i kontakt ze sklepem są oceniane bardzo wysoko – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczne rozwiązywanie problemów. Większość klientów jest zadowolona z jakości autek i quadów. Klienci bardzo często podkreślają ogromną radość i satysfakcję dzieci z otrzymanych pojazdów. Problemy techniczne i reklamacje są rozwiązywane szybko, sprawnie i bezproblemowo, co budzi duże zaufanie klientów. Montaż i instrukcje obsługi są często oceniane jako proste. Klienci często komentują moc pojazdów, wytrzymałość baterii, komfort jazdy oraz zachowanie na różnych nawierzchniach – przeważnie pozytywnie. Sporadycznie pojawiają się drobne zastrzeżenia do jakości autek i quadów. Niektórzy klienci zgłaszają braki lub trudności w zrozumieniu instrukcji montażu. Pojawiają się też wskazania, że moc pojazdów, wytrzymałość baterii lub komfort jazdy mogłyby zostać ulepszone.

Opinieauteczka.net

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt jest zgodny z opisem, starannie zapakowany i spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka, bezproblemowa transakcja oraz bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam i chętnie zrobię tu kolejne zakupy!

Problem informacyjno-komunikacyjny.

Zawsze można zrobić coś lepiej. Np.: poprawic mozliwość śledzenia przesylki. W moim przypadku pierwszą i ostatnią informacją był telefon kuriera, ze stoi pod moimi drzwiami, pomimo iż zamawialem przesylkę do paczkomatu w punkcie odbioru (paczkomat na terenie sklepu). W tym samym czasie link do śledzenia przesyłek nawet nie pokazywał, że przesylka jest nadana.
Z całego serca polecam ten sklep! Super pomocny i zaangażowany personel – pani bez żadnego problemu zamieniła zamówienie, odpowiedziała na wszystkie pytania i doradziła najlepszy wybór. Wysyłka błyskawiczna, zamówienie dotarło ekspresowo i było świetnie zabezpieczone. Wszystko na najwyższym poziomie – zarówno obsługa, jak i jakość produktu. Na pewno wrócę po kolejne zakupy! 👏
Auto świetne, syn testuje go w górskim terenie, jak na razie sprawdza sie doskonale. Dzięki za szybką dostawę. Gorąco polecam zakup Can-am Maverick Premium Delux 2x320W i na pompowanych kołach.
Wysyłka ekstremalnie szybko, kontakt również na najwyższym poziomie. Towar zdecydowanie zgodny z opisem. Jedyny maluteńki minus jest taki że na tablicy rejestracyjnej nie było imienia, które chcieliśmy aby Państwo zawarło. Ale to nie wpływa na naszą ocenę :)
Dziękuję. Syn uradowany . Autko elegancko zapakowane nic nie zmoczone podczas transportu . Złożenie zajęło 20 minut . Młody jeździ już 4 dni bez ładowania . Polecam bo warto
Wszystko w porządku szybka dostawa, bezproblemową, towar porządnie zapakowany czeka na sobotę odebrania w formie prezentu przez syna.To juz nasze kolejny pojazd wiec na pewno bedzie efekt Wow.
To już nasz trzeci zakup w tym sklepie. Za każdym razem towar dostarczany w trybie ekspresowym, dobrze zapakowany i najwyższej jakości :) Przy kolejnej okazji na pewno także tutaj wrócimy

Dostawa

Witam, czas dostarczenia super, zwróciłbym uwagę na lepsze pakowanie, bo akumulatory poprostu luzem wrzucono w karton bez wypełnienia folią bąbelkową lub innym podobnym. Mogło to mieć wpływ na to w jakim stanie dotarł jeden z akumulatorów (zdjęcie). Na ten moment działa poprawnie.
Świetna obsługa. Pan zadzwonił do mnie celem wyboru koloru, był bardzo sympatyczny i kompetentny. Wysyłka natychmiastowa a dostawa expresowa. Generalnie super ❤️
Autko dotarło wczoraj, na palecie w ogromnym kartonie. Dzisiaj zamierzam się wziąć za składanie i okaże się czy poradzę sobie bez filmu instruktażowego, który według sprzedawcy miałem po zakupie otrzymać. Jeszcze sprawdzę pocztę, bo być może coś przeoczyłem. Generalnie na ten moment wszystko jest w porządku

Quad jest super. Już rozpoczeliśmy drugi sezon. Synowie mega zadowoleni zabawa jest na całego. Mamy wersję 4 koła napęd i myślę ze to był dobry wybór bo przy większych górkach podjazd nie jest problemem. Bateria przy jeździe na maksa wystarcza na ok 30-40 min. Polecam
MEGA Buggy ATV Racing 4x4 NIEBIESKI 24V 21Ah. Bardzo duże autko. Dwójka dzieci 9 i 4 lata siedzą swobodnie. 4 latek ma problem z wygodną pozycją za kierownicą. Fotele mają regulację, ale w niewielkim zakresie. Przestrzeń pozwoliłaby na więcej. Jest to wersja 14Ah poddana modernizacji z dołożonym pakietem 7Ah. Szkoda, że przewody oryginalnej baterii są tak krótkie (skrócone?). Po wpięciu dodatkowej baterii są dość napięte i na nierównościach zdarzyło się, że kostka się rozpięła. Uwaga. Autko ma dramatycznie słaby skręt. Na poprawę nie ma miejsca bo "maglownica" w postaci pręta w kształcie "L" jest zbyt blisko ramy. W praktyce autko potrzebuje do nawrócenia tyle miejsca co kombi... Moc i prędkość ok. Najwolniejsza to bardzo wolny spacer (Dziadkowie dadzą radę ;)). Szybka z samochodu to marsz, a najszybsza (tylko z pilota) to żwawy marsz. Mocy nie brakuje. Dwójka dzieciaków w autku, a na doczepkę sanki z ojcem 94kg. Po ubitym śniegu jedzie elegancko.
Świetna obsługa mimo moich wielu obaw i telefonów. Auto super dziecko szczęśliwe cóż więcej potrzeba. Polecam każdemu kto się zastanawia.

Witamwszystkich zainteresowanych.

Kupilem dla 3 latka samochodzik.Był mały problemz akumulatotrm poprostu robiony w chinach jak wszystko w europie co kupujesz.Nie ladowal się wiec zadzwonilem do serwisu gdzie bez dyskusji przyjeto moja reklamacje w piatek a dzi w poniedzialek juz mam nowy akumulator. Załatwiono szybko sprawniw i na temat . Podziekowania dla serwisu bo tojest prezent pod choinke. Wesołys ŚWIAT.
Super sprzęt 😊 Dziecko szczęśliwe. Myślałam że trochę za poważny jak na trzylatka, ale synek szybko opanował jazdę do przodu, do tyłu i zawracanie.

100% stysfakcji

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i za każdym razem 100 % zaowolenia, bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja zamówienia i jeszcze szybsze i bezproblemowe załatwienie reklamacji uszkodzonego przez kuriera produktu. POLECAM

Polecam w 100%

Autko rewelacyjne, brakowało dwóch elementów, ale kontakt z sprzedawca bardzo dobry. Sprzedawca odpisał na maila w ciągu minuty i brakujące elementy następnego dnia były u mnie z niespodzianką w środku od sprzedawcy. Polecam sklep z czystym sumieniem, żeby każdy taki był ;)

Polecam sklep i produkty

Bardzo polecam sklep, jeśli chodzi o wysyłkę przesyłka została wysłana ekspresowo, byliśmy miło zaskoczeni. Natomiast jeśli chodzi o traktorek Johny Deere plus przyczepka na wodę- radość dziecka nie zna granic.
Autko super. 11 latek jeszcze się mieści. 2 osoby bez problemu przewiezie. Trochę głośny ale wiadomo że auto jedzie