Dokonałem zakupu Keyboarda.
1) kupionego instrumentu nie było na stanie, otrzymałem inny (za moja zgodą),
2) musiałem prosić powtórnie o Fakturę VAT,
3) prosiłem i nie otrzymałem żadnej instrukcji obsługi, ani gwarancji,
4) przed zakupem był b.dobry kontakt, a po zakupie pomimo moich próśb i pytań nie otrzymałem żadnej odpowiedzi
Jakość produktu - rewelacja.
Czas realizacji zamówienia - ekspresowy.
Profesjonalizm na najwyższym poziome !
1 lut 2024
Najlepszy sprzedawca , ogromna pomoc w podjęciu decyzji przy zakupie . Polecam wszystkim. Każdy znajdzie coś super na prezent .
8 cze 2024
Samochód super, dzieci bardzo zadowolone, cena autka jak za jego jakość może i trochę wysoka lecz szczęście dzieci nie ma ceny. Jeśli chodzi o sam sklep to wszystko w jak najlepszym porządku. 4 gwiazdki jedynie za kapkę przestarzałą już szatę graficzną i sam system funkcjonowania sklepu.
Kontakt z właścicielem na wysokim poziomie, doradził które autko wybrać. Nawet doradził tańsze co było dużym, pozytywnym zaskoczeniem.
PS. regulamin też do aktualizacji :)
Z pozdrowieniami !
17 lut 2024
Super Obsługa jak i Towar! POLECAM! :)
Super obsługa jak i towar :) nie spodziewałem się tego że zamówiony samochód BMW X6M w lakierze będzie jeszcze lepszy niż na zdjęciach ^_^ Jak prawdziwy samochód... Dostawa na adres rownież ekspresem... 2-3 dni robocze i można sie cieszyć zakupem ^_^
2 gru 2023
Traktorek jest świetny ..w rzeczywistości fajniejszy niż na zdjęciach , zdecydowanie był to godny zakup .. wszystko zgodne z opisem .. nie było problemu z montażem wszystko ładnie pasowało .. naprawdę GORĄCO POLECAM !!!
14 lis 2023
Polecam w 1000 %!
Super kontakt ze sprzedawcą. Towar świetnie zapakowany, brak jakichkolwiek uszkodzeń podczas transportu. Wszystko zgadza się z opisem. Jesteśmy zadowoleni i polecamy sprzedawcę w 1000 procentach. Skorzystamy i polecimy!
7 sty 2024
Polecam 100%
Bardzo szybka wysyłka, szybsza niż deklarowana. Bardzo dobry kontakt oraz pomoc w wyborze najlepszego samochodu. Ceny również najniższe. Szczerze polecam sklep.
PS. Radość dzieci nieoceniona :)
19 lis 2023
Bardzo polecam. Obsługa niezawodna, szybkie odpowiedzi na pytania i przede wszystkim zadowalające odpowiedzi. Umieją doradzić i pomóc. Sprzęt super.
30 sty 2024
Zabieram 1gwiazdke za brak kontaktu i odpowiedzi na moje meile z waszej strony.I brak możliwości wyboru kuriera (bez dodatkowej opłaty )
8 maj 2024
Przesyłka zrealizowana błyskawicznie.
Dobrze zabezpieczona do transportu.
Intuicyjny montaż.
Pojazd częściowo poskładany.
11 lut 2024
Bardzo fajny motor, proponuję tylko streczować karton do przesyłki bo mój dotarł otwarty ale na szczęście nic nie wypadło
27 lis 2023
Bardzo szybko i sprawnie załatwiona i wysłana paczka. Auto mega widok uśmiechniętego dziecka i okrzyk niezapomniany brawo
22 lis 2023
Super, brak problemu z wymiana części delikatnie uszkodzonych podczas transportu
13 lis 2023
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Super auta. Polecam.