conteshop.pl

1870 reviews since 18 gru 2020

Ważny od: 31 mar 2021
conteshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich trwałość oraz wygodę. Podkreślana jest również zgodność produktów z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Wielu klientów docenia błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy przesyłek. Estetyczne, solidne oraz bezpieczne pakowanie towaru spotyka się z uznaniem. Obsługa klienta została oceniona jako profesjonalna, uprzejma i pomocna w rozwiązywaniu problemów.

Opinieconteshop.pl

Towar zgodny z zamówieniem szybka przezyłka
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie w ciągu 24 h . Polecam

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie zrealizowane i w ciągu zaledwie 24 godzin trafiło do wysyłki. Dokładamy wszelkich starań, aby realizacja zamówień przebiegała szybko i bezproblemowo. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Great service and products
bardzo fajny push up
RAJSTOPY bardzo dobre gatunkowo, przesyłka bez zarzutu.

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii! Bardzo cieszymy się, że doceniła Pani jakość naszych rajstop oraz że przesyłka dotarła bez żadnych zastrzeżeń. Zależy nam, aby zarówno same produkty, jak i realizacja zamówienia spełniały oczekiwania naszych Klientek. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo szybka dostawa. Towar pięknie zapakowany.

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę oraz estetyczne i staranne zapakowanie zamówienia. Zależy nam, aby zakupy w naszym sklepie były przyjemnym doświadczeniem od momentu złożenia zamówienia aż po otrzymanie przesyłki. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Szybka realizacja i solidnie zapakowany produkt.

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii! Cieszymy się, że doceniła Pani szybką realizację zamówienia oraz solidne i bezpieczne zapakowanie produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie przebiegały sprawnie i bezproblemowo, od momentu złożenia zamówienia aż do jego doręczenia. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Szybka dostawa , towar bez zarzutu .

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii! Cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę oraz że zamówiony towar spełnił Pani oczekiwania i dotarł bez żadnych zastrzeżeń. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Błyskawiczne realizowanie zamówień! Jakość bardzo dobra i opakowanie eleganckie! Polecam zakupy w Conte!

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Ogromnie cieszymy się, że doceniła Pani błyskawiczną realizację zamówienia, bardzo dobrą jakość produktów oraz eleganckie opakowanie. Zależy nam, aby każdy etap zakupów w był dla naszych Klientek wygodny i przyjemny — od złożenia zamówienia aż po jego rozpakowanie. Bardzo dziękujemy za polecenie naszych zakupów i zaufanie do marki Conte. Takie słowa są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie.

• +48500503636
  • conteshop.pl
  • info@conteshop.pl
  • Łódż, POL

Conteshop.pl jest firmowym sklepem marki Conte, Diwari, Conte Kids i Esli. Oferuje szeroki asortyment dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Znajdziesz w nim ekskluzywną kolekcję bielizny damskiej, męskiej, r...

Wyświetl wszystkie profile