Ogrody solne – sklep solny: lampy, sól himalajska, kłodawska

864 reviews since 5 kwi 2024

Ważny od: 9 kwi 2024
ogrodysolne.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości lamp solnych oraz przypraw, często podkreślając ich piękno i estetykę. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Większość użytkowników docenia solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pozytywnie oceniany jest również kontakt ze sklepem i komunikacja z obsługą. Lampy solne są często wymieniane jako produkty mające pozytywny wpływ na atmosferę w domu i samopoczucie, także dzieci. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące pakowania przesyłek.

OpinieOgrody solne – sklep solny: lampy, sól himalajska, kłodawska

Odpowiedź ze sklepu Ogrody solne – sklep solny: lampy, sól himalajska, kłodawska

Jesteśmy wdzięczni za tak pozytywną ocenę! Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne
Zamówienie, wysyłka i czas oczekiwania bardzo dobre.

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pani/Pan zadowolona/y z realizacji zamówienia, szybkiej wysyłki i czasu dostawy. Zapraszamy ponownie! 💚 Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne
Piękna lampa

Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że lampa przypadła Pani/Panu do gustu. Mamy nadzieję, że będzie cieszyć swoim wyglądem przez długi czas. Zapraszamy ponownie! ✨ Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Doceniamy Państwa najwyższą ocenę! Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Jesteśmy wdzięczni za przyznanie nam 5 gwiazdek! Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Bardzo cieszy nas Państwa wysoka ocena! Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne
Świetne lampy, ceny i błyskawiczna dostawa :)

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że lampy spełniły oczekiwania, a atrakcyjne ceny i szybka dostawa zostały docenione. Zapraszamy ponownie i życzymy wielu lat satysfakcji z użytkowania naszych produktów! Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Dziękujemy za docenienie naszego produktu. Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Lampa spełnia wszelkie oczekiwania - oryginalna forma, nastrojowe światło, łatwa w obsłudze...i niewątpliwie pozytywny wpływ na zdrowie i samopoczucie👏😊

Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Bardzo się cieszymy, że lampa spełnia wszystkie oczekiwania — zarówno pod względem formy, nastrojowego światła, jak i łatwości obsługi. Szczególnie miło nam słyszeć, że wpływa również pozytywnie na zdrowie i samopoczucie. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Szybka dostawa bardzo dobrej jakości soli. Polecam.

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno szybką dostawę, jak i jakość naszej soli. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie na kolejne zakupy! Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne
Świetna szybka i bezproblemowa opinia. Produkt lepszy niż w ogłoszeniu ! Polecam

Dziękuję za świetną opinię 🙂 Bardzo się cieszę, że produkt okazał się jeszcze lepszy niż w ogłoszeniu i że wszystko przebiegło szybko oraz bezproblemowo. Polecam się na przyszłość i zapraszam ponownie! Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów i życzymy samych udanych doświadczeń z naszym sklepem. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

Pięknie wykonane. Czuć że w pokoju jest inaczej. Kupiłem trzy lampy do każdego pokoju dzieci. Jedno z nich przestało kaszleć. Śpi też się inaczej. Jesteśmy bardzo zadowoleni

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię. Cieszymy się, że lampa solna spełnia Pani oczekiwania i pomaga w poprawie jakości powietrza oraz samopoczucia. Zgadzamy się, że jej wyjątkowe właściwości to naprawdę coś specjalnego. Zapraszamy do kolejnych zakupów. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne
Lampa solna nadaje się na lampę nocną

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że lampa solna sprawdza się jako lampka nocna. Mamy nadzieję, że jej ciepłe, przyjemne światło umila wieczory i tworzy przytulną atmosferę w domu. Pozdrawiamy Zespół Ogrodysolne

• +48669997776
  • ogrodysolne.pl
  • sklep@ogrodysolne.pl
  • Niedomice, POL

Jesteśmy zespołem pasjonatów, którzy od kilku lat zajmują się dystrybucją produktów solnych z soli himalajskiej na rynek polski. Nasza oferta skupia się na szerokim wyborze lamp i świeczników, które p...

Wyświetl wszystkie profile