Opinie łącznie (448) Opinie (303) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę, podkreślając dobre podejście oraz kontakt ze strony pracowników. Jakość opału i opakowań jest regularnie komentowana, najczęściej pozytywnie. Realizacja zamówień i dostawy oceniane są najczęściej jako szybkie i terminowe. Ceny są często oceniane jako przystępne lub atrakcyjne. Kontakt telefoniczny oraz informacyjny z firmą jest oceniany bardzo wysoko jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się uwagi o wadach produktów lub opakowań, a także zastrzeżenia co do drobnych opóźnień lub uszkodzeń podczas dostawy. Niektórzy klienci sugerują również możliwość dalszych obniżek cen.

Opinieeneowegiel.pl

Opinia

W tym roku zamówiłem groszek 3 rok z rzędu mam nadzieję że się nie zawiodę do tej pory wszystko super . Jakość opału pierwsza klasa.obsluga również na wysokim poziomie.Jedyne w zeszłym roku nie koniecznie był sprawny rozładunek nie do końca chyba doświadczony kierowca.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Jesteśmy pewni, że się Pan nie zawiedzie! Cieszy nas, że nasze filary obsługi oraz jakości są doceniane! Pozdrawiamy, Eneo!
Pani przy telefonie bardzo bystra i pomocna. Zamówiłem zły sortyment, a ona sie w porę zorientowała porównując zakupy z zeszłego roku i zadzwoniła, czy na pewno nie zaszła pomyłka. Rzadko sie spotyka tak profesjonalne podejście do klienta.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasze standardy obsługi klienta są docenianie! Zawsze staramy się aby obsługa klienta przeszła bezproblemowo, sprawnie i profesjonalnie! Pozdrawiamy, Eneo!
Dzień dobry Wegiel groszek Królewski bardzo suchy zamówienie przebiegło bardzo sprawnie miła obsługa i czas realizacji wszystko ustalone telefonicznie. Szczerze polecam

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasze standardy zostały docenione! Pozdrawiamy serdecznie, Eneo!
Jak dla mnie wszystko w porządku , dobry kontakt po złożeniu zamówienia . Dostawa w terminie , rozładunek bez problemu tam gdzie wskazałem.POLECAM!

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasze standardy są docenianie! Wzorowa i profesjonalna obsługa klienta to filar naszej firmy! Pozdrawiamy, Eneo!
Spodziewałem się też między innymi frakcji takiej jak w kobiecej dłoni na zdjęciu.....niestety - przynajmniej u mnie takiej nie zauważyłem. Może ktoś inny będzie miał więcej szczęścia :-)

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Przykro nam, że wielkość dostarczonego węgla nie spełniła w pełni Państwa oczekiwań w porównaniu do materiałów poglądowych. W przypadku węgla frakcja bywa zróżnicowana, stąd widełki w frakcji! Mamy nadzieję, że to nie wpłynie na komfort spalania! Pozdrawiamy, Eneo!
kontakt z biurem eneo bardzo dobry , po otwarciu pierwszego worka węgiel jest suchy , błyszczący ,pali się dobrze , na razie wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że standardy naszej obsługi są doceniane a węgiel pali się dobrze! Pozdrawiamy, Eneo!
Kupiłem tonę węgla i tonę miału do kotła z podajnikiem żeby mieszać . Niestety miał nie sprawdza się całkowicie.Nie zsypuje się w podajniku czy to sam czy z węglem co potrafi wygasić pięć z braku paliwa. Dodatkowo wydmuchuje część nie spalonego pomimo nadmuchu na 10%.Sam węgiel- bardzo dobrze się spala i daje mało popiołu .
Już któryś raz kupuje z tej firmy i zawsze jestem zadowolony z cen, obsługi i jakości towaru

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko pasuje oraz, że nasze filary jakości zostają doceniane! Do każdego zamówienia podchodzimy tak, jakbyśmy sami chcieli być traktowani! Pozdrawiamy cieplutko, Eneo!
Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Węgiel dobrej jakości. Kupiłem drugi raz.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko dobrze się sprawdza, jesteśmy pewni, że i w przyszłym roku Pana nie zawiedziemy! Pozdrawiamy cieplutko, Eneo!
Zawsze szybka dostawa,węgiel suchy,dobrej jakości.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko sprawdza się dobrze i, że węgiel spełnia Państwa oczekiwania!
Płatność za pobraniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem ponieważ wiesz że nie zostaniesz oszukany

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Oczywiście! My staramy się zapewnić bezpieczeństwo naszym klientom w razie jakichkolwiek powikłań! Pozdrawiamy, Eneo!
Groszek suchy pakowany worki mocne wypala się bardzo dobrze

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko jest dobrze! Pozdrawiamy cieplutko!
Ogólnie miła obsługa i rozmowa telefoniczna bardzo dobry kontakt oby tak dobry był pellet.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że standardy naszej obsługi klienta spełniły Pańskie oczekiwania! Mamy pewność, że pellet będzie równie świetny! Pozdrawiamy cieplutko, Eneo!
Jeszcze nie moge ocenic bo nie mam tego towaru w domu a co do zamowienia to ok.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko poszło sprawnie! Jesteśmy pewni, że nie zawiedziemy w żadnej kwestii! Pozdrawiamy, Eneo!
Groszek zamawiam już od kilku lat jest zawsze suchy i dostarczany na czs

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko jest dobrze! Jesteśmy pewni, że następnym razem też nie zawiedziemy! Pozdrawiamy, Eneo!
Bardzo dobry i miły kontakt z firmą. Zamówienie zrealizowane szybko. Jestem Bardzo zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że standardy naszej obsługi klienta nie zawiodły! Pozdrawiamy cieplutko, Eneo!
Wszystko zgodne z opisem

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko się sprawdziło! Pozdrawiamy, Eneo!
Dobrej jakości ekogroszek w stosunku do ceny

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nasz, że nasz groszek sprawdza się dobrze, a cena jest odpowiednia w stosunku do jakości! Pozdrawiamy, Eneo!
Pofoba mi się miła i sympatyczna obsługa klienta przez panie z którymi rozmawiałem

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasza obsługa klienta spełnia Państwa oczekiwania! Pozdrawiamy, Eneo!

Jestem zadowolony z zakupu

Jak na mój piec miał nadaje się rewelacyjnie, kupiłem raz i wracam po więcej jestem zadowolony z towaru

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że znalazł Pan coś dla siebie! Do usłyszenia przy następnych zakupach! Pozdrawiamy, Eneo!

eneowegiel.pl

ENEO Skład Opału to certyfikowany dostawca węgla, który od ponad 11 lat zapewnia klientom w całej Polsce najwyższej jakości opał oraz profesjonalną obsługę. Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment pr...