eneowegiel.pl

Opinie łącznie (388) Opinie (388) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość węgla, podkreślając jego kaloryczność, brak zanieczyszczeń oraz dobre i czyste spalanie. Doceniają także suchy opał oraz solidność części opakowań. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i łatwo dostępna zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Wielu klientów chwali również szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz łatwość kontaktu ze sprzedawcą. Jednocześnie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące obecności kamieni lub miału w węglu oraz incydentalnych problemów z wilgotnością opału. Część klientów wskazuje na możliwe opóźnienia w realizacji zamówień oraz mieszane doświadczenia dotyczące wytrzymałości worków, które czasem mogą się rozrywać.

Opinieeneowegiel.pl

Kupiłem tonę węgla i tonę miału do kotła z podajnikiem żeby mieszać . Niestety miał nie sprawdza się całkowicie.Nie zsypuje się w podajniku czy to sam czy z węglem co potrafi wygasić pięć z braku paliwa. Dodatkowo wydmuchuje część nie spalonego pomimo nadmuchu na 10%.Sam węgiel- bardzo dobrze się spala i daje mało popiołu .
Obsługa sklepu bardzo miła. Dostawa w deklarowanym terminie. Groszkiem jeszcze nie paliłem więc nie mogę się wypowiedzieć o jego jakości.
Super kontakt. Dostawa na czas i bardzo profesjonalnie wykonana. Niestety nie paliłem jeszcze, ale opinia będzie dopiero po kolejnym sezonie grzewczym.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszych standardów obsługi oraz profesjonalizmu w realizacji dostawy. Jeżeli chodzi o opał to jesteśmy całkowicie spokojni o jego jakość, czekamy z niecierpliwością na kolejną opinię! Pozdrawiamy!
Węgiel dobrze spakowany mocne worki Paleta szczelnie owinięta streczem przetrwa nawet ulewy na polu Kierowca może i nie słowny ale bardzo miły ogólnie polecam
Węgie such,dostawa błyskawiczna o jakości narazie nie mogę nic powiedziedź bo jeszcze nim nie paliłem ale chdź w połowie bedzie tak dobry jak obsłóga sklepu to bedzie ok 👍
Na tym etapie zamówienia nie można nic stwierdzić oprócz tego że zamówienie zostało przyjęte, wystawienie jakiej kolwiek oceny jest bezsensowne

GROSZEK

Dostawa terminowa co do granulacji drobny jakość jeszcze nie wiem ,zasypałem dzisiaj zasobnik.Auto z Hds ,długi wysięgnik ok 8 m,polecam.
Kupiłe groszek w 2025 roku i jestem zadowolony z zakupu. W tym roku ponownie zamawiam ten sam groszek. Polecam.

OK

Zamówienie zrealizowane szybko dostawa OK tylko kilka worków uszkodzonych
Jakość węgla nawet powyżej oczekiwań, na big-bag 1T zawieruszył się jeden kamień i może wiaderko miału. Sam węgiel duże bryły nawet większe niż w opisie, błyszczące dobrej jakości. Polecam z całą odpowiedzialnością. Może długi czas oczekiwania, ale pani od sprzedaży uprzedzała, że termin dostawy może się opóźnić ze względu na dużą ilość zamówień.
Bardzo dobry groszek super się spała nie ma spoieków.
Świetny kontakt miła obsługa i ekspresowa dostawa. Lepiej już się chyba nie da nic zrobić.
Bardzo szybki kontakt ze strony sprzedawcy. Nie wiem jak będzie z uzgodnionym terminem dostawy.
Bardzo miła obsługa telefoniczna. Szybka realizacja zamówienia. Węgiel wygląda ok a jak się pali to się okaże ale powinno być dobrze.
Proszę o wyjaśnienie dlaczego otrzymałem ekogroszek 26 Mj, skoro zamawiałem 27 Mj. Opakowanie jest b.słabe. Praktycznie każdy jest rozerwany na zgrzewie, albo rozrywa się po podniesieniu. Straszny bałagan i dodatkowa robota.

Patryk

Węgiel dobrze się wypala, mało popiołu, nigdy nie trafił się żaden kamyk. Testowałem różne produkty i w mojej ocenie jest w absolutnej topce produktów które można kupić na Polskim rynku.

Patryk

Zawsze byłem zadowolony. Dostawa mogłabyś być szybsza. Jednak sam groszek zawsze spełniał moje oczekiwania.
Rzetelna firma. Polecam.
Wszystko jest czytelne na stronie,nie ma problemów z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Stworzenie czytelnej i przyjaznej dla użytkownika platformy zakupowej to podstawa nowoczesnej sprzedaży, dlatego niezmiernie nas cieszy, że proces zamówienia przebiegł bez najmniejszych problemów! Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka dostawa i suchy opał