Klienci są zachwyceni atrakcyjnymi, pięknymi i inspirującymi zapachami, często porównując je do oryginałów. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, co przekłada się na zadowolenie z zakupu i powtarzalność zamówień. Klienci często podkreślają wysokie podobieństwo zapachów do oryginałów. Doceniają również atrakcyjne, niskie ceny w stosunku do jakości produktów. Dodatkowo, bardzo pozytywnie oceniana jest szybka, sprawna i dobrze zabezpieczona dostawa. Sporadycznie pojawiają się uwagi o krótszej intensywności niektórych perfum oraz niewielkie różnice w zapachach w porównaniu do oryginałów. Zdarzają się także pojedyncze przypadki opóźnień w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieperfumymia.pl
Bardzo ładne, estetyczne buteleczki, niskie ceny, szybka dostawa. Odwzorowanie zapachów kompatybilne do ceny. Zamówiłam zamiennik Diamonds Armaniego, Chloe Chloe i różowe versace Absolu. Można mówić raczej o inspiracji zapachami niż odwzorowaniem. Najmniej podoba mi się "chloe", zdominowane przez ostre nuty, bardzo jednostronne. Jesli ktoś lubi, to zapach jest trwały, rzeczywiście ok 8 godzin. Lepiej pachnie na ubraniu niż na skórze. Nieco lepiej pachnie "diamonds", uchwycono charakterystyczną słodką nutę, można powiedzieć, że "blisko leżało" ;) zapach może jest płaski, ale będę używać. Utrzymuje się długo. "Różowe versace" - nieco bogatsze, wyraźna malina, widać inspirację oryginałem. Dość długo utrzymuje się krócej niż wcześniej opisane, ale jest przyjemny. Też będę używać. Cena czyni cuda i jeśli nie przeszkadza komuś, że będzie pachniał "inaczej" niż sie spodziewał, to te zamienniki są spoko, może- dla mnie przynajmniej- oprócz "chloe".
Super perfumy.
Od około dwóch lat kupuje perfumy Mia bardzo sie cieszę, że trafiłam na tę stronę ponieważ są to super produkty , jest szeroki wybór. Produkty są dobrej jakości. Kiedy pojawiam sie w towarzystwie każdy pyta co to za perfumy że tak długo utrzymują zapach. Jestem bardzo zadowolona z tego też powodu, że są różne pojemności moge więc kupic sobie takie malutkie do torebki.
Pozdrawiam
Jolanta
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka, zamienniki idealnie odzwierciedlają oryginalne zapachy. Przede wszystkim przystępna cena 😊 i rabaty.
Super zapachy. Lolita Lempicka 1:1 i mega trwały, invictus też świetny. To były moje pierwsze ale nie ostatnie zakupy 🙂
Perfumy inspirowane znanymi markami i intensywne :) Przesyłka przyszła sprawnie :) Jestem bardzo zadowolona :D
Bardzo estetyczna i poręczna buteleczka (idealna do torebki). Mocny zapach, długo się utrzymuje. Polecam
Szybka dostawa , zapachy też ok!
Gdyby się więcej trzymały było by super - ale mimo tego bardzo ładnie pachną 😍🥰
Te perfumy zrobiły na mnie ogromne wrażenie.Zapach piękny i subtelny.Wyczuwalny przez cały dzień .Jestem zadowolona z zakupu.
Perfumy pięknie pachną,są trwałe,polecam z całego serca,na pewno jeszcze nie raz kupię ,dziękuję😘
Perfumy jak zawsze spełniły moje oczekiwania ,zapach piękny jak orginał w dobrej cenie .Polecam .Szybka wysyłka .
Perfumy dostarczone błyskawiczne, nie widzę różnicy między oryginalnym zapachem a zamiennikiem. Polecam
Wszystko ok.Zapachy super i ekspresowa przesyłka . Polecam każdemu.
Pozdrawiam Beata
Serdeczne Polecam ❤️
Świetne zamienniki, kupuje je od dawna. Wszystkie zapachy 1:1 Nigdy się nie zawiodłam. Bardzo polecam !!s Szybko, tanio a przede wszystkim piękne zapachy😘
Pachna prawie tak samo jak oryginaly. Napewno zamowie kolejne zapachy.
Pięknie zapakowane i szybka wysyłka zawsze zamawiam w mia perfumki pięknie pachną
Zapach piękny tożsamy z oryginałem, bardzo ładne opakowanie, tylko jak dla mnie zbyt mało trwały.
Perfumy są piękne i trwałe :) szkoda że wcześniej nie wpadłam na tą stronę :)
bardzo dobra jakość, szybko i sprawnie dostarczone zamówienie
Przesyłka ekspresowa perfumy super i naprawdę trwałe
Piękny zapach taki jakiego szukałam. Polecam