oceansapart.com/pl-pl

Opinie łącznie (422) Opinie (422) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, staranne wykonanie i trwałość produktów. Doceniają także wyjątkową wygodę ubrań, które dobrze leżą i są komfortowe zarówno na co dzień, jak i podczas aktywności. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybkie tempo realizacji zamówień, chwali również profesjonalną, sprawną i uprzejmą obsługę klienta, zwłaszcza w rozwiązywaniu problemów. Promocje, rabaty oraz korzystne ceny są często wskazywane jako dodatkowy atut sklepu. Klienci zwracają również uwagę na możliwość dopasowania rozmiaru do swoich potrzeb. Niektórzy klienci zgłaszają trudności z doborem i precyzją rozmiarówki, co może utrudniać wybór odpowiedniego produktu. Opinie na temat wysyłki są mieszane, ponieważ część osób doświadcza opóźnień w dostawie zamówień.

Opinieoceansapart.com/pl-pl

Zareagowaliście bardzo szybko ,sprawnie załatwiając mój problem i likwidując mój stres. Podobała mi się Państwa sprawna decyzyjność i wola rozwiązania problemu. Dziękuję

Super jakość! Polecam!

Najlepsze sety sportowe jakie mam. Napewno jeszcze zamówię! Polecam!
rewelacyjny kontakt, wspaniała odzież i przepiękne kroje
Szybciej zrealizować zamównienie
+jakość produktu -czas dostawy
Produkty wykonane z należytą starannością. Sprawiają wrażenie "drugiej skóry". Rewelacja!
Świetne rabaty na stronie oraz bardzo porządne materiały produktów
Jakość produktu super szybka wysyłka bardzo instynktowny podpowiadacz wyboru rozmiaru
Jakość produktów i komunikacja z klientem.
Może topy i staniki na większy biust , z super podtrzymaniem
Legginsy May świetnej jakości, bardzo wygodne i rozciągliwe.
Ubrania (w większości) bardzo dobrej jakości
Rozmiarówka nie jest precyzyjna, góra wg rozmiarówki powinna. moim przypadku być mniejsza, a produkt był wiekszy niż oczekiwałam. Na szczescie nie sa to drastyczne roznice
Rzeczy super, bardzo dobrej jakosci, można by popracować nad szybszą wysyłką i możliwością płatności paypo.
Najlepsza satysfakcja to rabat na wasze wspaniale legginsy. Więcej rabatow , akcji promocyjnych.
bardzo dobra jakość, wygodny komplet do ćwiczeń, dobrze dopasowany rozmiar
Szybko rozwiązana reklamacja,
Na przyszłość byłabym wdzięczna za szybszą dostawę.
Szybkość wysyłania paczek.
sprawny kontakt, obsługa