allmeblo.pl

Opinie łącznie (865) Opinie (215) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli, solidność materiałów i dbałość o szczegóły. Komfort użytkowania mebli i wygoda są bardzo doceniane przez klientów, którzy często podkreślają miękkość i funkcjonalność produktów. Klienci bardzo doceniają możliwość personalizacji mebli – wyboru wymiarów, tkanin, wypełnienia i dodatkowych opcji według indywidualnych potrzeb. Większość opinii podkreśla sprawną, szybką i dobrze zorganizowaną dostawę. Wygląd mebli, estetyka i nowoczesny design to bardzo często podkreślane przez klientów atuty, wpływające na zadowolenie z zakupu. Klienci często komentują łatwość samodzielnego montażu. Kontakt z obsługą sklepu i pomoc konsultantów są najczęściej oceniane bardzo wysoko. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące trudności w komunikacji z obsługą sklepu. Zdarzają się również uwagi dotyczące wniesienia lub kontaktu z kurierem podczas dostawy oraz niejasnych instrukcji lub trudniejszych etapów samodzielnego składania mebli.

Opinieallmeblo.pl

Rewelacyjne podejście do klienta

Bardzo długo szukaliśmy małego narożnika z funkcją spania, który idealnie wpisałby się w przestrzeń naszego salonu. Kiedy w końcu znaleźliśmy odpowiedni model, sklep zaskoczył nas czymś, z czym wcześniej się nie spotkaliśmy – bez problemu zgodzili się na wykonanie mebla z powierzonej przez nas, własnej tkaniny! Sam narożnik prezentuje się znakomicie i widać, że to porządna, solidna robota. Dodatkowy plus za logistykę: szybki czas realizacji zamówienia i co ważniejsze zgodny z przewidywanym a sam montaż był naprawdę prosty i intuicyjny, dzięki czemu mebel stanął w pokoju błyskawicznie. Z czystym sumieniem polecam zakupy w Allmeblo!
Kanapa narożna jest dokładnie taka jak sobie wymarzyłam, idealne trafienie z kolorem, tkanina premium przy dwóch kotach i psie sprawdza się super, łatwa w utrzymaniu czystości. Bardzo zależało mi na dwóch pojemnikach na pościel i ta kanapa je posiada, naprawdę bardzo dużo tam mieści się, ale trzeba nie przesadzić z wagą, bo ciężkie rzeczy mogą wyrwać dno. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, z pewnością zamówiła bym ponownie.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i poświęcony czas przy jej wystawieniu! Na email wysłaliśmy upominek w postaci kodu rabatowego na następne zamówienie! Wysyłamy dziś upominek Zapraszamy ponownie!

Zamówienie nr. 2026/MP/3021626

Świetny zakup! Narożnik prezentuje się bardzo elegancko i nowocześnie, a przy tym jest wyjątkowo wygodny. Materiał jest przyjemny w dotyku i wygląda na solidny – nawet po dłuższym użytkowaniu nie widać oznak zużycia. Montaż był prosty i szybki, wszystko idealnie do siebie pasowało. Duży plus za komfort – zarówno do siedzenia, jak i leżenia. Nawet mój pies od razu go pokochał i często wybiera właśnie to miejsce do odpoczynku, co jest najlepszą rekomendacją 😊 Kontakt ze sprzedawcą był bezproblemowy, dostawa szybka i dobrze zabezpieczona. Zdecydowanie polecam – świetna jakość w dobrej cenie!

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Narożnik prezentuje się dobrze i ogólnie jestem zadowolona z zakupu. Materiał jest przyjemny w dotyku i wygląda na solidny, adekwatny do ceny. Minusem jest dość długi czas realizacji zamówienia, na który trzeba się przygotować. Po około miesiącu użytkowania widać już pierwsze odgniecenia, szczególnie na poduszkach oparciowych, ale nie wpływa to znacząco na komfort. Mimo to całościowo oceniam narożnik pozytywnie i dobrze spełnia swoją funkcję. Obsługa jest okej, szybko odpowiadają na wiadomości.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

W końcu mam swój wymarzony narożnik, który idealnie pasuje do małego pomieszczenia… długo szukałam narożnika, który będzie wygodny do siedzenia ale również do spania, który będzie mieć 2 pojemniki na pościel, który będzie wykonany z dbałością o każdy detal…i w dodatku z tkaniny o jakiej zawsze marzyłam, co najważniejsze samemu można decydować o wszystkim, wypełnieniu, materiale, kolorystyce. Nigdy nie miałam tak pięknego i wygodnego łóżka do spania

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w All Meblo. Kanapa jest bardzo ładna, dokładnie taka jakiej szukałam, a jej niewielkie wymiary były dla mnie ogromnym atutem — w innych miejscach trudno było znaleźć coś w takim rozmiarze. Jedyny minus to kontakt z firmą, ponieważ trudno się dodzwonić. Mimo tego sam produkt spełnił moje oczekiwania

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Sofę kupiłam w listopadzie podczas promocji Black Week. Sam proces zakupu oceniam średnio, ponieważ kontakt z obsługą był utrudniony. Telefonicznie trudno było się dodzwonić, a odpowiedzi na czacie przychodziły z opóźnieniem. Chciałam dokupić samą pufę, ale nie było takiej opcji w ofercie. Po kontakcie udało się ją zamówić bez pełnych informacji o cenie, jednak kolorystycznie pasuje do sofy. Niestety nie było możliwości zmiany zamówienia ani skorzystania z późniejszej, korzystniejszej promocji, co oceniam negatywnie. Największym rozczarowaniem są poduszki. Na zdjęciach na stronie wyglądają na idealnie dopasowane, natomiast w rzeczywistości są za małe i nie wypełniają całej przestrzeni oparcia. Powstają przez to nieestetyczne przerwy, których nie da się dobrze ułożyć. Przy wizytach gości jest to problematyczne i muszę maskować te miejsca dodatkowymi poduszkami lub kocem. Zdjęcia na stronie nie oddają rzeczywistego wyglądu produktu. Na plus jest funkcja spania, która jest wygodna, oraz materiał, który jest przyjemny w dotyku. Wybrałam jedną z droższych opcji i pod względem komfortu nie mam zastrzeżeń. Trzeba jednak liczyć się z tym, że tkanina łatwo zbiera kurz i zabrudzenia. Co prawda dobrze się czyści, ale wymaga częstego odświeżania. Sofa jest wygodna, ale ma istotne niedociągnięcia wizualne i obsługowe, które wpływają na ogólną ocenę produktu.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i poświęcony czas przy jej wystawieniu! Pani Natalio z korespondencji mailowej wynika, że otrzymała Pani odpowiedz a ceny są sumowane i podawane bezpośrednio w specyfikacji zamówienia, którą również Pani otrzymała - otrzymując w tym koszy pufy. I tak jak najbardziej, po złożonym zamówienie po 48h czyli okresie na zmiany nie wprowadzamy zmian do zamówienia i nie można go anulować tak jak Pani sugerowała. Bardzo nam przykro, ale nie otrzymaliśmy od Pani wcześniej zgłoszenia w temacie poduszek lub innych uwag poza brakiem naliczenia dodatkowego rabatu poza już tym otrzymanym.

Narożnik ONYX

Długo szukaliśmy narożnika, który spełni wszystkie nasze kryteria. Dzięki konfiguratorowi w Allmeblo udało się! Mamy wymarzony, taki jak chcieliśmy a co najważniejsze w małym rozmiarze. Idealne rozwiązanie do małych pomieszczeń. Czas realizacji nieco dłuższy niż podany przy zamówieniu ale warto czekać. Bardzo miła obsługa. Polecam!

Krzesła

Zamówiłam u was krzesła z kołatką ,trochę na nue czekałam chyba 4 tyg.ale warto było .Krzesła są super .Kolor ,jakość obicia i wykonanie na 6 gwiazdek.Jestem bardzo zadowolona.Jak usiądę na waszym krześle to nie chce mi się wstawać takie są wygodne.Polecam serdecznie .

Kanapa Arosa

Jestem bardzo zadowolony z zamówienia oraz kanapy Arosa. Bałem się, że jasna tapicerka może ulec wybrudzeniu w trakcie transportu, na szczęście nic takiego się nie stało bo mebel był bardzo dobrze zabezpieczony. Składanie mebla przebiegło szybko i bez problemów. Kanapa jest bardzo dobrze wykonana - bardzo dobrze zszyta, bez nierówności w wypełnieniu, a materiał obiciowy bez skazy. Polecam

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Cały proces - zamówienie - kontakt tel. - dostawa - przebiegał bardzo szybko i sprawnie. Dodatkowy atut, to ten, że można zmienić niektóre parametry i szczegóły pod swoje potrzeby. I obsługa telefoniczna bardzo miła, kompetentna, doradzająca w podjęciu ostatecznej decyzji przy wyborze mebla. Radziłbym tylko powstrzymać apetyt pana kierowcy, co do ceny wniesienia mebla.

Profil prywatny

Narożnik Arkadia

Niewiele jet narożników w tak małych rozmiarach, a narożniki z Allmeblo spełniały moje kryterium kampaktowości. W końcu wybrałam Arkadię. Super jest, że można sobie dobrać materiał i wypełnienie oraz sposób otwierania. Narożnik ma dwie skrzynie, w jednej na pewno nie zmieściłaby się cała pościel. Narożnik jest bardzo wygodny i praktyczny.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Z czystym sercem daje 5 gwiazdek. Dobry kontakt z obsługą sklepu. Sprawna dostawa w terminie. Sama sofa zaskoczyła mnie i męża dobra jakością wykonania. Nie ma do czego sie przyczepić. Napewno bede jeszcze korzystać w przyszłości z tego sklepu. Polecam

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Narożnik bardzo ładny i wygodny, jestem bardzo zadowolona. Polecam gorąco 😀 Jedyny minus to Pan kierowca, nigdy nie spotkałam się z tak nieuprzejmym kierowcą, który nie chciał ściągnąć narożnika z auta jak mi nie zapłacę. Rozumiem, że transport nie obejmuje wniesienia do domu, ale wszystkie firmy transportowe ściągają towar z auta. Pan kierowca kilku krotnie podkreślał, że zrobi to jak zapłacę.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Narożnik charakteryzuje się wysokim komfortem użytkowania, dzięki zastosowaniu sprężyn i pianki dopasowującej się do kształtu ciała. Materiał obiciowy jest przyjemny w dotyku. Rekomenduję ten produkt.
Sofa, którą zakupiłam od Allmeblo, ma niewielkie wymiary, na czym mi zależało, przy zachowaniu standardowej powierzchni spania. Fajną opcją jest możliwość personalizacji w każdym z kroków jak materiał, wypełnienie czy system rozkładania sofy. Przy piance wysokoelastycznej (opcja z dopłatą) śpi się rewelacyjnie. Wstaje wypoczęta i bez doskwierania wcześniejszych bólach w kręgosłupie i plecach. Kupiłam w tej firmie z polecenia i jestem zadowolona. Realizacja zakupu, bez wysiłku i konieczności wychodzenia z domu.. Polecam serdecznie.

narożnik ARLO 2

Przede wszystkim szyba dostawa niż była zakładana, co jest na plus. Narożnik wciąż testowany, ale na ten moment jesteśmy zadowoleni z jego użytkowania. Przy konfiguracji wkładku/wypełnienia siedziska narożnika ARLO 2 wybraliśmy opcję tą lepszą "FORMATKA PIANKOWA WYSOKOELASTYCZNA" spodziewaliśmy się, że będzie trochę grubsza żeby było wygodniej i trochę bardziej miękko, komfortowo, ale i tak nie ma tragedii :). Materiał odporny na zabrudzenia, płyny jest naprawdę niezły. Polecam w każdym razie zakupy w tym sklepie

Sofa Sens

Bardzo dobry kontakt, kanapa przyszła praktycznie zgodnie z podanymi terminami. Po miesiącu użytkowania mogę napisać że kanapa jest bardzo dobrej jakości, bardzo wygodna i łatwa z montażu. Bardzo polecam ten sklep!

Pozytywna opinia

Zakup sofy to strzał w dziesiątkę! Jakość wykonania solidny. Sofa prezentuję się pięknie. Materiał przyjemny w dotyku.Czas realizacji zgodny z terminem. Zdecydowanie polecam!!!
Świetna kanapa. Dość twarda tak jak lubimy. Po rozłożeniu cała płaszczyzna do spania też jest tej samej twardości. Bardzo starannie wykonana. Wysokie nóżki pozwalają wjechać pod kanapę robotowi sprzątającemu, dzięki czemu nie zalega pod nią kurz. Elastyczny sposób dostawy pod drzwi. Polecamy!