sove.pl

499 reviews since 3 lut 2022

Ważny od: 24 lut 2022
sove.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość, solidność oraz estetykę wykonania mebli. Obsługa klienta oceniana jest najczęściej pozytywnie jako profesjonalna, miła i sprawna. Klienci doceniają łatwość montażu i czytelność instrukcji. Relacja ceny do jakości jest postrzegana jako korzystna. Klienci często podkreślają bardzo dobre zabezpieczenie mebli na czas transportu. Opinie na temat dostawy są przeważnie pozytywne. Pojawiają się pojedyncze uwagi o opóźnieniach lub problemach logistycznych podczas dostawy. Sporadycznie zgłaszane są utrudnienia w montażu lub braki elementów. Niektórzy klienci krytykują wysokie koszty montażu. Zdarzają się również pojedyncze zarzuty dotyczące kontaktu z obsługą klienta.

Opiniesove.pl

Polecam! Biurko jest niewielkie, proste i ma bardzo zgrabny wygląd, dzięki czemu świetnie prezentuje się w pokoju i delikatnie przypomina toaletkę. Idealne do mniejszych przestrzeni. Montaż do samodzielnego złożenia okazał się bezproblemowy – instrukcja była jasna, a wszystkie elementy dobrze dopasowane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
Zakup mebli od firmy SOVE, dla biura naszej firmy był bardzo udaną decyzją. Wyposażyliśmy biurowiec zaczynając od biurek, przez szafy, regały, stoły i kończąc na idealnie dopasowanych fotelach biurowych. Meble nie tylko dopełniają wnętrze pomieszczeń biurowych, ale również dają nam komfort codziennej pracy. Od początku zamówienia mogliśmy liczyć na wsparcie, oraz kompleksową obsługę przez dział handlowy, co zdecydowanie ułatwiło i przyspieszyło proces zakupowy. Dodatkowo bardzo ważna była dla nas terminowość oraz wsparcie logistyczne przy dostawie zamówienia. Panowie monterzy byli bardzo pomocni, bezproblemowo, fachowo i bardzo szybko złożyli meble na miejscu, dbając również o zachowanie porządku. Meble prezentują się bardzo ładnie, są estetycznie i solidnie wykonane, dodatkowym atutem jest ich atrakcyjna cena. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, dlatego też realizujemy kolejne zamówienia w firmie SOVE.

Jestem zadowolony z jakości,polecił bym każdemu.

Pierwszy raz się spotkałem z tak dobrze zapakowanymi meblami. Bardzo łatwe do składania, zwiasy w drzwiach idealenie dopasowane niewymagały poprawek przy ustawianiu, nie wiem po co zostały nawiercone trzy dziury na stojakach, okleiny na dziurki nie wtym kolorze,do całej reszty nie ma co sie przyczepić.

Szybko, zgodnie z opisem, wysoka jakość

Szybka wysyłka zamówionej szafki, całość dobrze zapakowana. Mebel dobrej jakości, służy dziecku w pokoju już od kilku miesięcy.
Z zamówienia jestem zadowolony. Przemyślcie jednakże swoją politykę dotyczącą kosztów montażu (nieprzyzwoicie drogo) oraz dostarczenia kurierem do drzwi/bramy/furtki, a nie do mieszkania/domu. Dla mnie, 72-latka, który z przyczyn zdrowotnych nie może dźwigać więcej niż 12 kg, pozostawienie mnie z paczką ponad 80kg, jest niegodne Waszych mebli

Odpowiedź ze sklepu sove.pl

Dzień Dobry. Dziękujemy za opinie i wskazówki. Pomyślimy nad rozszerzeniem oferty dostawy z wniesieniem do domu, bez montażu. Obsługa sklepu sove.pl
Solidne wykonanie mebli i szybka dostawa
Polecam Wszystko git
SZYBKA REALIZACJA. TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIAMI. POLECAM
Meble bardzo dobrej jakości, dobrze zabezpieczone do transportu. Komunikacja z biurem bardzo dobra, sam odbiór towaru jak i realizacja zamówienia przebiegły bez żadnych problemów, klient informowany jest na bieżąco o postępach zamówienia. Serdecznie polecam
Wszystko sprawnie przebiegło, zakup, dostawa dlatego 5 gwiazdek :)
Instrukcja składania nie była intuicyjna.

Zdecydowanie polecam

Dobra jakość, niewygórowana cena, dostawa bez zarzutu
FIRMA RZETELNA MONTAŻ FIRMOWY BEZPROBLEMOWY

• +48609506204