terradeco.com.pl

1283 reviews since 8 paź 2024

Ważny od: 8 paź 2024
terradeco.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych płytek, doceniając zarówno ich wygląd, jak i solidność. Opinie o obsłudze klienta są w przeważającej większości bardzo pozytywne, chwaląc uprzejmość, profesjonalizm i skuteczność kontaktu. Wielu klientów zaznacza, że cały proces zakupowy przebiegł bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniami. Kontakt z firmą jest najczęściej oceniany jako dobry i sprawny. Dodatkowo, komentarze dotyczące pakowania są wyłącznie pozytywne i podkreślają solidność zabezpieczenia towaru na czas transportu. Klienci najczęściej podkreślają szybkość i sprawność dostawy. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości obsługi kurierskiej, opóźnień w dostawie oraz braku kontaktu telefonicznego.

Opinieterradeco.com.pl

Płytki piękne, ale kurier z koszmaru

Płytki piękne, zgodne z opisem, ale kurier najgorszy jakiego spotkałam!! Najpierw przez telefon narzekanie, że nie da rady podjechać (mieszkanie w centrum miasta), później umówieni już na godzinę, o której będzie, spóźnił się dwie godziny, a na koniec nie chciał poczekać aż sprawdzę czy z płytkami wszystko w porządku, podtekście „jakby coś to ma pani 7 dni na zwrot”, gdzie przed wyciągnięciem płytek z auta dał mi do podpisania kwit o dostawie. Niestety, na stronie nie ma wyboru innego kuriera niż ta jedna firma, więc mimo dużego wyboru ciekawych płytek, dopóki nie zmienicie firmy kurierskiej (najlepiej z możliwością dopłaty za wniesienie), nie zdecyduję się na kolejny zakup. Jestem niesamowicie rozczarowana :( Dodam jeszcze tylko, że Pana nie było nawet stać na kulturalne pożegnanie się, nawet do widzenia nie powiedział, zabrał wózek po postawieniu palety i po prostu wyszedł z klatki, kiedy poprosiłam by poczekał bo chcę otworzyć paczkę.

APE Zocalo Plinth White Mate 15x30 biały matowy cokół APE Moldura Plinth White Mate 5x30 biały matowy cokół APE Fables Plinth White Mate 30x90 biała płytka ścienna dekoracyjna

Przepiękne płytki, które prezentują się boazeria angielska. Madziu wnętrzu wręcz klimatu vintage. Piękna matowa biel. Świetny kontakt z firmą sprzedającą Terradeco ! Odpowiedzi expresowe. Dostawa premium. Towar zabezpieczony na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia. Milion gwiazdek 🌟🌟🌟🌟🌟

Zamówienie płytek ściennych

Serdecznie polecam sklep! bardzo miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Zamówienie na palecie przyjechało w nienaruszonym stanie. 10/10
Wszystko w porządku transakcja przebiegła pomyślnie. Płytki nie uszkodzone. Co prawda trzeba było poczekać trochę na dostawę ale wszystko dojechało i było dobrze zabezpieczone.
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Natychmiastowa dostawa. Polecam.
Wszystkl sprawnie i bez problemów. Polecam!

Polecam.

Przesyłka dostarczona terminowo. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Fachowe doradztwo. Polecam.
Produkt wysokiej jakości, bardzo szybka wysyłka

Polecvam

Mimo, że musieliśmy towar odesłać bo nie pasował do umywalki (nasza wina) wszystko odbyło się uprzejmie i sprawnie.
widać, że profesjonalne podejście
Szybka wysyła, towar przyszedł solidnie zabezpieczony. Sklep godny polecenia
dobra obsługa zamówienie szybki kontakt produkty otrzymane według zamówienia
Płytki najwyższej jakości