terradeco.com.pl

Opinie łącznie (1215) Opinie (260) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybki i terminowy czas dostawy, bardzo dobrą obsługę klienta charakteryzującą się profesjonalizmem, uprzejmością oraz łatwością kontaktu i pomocnością pracowników. Produkty, w szczególności płytki, są oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i estetyczne. Szeroki i nietypowy asortyment sklepu spotyka się z pozytywnym odbiorem. Zamówienia są realizowane zgodnie z opisem i bez pomyłek, a produkty są bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące jakości obsługi kuriera.

Opinieterradeco.com.pl

Płytki piękne, ale kurier z koszmaru

Płytki piękne, zgodne z opisem, ale kurier najgorszy jakiego spotkałam!! Najpierw przez telefon narzekanie, że nie da rady podjechać (mieszkanie w centrum miasta), później umówieni już na godzinę, o której będzie, spóźnił się dwie godziny, a na koniec nie chciał poczekać aż sprawdzę czy z płytkami wszystko w porządku, podtekście „jakby coś to ma pani 7 dni na zwrot”, gdzie przed wyciągnięciem płytek z auta dał mi do podpisania kwit o dostawie. Niestety, na stronie nie ma wyboru innego kuriera niż ta jedna firma, więc mimo dużego wyboru ciekawych płytek, dopóki nie zmienicie firmy kurierskiej (najlepiej z możliwością dopłaty za wniesienie), nie zdecyduję się na kolejny zakup. Jestem niesamowicie rozczarowana :( Dodam jeszcze tylko, że Pana nie było nawet stać na kulturalne pożegnanie się, nawet do widzenia nie powiedział, zabrał wózek po postawieniu palety i po prostu wyszedł z klatki, kiedy poprosiłam by poczekał bo chcę otworzyć paczkę.

APE Zocalo Plinth White Mate 15x30 biały matowy cokół APE Moldura Plinth White Mate 5x30 biały matowy cokół APE Fables Plinth White Mate 30x90 biała płytka ścienna dekoracyjna

Przepiękne płytki, które prezentują się boazeria angielska. Madziu wnętrzu wręcz klimatu vintage. Piękna matowa biel. Świetny kontakt z firmą sprzedającą Terradeco ! Odpowiedzi expresowe. Dostawa premium. Towar zabezpieczony na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia. Milion gwiazdek 🌟🌟🌟🌟🌟
Wszystko w porządku transakcja przebiegła pomyślnie. Płytki nie uszkodzone. Co prawda trzeba było poczekać trochę na dostawę ale wszystko dojechało i było dobrze zabezpieczone.
Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Piękny produkt. Na pewno wrócę :) dziękuję
Organizacją super! Czas dostawy idealny. Nie ma co zmieniać.
Towar w terminie. Przesyłka w porządku. Dziękuję. Polecam zakupy u państwa.
Zamówienie sprawne szybka dostawa .Towar dobrej jakości.Polecam
Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek problemów
Polecam sklep, wszystko bardzo dobrze zapakowane, szybka wysyłka!
Ok
Wszystko dojechało zgodnie z zamówieniem. Jedyny minus to brak kontaktu telefonicznego od sprzedającego do klienta. Wysłanie maila w dniu dostawy jest trochę słabe jeśli miejscem odbioru jest budowa i nie ma nikogo z zamawiających.

Odpowiedź ze sklepu terradeco.com.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że zamówienie dotarło zgodnie z oczekiwaniami. Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z brakiem kontaktu telefonicznego – dokładamy wszelkich starań, aby komunikacja z klientem przebiegała sprawnie i kompleksowo. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i pozwalają nam na ciągłe doskonalenie obsługi. Zależy nam na pełnym zadowoleniu naszych klientów, dlatego podejmiemy odpowiednie kroki, aby poprawić ten aspekt. Pozdrawiamy Zespół Terradeco
Zamówienie zrealizowane w deklarowanym terminie . Na każdym etapie informacja mailowa.
Dobry kontakt z firmą, otrzymywałam informacje na temat danych zamówień na bieżąco. Dostawa bez problemu, płytki docierały zawsze bez uszkodzeń. Polecam

Odpowiedź ze sklepu terradeco.com.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie naszego zaangażowania w sprawną komunikację i bezpieczną dostawę. Cieszy nas, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania i zyskać Państwa zaufanie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany z zakupów w Terradeco. Pozdrawiamy, Zespół Terradeco