Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień oraz terminowość dostawy. Doceniają także solidne i bezpieczne zapakowanie produktów, co zapobiega uszkodzeniom podczas transportu. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość zamówionych produktów. Dodatkowo, szeroki asortyment produktów oraz atrakcyjne ceny są często wymieniane jako zalety sklepu. Klienci doceniają również profesjonalną, uprzejmą i pomocną obsługę sklepu, szczególnie w zakresie kontaktu oraz szybkiego i bezproblemowego rozpatrywania reklamacji i wymian. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące niedociągnięć w jakości produktów oraz niewielkie rozbieżności pomiędzy otrzymanymi produktami a opisem i zdjęciami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienakrywamy.pl
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Pomimo tego że jeden z talerzyków był pęknięty reklamacja również została bardzo szybko rozpatrzona i otrzymałam nowy talerz.
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. W Nakrywamy.pl zależy nam na tym, aby przesyłki docierały do Was szybko i w idealnym stanie. Cieszymy się, że mimo drobnej niedogodności związanej z pękniętym talerzem, mogliśmy szybko rozwiązać sytuację i dostarczyć nowy produkt. Twoja satysfakcja jest dla nas bardzo ważna!
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Nakrywamy.pl
Piękny serwis kawowy, bardzo starannie wykonany i elegancki. Przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie zapakowana. Wszystko całe, bez najmniejszych uszkodzeń. Zakup w pełni udany.
Cześć!
Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię! Cieszymy się, że serwis kawowy z Nakrywamy.pl spełnił Twoje oczekiwania pod względem jakości i elegancji. Dbamy o to, aby każdy produkt był starannie wykonany i dotarł do Was bezpiecznie i szybko. Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda.
Pozdrawiamy serdecznie!
Skorzystałam z usług firmy nakrywamy.pl po raz pierwszy i już wie, że nie będzie jedyny. Jestem bardzo zadowolona. Szybko zrealizowane zamówienie. Doskonale zabezpieczona paczka. Profesjonalizm i wysoki poziom.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że pierwsze zakupy w Nakrywamy.pl okazały się tak udane i spełniły Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane szybko i bezpiecznie, a profesjonalizm to dla nas podstawa. Twoje zadowolenie jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy.
Pozdrawiamy serdecznie!
Czajnik jest dobrej jakości. Podoba się nam też jego kolor i wygląd. Jest też wygodny w użyciu.Trochę zamieszania było z opłaceniem zakupu,ale wszystko skończyło się dobrze.Pani na infolinii bardzo uprzrejma wszystko sprawdziła i wyjaśniła. Ogólnie więc ok,co będę miała na uwadze przy następnych zakupach.
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się opinią o naszym czajniku i doceniamy, że zwróciliście uwagę na jego jakość, kolor oraz wygodę użytkowania. Cieszymy się, że mimo początkowych trudności z płatnością, udało się wszystko pomyślnie wyjaśnić dzięki pomocy naszej uprzejmej obsługi. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się zapewnić wsparcie na każdym etapie zakupów, by Wasze doświadczenia były jak najlepsze.
Sprzęt kuchenny
Szukałem podobnych produktów w innych sklepach stacjonarnych za to u Was znalazłem i nie zawiodłem się.
Wszystko szybko i sprawnie towar dobrze zabezpieczony do wysyłki serdecznie polecam
Przesyłka bardzo starannie zapakowana, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
Bardzo pomocny personel. Expresowa wysyłka. Dobrze zabezpieczone szkło do wysyłki
Wszystko dotarło w idealnym stanie. Szczerze polecam!
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że personel Nakrywamy.pl był pomocny, a przesyłka dotarła szybko i w idealnym stanie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był bezpiecznie zapakowany i spełniał Wasze oczekiwania.
Bardzo doceniamy Twoje polecenie!
Pozdrawiamy serdecznie,
zespół Nakrywamy.pl
Bardzo szybka dostawa. Zamówiony produkt spełnia oczekiwania. Nie jest to moje pierwsze zamówienie i muszę powiedzieć, że zawsze jestem zadowolona.
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że ponownie wybrałaś Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt spełnia Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się u nas wyjątkowo i zawsze otrzymywał to, czego potrzebuje.
Trzymaj się ciepło i zapraszamy ponownie!
Towar zgodny z opisem zapakowany bardzo solidnie .jestem mega zadowolona sklep na piątkę z plusem
Cześć!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie solidnego zapakowania oraz zgodności towaru z opisem. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości i dbać o zadowolenie naszych klientów. Cieszymy się, że zakup spełnił Twoje oczekiwania i że możesz polecić nasz sklep z takim entuzjazmem!
Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko bardzo dobrze. Wysyłka szybka. Dobrze zabezpieczony i zapakowany towar.
Garnki bardzo dobrej jakości, używanie/gotowanie w nich to czysta przyjemność. Dostawa ekspresowa i bezproblemowa.
Cześć!
Dzięki wielkie za podzielenie się swoją opinią o garnkach od Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że jakość naszych produktów oraz szybka dostawa spełniły Twoje oczekiwania i sprawiły, że gotowanie to sama przyjemność. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty, które ułatwiają i umilają codzienne chwile w kuchni.
Miłego gotowania z Nakrywamy.pl!
Sztućce Gerlach model Celestia
W ofercie był towar już w zasadzie niedostępny w sklepach i na portalach sprzedażowych. Dostawa była szybka i w formie dogodnej dla odbiorcy.
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że udało się u nas znaleźć towar trudny do zdobycia oraz że nasza szybka i wygodna dostawa spełniła Twoje oczekiwania. W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty niedostępne gdzie indziej i zapewnić Ci jak najlepszą obsługę.
Pozdrawiamy serdecznie!
Sposób zapakowania rewelacja, nic nie bylo uszkodzone,kontakt jak i szybkość nadania paczki na 6z plusem...rewelacja pierwsze ale napewno nie ostatnio zakupy, polecam.talerze na żywo śliczne
Cześć!
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię o Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że sposób zapakowania oraz szybkość nadania przesyłki przypadły Wam do gustu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt docierał do Was w nienaruszonym stanie i zadowalał swoją jakością na żywo. Wasze zaufanie i rekomendacja są dla nas najlepszą nagrodą!
Serdecznie pozdrawiamy!
Wszystko odbyło się pomyślnie . Szybka dostawa , produkt zgodny z jakością
Patelnia bardzo dobra, duzy plus pokrywka Jest ciężka. Plecam
Towar dotarł szybko, solidnie zapakowany i zabezpieczony, polecam.
Szybka i bezpieczna dostawa
Bardzo szybka dostawa, towar dokladnie zabezpieczony przed uszkodzeniem, wszystko zgodnie z opisem. Piekna zastawa w dobrej cenie, zamawiam juz kolejny raz. Jesli bede kiedykolwiek poszerzac zastawe, na pewno kupie tutaj:)
Cześć!
Dzięki wielkie za tak miłe słowa! Cieszymy się, że dostawa była szybka i wszystko dotarło bezpiecznie, dokładnie tak, jak obiecujemy w Nakrywamy.pl. Super, że nasza zastawa Ci się podoba i cenisz sobie dobrą jakość w przystępnej cenie. To dla nas bardzo ważne, żeby każdy klient był zadowolony i chętnie wracał do nas po więcej.
Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka dostawa. Atrakcyjne ceny. Jeden zestaw sztućców był pomylony, ale sytuacja została szybko i bezproblemowo naprawiona. Bardzo uprzejmy kontakt. Pokecam
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko, a ceny okazały się atrakcyjne. Przepraszamy za pomyłkę ze sztućcami, ale jesteśmy wdzięczni, że mogliśmy sytuację szybko wyjaśnić i zapewnić uprzejmy kontakt, na którym nam bardzo zależy. Twoje zaufanie i zadowolenie są dla nas najważniejsze.
Z pozdrowieniami,
zespół Nakrywamy.pl
Super. Użytkowane mniej więcej od 4 tygodni i jest OK. Garnek żeliwny przed pierwszym użyciem wypalony został dwukrotnie. Użytkuje się bardzo dobrze
Cześć!
Dzięki za podzielenie się opinią o garnku żeliwnym z Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że użytkowanie codzienne spełnia Twoje oczekiwania i że udało Ci się prawidłowo przygotować garnek do użycia. Dbamy o to, aby nasze produkty były trwałe i wygodne w codziennym użytkowaniu, dlatego miło nam słyszeć, że garnek dobrze się sprawdza.