garden-you.pl

Opinie łącznie (429) Opinie (293) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wyglądem donic, często podkreślając ich piękno, estetykę oraz zgodność z opisem lub zdjęciami. Szybkość dostawy oraz terminowość realizacji zamówień są bardzo wysoko oceniane przez większość klientów. Produkty postrzegane są jako solidne, trwałe i wysokiej jakości. Dużym atutem jest również staranne, bezpieczne i profesjonalne zapakowanie produktów na czas transportu. Obsługa sklepu jest opisywana jako profesjonalna, miła, pomocna i szybko reagująca na potrzeby klientów. Bezpośredni kontakt ze sklepem jest oceniany jako sprawny, szybki i pomocny, a klienci doceniają częste informacje o statusie zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi o niedociągnięciach dotyczących jakości produktów.

Opiniegarden-you.pl

Szybka realizacja zamówienia polecam

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę:)

Pozytywnie

Doniczki piękne i kontakt super, bardzo miła obsługa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Ogromnie dziękujemy za podzielenie się opinią! To właśnie dzięki takim słowom chce się pracować jeszcze bardziej :)

Produkt zgodny z opisem

Produkt taki jak na fot., barwa zgodna z katalogiem, Dobrze zapakowany, Wysyłka bez zbędnej zwłoki

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Bardzo nam miło! Serdecznie dziękujemy pozytywną opinię! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! :)

Za mało zdjęć

Donica nie spełniła moich oczekiwań, jedno zdjęcie to za mało aby wyobrazić sobie jak może wyglądać produkt w rzeczywistości. Wykonanie określiłabym jako mało staranne, jedynie kolor się zgadzał i rozmiar.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Dzień dobry, przykro nam, że produkt nie spełnia Pani oczekiwań. Przy produkcie jest więcej niż 1 zdjęcie, jest też video z tą doniczką. Wydaje nam się, że dobrze obrazują one produkt. Rozumiemy jednak, że nie zawsze produkt na stronie wygląda tak, jak sobie go wyobrażamy. Zapraszamy do dokonania zwrotu, zwrócimy Pani środki, jak tylko otrzymamy przesyłkę zwrotną. Pozdrawiamy serdecznie

Polecam sklep i doniczki

Doniczki zostały szybko wysłane, były dobrze zapakowane, prezentują się świetnie.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie!:)
Znakomity serwis, doniczki prezentują się świetnie, super jakość i cena.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Serdecznie dziękujemy pozytywną opinię! Cieszymy się, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! :)

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Dobrze zapakowany towar, szybka dostawa.

Dziękujemy za dobre słowo – to dla nas największa motywacja do dalszej pracy!
Donica jest rewelacyjnej jakości! Dostawa bez zarzutów;)

Dziękujemy za dobre słowo – to dla nas największa motywacja do dalszej pracy!
Polecam !!!! Cudowna obsługa, piękne donice ,mam i jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa :)
Sxybka dostawa. Doniczka jak na zdjęciu.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Serdecznie dziękujemy! Bardzo nam miło!

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę :)
Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa, polecam!

Dziękujemy za dobre słowo – to dla nas największa motywacja do dalszej pracy!
Kształt w porządku, natomiast kolor nie sprostał moim oczekiwaniom. Na zdjęciu jest jasno szary, a otrzymałam dużo jaśniejszy. Jest możliwy zwrot?

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Dzień dobry. Dziękujemy za podzielenie się opinią. Oczywiście jest możliwy zwrot donic - zachęcamy do skontaktowania się z nami drogą telefoniczną bądź mailową - ustalimy wszelkie szczegóły. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko ok. Donice przepiękne, bardzo dobrze zabezpieczone.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Serdecznie dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Pozdrawiamy!
Donice solidne, ładne i prezentuja się bardzo dobrze. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy serdecznie:)
Donice piękne

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Dziękujemy i cieszymy się, że donice przypadły Pani do gustu!

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę :)
Szybka dostawa a towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Czas oczekiwania na przesyłkę zgodny z podanym okresem realizacji zamówienia. Widać, że sprzedawca dba o klienta.

Wszystko zgodnie z opisem

Odpowiedź ze sklepu garden-you.pl

Ogromnie dziękujemy za podzielenie się opinią!