Ważny od: 6 paź 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają doskonałą jakość miodów oraz innych produktów, chwaląc je za wyjątkowy smak, naturalność i oryginalność. Recenzenci są zachwyceni zarówno smakiem miodów, jak i estetycznymi, solidnymi oraz eleganckimi opakowaniami, które idealnie nadają się na prezent i sprawiają radość obdarowanym. Kupujący doceniają szybką, sprawną i terminową realizację zamówień, profesjonalizm oraz przyjazne podejście obsługi do klienta. Dodatkowo wielu klientów pozytywnie ocenia gratisy oraz próbki miodów dołączane do zamówień, a także deklaruje powtarzanie zakupów i długoletnią lojalność wobec marki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemiodywowka.pl
Anna
Jakość dostawy na 5
Dziękuję za paczuszkę pyszne miodki
Miody porządnie spakowane i przepyszne.
miodywowka.pl
- +48510080013
- miodywowka.pl
- kontakt@miodywowka.pl
- Olsztyn, POL
miodywowka.pl
Historia naszego miodu rozpoczyna się na pięknych warmińskich łąkach, to właśnie tutaj Andrzej Wowk, nasz pszczelarz który z domu odziedziczył zarówno miłość do miody, jak i szacunek do pszczół. Jedna...