perfektagd.pl- Logo - Opinie

perfektagd.pl

Opinie (130) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (305)

perfektagd.pl- Logo - Opinie

perfektagd.pl

Opinie (130) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (305)

Opinie na temat perfektagd.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkość oraz sprawność dostawy. Obsługa sklepu jest profesjonalna, miła i pomocna, co budzi duże zadowolenie wśród kupujących. Kontakt ze sklepem jest sprawny i łatwy, co doceniają użytkownicy. Dodatkowo atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz liczne promocje są często chwalone. Produkty zazwyczaj spełniają oczekiwania klientów, są zgodne z opisem i dobrej jakości. Pracownicy sklepu wykazują się profesjonalizmem podczas realizacji zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów usługi kurierskiej.

Opinie nt. sklepu perfektagd.pl

Miła obsługa. Sprzęt jest piękny, szkoda że nie pojechaliśmy na miejsce odebrać i porozmawiać osobiście ale może następnym razem. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
bardzo dziękujemy za miłe słowa i poświęcony czas na opinię! Cieszymy się, że sprzęt przypadł Państwu do gustu. Również żałujemy, że nie udało się spotkać osobiście — ale trzymamy za słowo i mamy nadzieję, że następnym razem uda się porozmawiać. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanego użytkowania! Zespół PerfektAGD

Koleny, udany zakup!

To juz mój trzeci oczyszczacz Gorenje, który kupiłem w Perfekt AGD. Tym razem cena promocyja przebiła konkurencje na wylot. Super - bezproblemowa, profesjonalna obsługa. Polecam i dziękuję
Wszystko w porządku Szybko przyszło Czajnik firmy Smeg - rewelacja!
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
Dziękujemy pięknie za pozytywną opinię! Bardzo nas cieszy, że czajnik Smeg skradł Państwa serce – to prawdziwa ikona designu. Cieszymy się również, że przesyłka dotarła ekspresowo. Niech czajnik służy jak najlepiej i umila każdą przerwę na kawę czy herbatę! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Perfekt AGD

Perfekt z nazwy i z działania

Bardzo dobrej jakości wyrzutnia ścienna do okapu kuchennego. Oryginalne rozwiązanie, którego nie znalazłem w handlu. Myślę, że będzie spełniać swoją funkcję. Na razie czeka na montaż.
Bardzo szybka dostawa. Sprzęt zgodny z opisem. Polecamy.
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za owocną współpracę z Perfektagd.pl!

Swietnie

Bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
Dziękujemy za opinię! Bardzo dbamy o to, aby każda paczka była solidnie zabezpieczona, więc cieszymy się, że dotarła do Państwa w nienaruszonym stanie i to w tak krótkim czasie. Pozdrawiamy, Zespół Perfekt AGD
Bardzo sprawna realizacja zamowienia
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
Cieszymy się, że proces zakupu przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci nie musieli długo czekać na swoje zamówienia. Pozdrawiamy, Zespół Perfekt AGD
Ok szybko zgodnie
Odpowiedź ze sklepu perfektagd.pl
Dziękujemy za pozytywną ocenę! Cieszymy się, że transakcja przebiegła sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Perfekt AGD

Bardzo szybka realizacja
Super kontakt oraz ceny.