Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, materiałów i wykonania. Wielu klientów docenia bardzo szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Pozytywne opinie dotyczą także estetycznego, przemyślanego i pięknego opakowania produktów. Obsługa otrzymuje pochwały za sprawny kontakt, miłe dodatki i profesjonalizm. Produkty są chwalone za estetykę, fasony i styl, co wpływa na zadowolenie klientów. Pojawiają się uwagi dotyczące dostępności rozmiarów i dopasowania ubrań, choć zwykle opinie są pozytywne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefraternity.pl
Ubranie dobrej jakości, zarówno w kwestii materiałów, jak i wykonania.
Spodnie dresowe odsyłam, rozmiarowo pasują, ale guma w pasie jest zbyt ciasna, przez co spodnie nie wyglądają dobrze. T-shirt z kolei chętnie nosiłabym mniejszy, ale takiego nie ma...
Spodnie z wełny, zarówno eleganckie, jak i wygodne. To dokładnie to, czego szukałam
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za uwagi dotyczące rozmiarówki. Przykro nam, że w przypadku T-shirtu zabrakło mniejszego wariantu. Takie informacje są dla nas bardzo cenne i pomagają nam rozwijać kolekcje oraz lepiej dopasowywać kroje do potrzeb klientów. Mamy nadzieję, że wełniane spodnie będą długo służyć i sprawiać satysfakcję z noszenia. Zapraszamy ponownie! :)
Zmienić pudełka, bo żeby je otworzyć to trzeba podłożyć chyba atom lub otwieranie jest tak nieintuicyjne że na paznokciach zostaje cały klej. na szczęście jak człowiek dostanie się już do zawartości to bardzo cieszy;-)
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za szczerą opinię - uśmiechnęliśmy się przy fragmencie o „atomie do otwarcia”. Cieszymy, że zawartość wynagrodziła cały wysiłek i sprawiła Pani radość. Będziemy mieć na uwadze, aby kolejne otwieranie paczki było już samą przyjemnością. :)
Dobra jakość produktów. Mam wiele rzeczy Fraternity kupionych kilka ładnych lat temu i ciągle je lubię i noszę. Chciałabym kupić kuloty dresowe, ale nie ma rozmiaru :( Fajnie gdyby Państwo uzupełnili rozmiarówkę.
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za miłe słowa i wieloletnie zaufanie do marki Fraternity!
Rozumiemy rozczarowanie, gdy wymarzony model nie jest dostępny w odpowiednim rozmiarze. Obecnie niestety nie mamy już tej dzianiny, aby móc uzupełnić brakujące rozmiary, ale przekazujemy Pani uwagę dalej.💕
Bardzo lubię zakupy w Fraternity. Bluzka bardzo ładna, rozmiarowo pasuje idealnie, materiał dobry gatunkowo, uszyta z największą starannością. Słodki upominek i firmowy długopis zawsze miło otrzymać. Polecam :)
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię, a przede wszystkim za zaufanie! Dbamy o to, żeby każda paczka niosła ze sobą trochę radości :)
Bardzo udany zakup !
Bardzo cieszę się, że odnalazłam Fraternity z powrotem! Poznałam markę w sklepach Royal Collection, a potem kupowałam także w sklepie online. Zakup bluzy i spodni dresowych sprawił mi dużą frajdę, bo takiego modelu szukałam. Sprawna wysyłka zamówienia, ślicznie zapakowane firmowe pudełko. Będę tu systematycznie wracać i mocno trzymam kciuki za Markę :)
Dobrej jakości towar , szybka dostawa, zwroty bez problemu. Miły dodatek do każdej paczki w postaci pięknego podziękowania za zakupy oraz cukiereczki. Polecam
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię! Cieszymy się, że całość zamówienia zrobiła dobre wrażenie :)
Uwielbiam produkty marki Fraternity☺️ szczególnie kolekcje basic, klasyczne modele w niezawodnej jakości. Uwielbiam!!!
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię i wybór naszej marki. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był dopracowany w każdym detalu. Zapraszamy do nas ponownie💕
Materiał cudowny. Wysyłka ekspresowa, a narzuta była tak pięknie zapakowana, że szkoda było rozrywać.
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię i wybór naszej marki! Zależy nam, aby moment otrzymania przesyłki był równie przyjemny jak samo noszenie naszych produktów.🥰
Spodnie piękne, idealnie odszyte. Przesyłka dotarła ekspresowo, produkt pięknie zapakowany
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania a sposób zapakowania oraz szybka dostawa zostały docenione. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją. Serdecznie zapraszamy ponownie!🤍
Bardzo mi się podobał elegancki sposób zapakowania produktu, słodki dodatek. A najlesze są spodnie. Bardzo dziękuję
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani staranne zapakowanie zamówienia oraz miły dodatek. Największą radość sprawia nam jednak informacja, że spodnie tak bardzo przypadły Pani do gustu.💕
Spodnie ktore zamowilam byly piekne. Dobry material wspaniale uszyte . Niestety nie moj krój 🥲
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią! Szkoda, że krój nie okazał się tym idealnym. Wiemy, jak ważne jest odpowiednie dopasowanie i komfort noszenia. Mamy nadzieję, że w naszej kolekcji znajdzie Pani model, który będzie spełniał wszystkie oczekiwania i zachwyci zarówno fasonem, jak i wygodą.🥰
Odzież damska bardzo dobrej jakości. Pięknie skrojona , wysoka jakość wykonania i materiałów.
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Cieszymy się, że doceniła Pani jakość naszych produktów, staranność wykonania oraz dobór materiałów. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do zakupów! :)
Dbałość o klienta
Szybka przesyłka, bardzo ładnie zapakowana, list z podziękowaniem za zakup oraz słodycze - bardzo to miłe. Przyjemność odpakowywać taką przesyłkę. To moje pierwsze zamówienie, ale zostanę klientką na dłużej :)
Zamówiona bluzka wykonana z najwyższą starannością - nie ma się do czego przyczepić. Towar zgodny z opisem. Dziękuję za udaną transakcję :)
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 💛
Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że sposób jej zapakowania ,wraz z liścikiem i drobnym upominkiem, sprawił Pani przyjemność. To ogromna satysfakcja wiedzieć, że pierwsze zamówienie okazało się tak udane i że bluzka spełniła wszystkie oczekiwania. Jest nam niezwykle miło, że chce Pani zostać z nami na dłużej, to dla nas największy komplement. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 😊
Pozdrawiamy,
Team Fraternity
Jak zawsze produkty trafiły w moj gust.Dostawa bezproblemowa
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za zaufanie do naszej marki! Bardzo się cieszymy, że nasze produkty ponownie trafiły w Pani gust. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy element, od starannie zaprojektowanych modeli, przez jakość materiałów i wykonania, aż po sprawną realizację zamówienia - spełniał oczekiwania naszych klientek. Tym bardziej cieszy nas, że zakupy przebiegły pomyślnie.💕
Spodnie rewelacja. Świetna tkanina, dobrze się układają, są raczej na okres przejściowy, niż na lato z uwagi na grubość tkaniny.
Zabrakło mi nieco dbałości o detale jak np. ucięte końcówki nitek przy kieszeni czy nogawkach.
Przesyłka dotarła po ok 5 dniach od zamówienia,, to dość długo jednak zgodnie z deklaracją na stronie sklepu.
Będę wracać :-)
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊
Przykro nam, że detale wykończenia nie były dopracowane tak, jak powinny. Przekażemy tę uwagę do odpowiedniego działu - takie informacje naprawdę pomagają nam ulepszać produkty. Zapraszamy ponownie - będzie nam bardzo miło!
Pozdrawiamy,
Team Fraternity
Jestem zadowolona z kolejnego zakupu. Bluzka bardzo ładna, dobry jakościowo materiał. Słodki upominek do przesyłki jest bardzo miły. Gorąco polecam zakupy w Fraternity.
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Bardzo dziękujemy za kolejne zamówienie i tak ciepłą opinię! Cieszymy się, że całość zamówienia zrobiła dobre wrażenie :)
Jestem zachwycona spodniami, materiał jest bardzo delikatny i przewiewny, pięknie się układają. Bardzo polecam
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię i wybór naszej marki! Ogromnie się cieszymy, że spodnie tak bardzo przypadły Pani do gustu! Delikatny i przewiewny materiał to cechy, na których bardzo nam zależało💕 Zapraszamy do nas ponownie! :)
Świetny wybór
Piękna sukienka. Mam 174 cm, 62 kg, rozmiar 38 pasuje idealnie
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że sukienka spełniła Pani oczekiwania i okazała się idealnie dopasowana. Zapraszamy do nas ponownie!💕
Rewelacyjna jakość i styl. Spodnie leżą idealnie, a bluza dzięki lekko opuszczonej linii rękawów wygląda bardzo stylowo. Niby dres a wygląda naprawdę bardzo porządnie i nietuzinkowo- spokojnie można się w nim pokazać na nieformalnym weekendowym lunchu.
Super jakość, pięknie zapakowane ❤️
Odpowiedź ze sklepu fraternity.pl
Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani jakość naszych produktów oraz staranne przygotowanie przesyłki. Zależy nam, aby zarówno sam produkt, jak i moment otwierania paczki były dla naszych klientek wyjątkowym doświadczeniem.🥰