hogai.store

Opinie łącznie (93) Opinie (58) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniehogai.store

Szybka dostawa . Poduszki i koce przepiękne , zestawienia kolorów były dla mnie inspiracją do urządzenia 2 sypialni i salonu . Po otrzymaniu pierwszego zamówienia złożyłam kolejne, tekstylia Hogai będą u mnie w każdym pokoju. Design i jakość warte swojej ceny .
Wysoka jakość produktu - kupiłem podkładki pond. Są zrobione z wysokiej jakości metalu, maja piękny kształt. od momentu zakupu skep była w stałym kontakcie ze mną, przesyłka została wysłana w dniu zakupu i dostarczona w kolejnym. Produkt był dobrze i pięknie zapakowany.

Dobra komunikacja ze sklepem i szybka dostawa

Dobra komunikacja ze sklepem, duża elastyczność sklepu - czuć, że za sterami siedzi człowiek a nie bot, poniewaz komunikacja jest spersonalizowana. Szybko dostarczono mi produkty, a te na które czekam mam nadzieję, że też dotrą gdy tylko zasilą magazyn sklepowy. Koc i poduszki sa bardzo ładne, miłe w dotyku.
Szybka wysyłka profesjonalna obsługa i produkty świetnej jakości.
szybka wysyłka, fachowa obsługa, wysokiej jakości produkty
Bardzo szybka dostawa i jak zawsze Super produkty!
Kupiłam koc z serii "CAREGIVER - YELLOW DOT". Jestem bardzo zadowolona, koc jest dokładnie jak na zdjęciu, żywe kolory, mięsisty i ciepły, idealny na jesienno-zimowe wieczory. Dodatkowo świetnie zdobi i dodaje charakteru kanapie. Dostawa szybko i bez zarzutu.
szybka dostawa a rzeczy przepiękne :)
Koc miękki i ciepły, narzuta porządna, lekko sztywna. Używam i polecam!
Rewelacja!!!

Jakość na 6 +

Naprawdę rewelacyjny koc. Zarówno wzornictwo, kolory i jakość warte swojej ceny