Klienci bardzo pozytywnie oceniają smak produktów, zwłaszcza oliwek, podkreślając ich wyjątkowość i przewagę nad konkurencją. Dużą zaletą sklepu jest ekspresowa, sprawna i terminowa dostawa zamówień oraz bardzo dobre, staranne i profesjonalne zapakowanie produktów, co skutecznie chroni je przed uszkodzeniem. Produkty uchodzą za najwyższej jakości, świeże i warte swojej ceny. Obsługa sklepu jest sprawna, profesjonalna i uprzejma, a proces realizacji zamówień przebiega bezproblemowo. Wielu klientów regularnie wraca na zakupy, doceniając stałą wysoką jakość i niezawodność sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekochamoliwki.pl
Oliwki są wspaniałe. Uwielbiam je i cała moja Rodzina je uwielbia. Po prostu liczę na nowe, ciekawe pomysły. Podoba mi się dbałość o staranne zapakowanie produktów i szybką realizację zamówienia. Poleciłam sklep znajomym wielbicielom oliwek. Są zachwyceni. Tak trzymać. Pozdrawiam 😀
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię! 😊
Ogromnie się cieszymy, że oliwki smakują całej Rodzinie oraz że docenili Państwo staranne pakowanie i szybką realizację zamówienia. Dziękujemy również za polecenie sklepu znajomym — to dla nas ogromna motywacja! Już pracujemy nad nowymi, ciekawymi pomysłami. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! 😀
Jak zawsze szybka przesyłka. Oliwki i karczochy przepyszne. Prawdziwy smak Andaluzji. Polecam bardzo!!!
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i kolejne zaufanie! 💛
Cieszymy się, że szybka przesyłka oraz oliwki i karczochy ponownie spełniły oczekiwania, a smak kojarzy się z prawdziwą Andaluzją 😊 To dla nas ogromna radość!
Dziękujemy za gorące polecenie i zapraszamy ponownie po kolejne pyszne smaki 🫒
Zawsze tylko pozytywne opinie o firmie -szybko i sprawnie jak zwykle, paczka zapakowana że i bomba nie ruszy.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak świetną opinię i ogromne zaufanie! 💛
Cieszymy się, że wszystko przebiega szybko i sprawnie, a paczka jest zapakowana tak solidnie 😄 To dla nas ogromna satysfakcja!
Dziękujemy za stałe wsparcie i zapraszamy ponownie po kolejne pyszne smaki 🫒
Szybka dostawa i pyszna oliwa!!!
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że oliwa smakuje, a dostawa przebiegła sprawnie. Zapraszamy ponownie!
Bardzo sprawny proces realizacji zamówienia. Towar profesjonalnie zapakowany.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że docenił Pan sprawną realizację zamówienia oraz staranne pakowanie. Zapraszamy ponownie!
Znowu pyszna dostawa
Jesteście błyskawiczni z dostawą. O produktach pisałem już wielokrotnie. Dziękujemy razem z żoną 🙂
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za kolejną opinię i tak miłe słowa! 💛
Cieszymy się, że niezmiennie doceniają Państwo zarówno błyskawiczną dostawę, jak i nasze produkty 😊 To dla nas ogromna radość i motywacja.
Serdecznie dziękujemy Państwu za zaufanie i wracające zamówienia 🫒🙂
Uwielbiam czerwone oliwki słodko kwaśne z nadzienien serowym
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że smak słodko-kwaśnych przekąsek z serowym nadzieniem tak bardzo przypadł Pani do gustu. Podejrzewamy, że może chodzić o nasze czerwone papryczki z serem – tym bardziej miło nam, że zdobyły Pani uznanie. Zapraszamy ponownie po kolejne pyszności!
Kolejny raz bardzo dobrze.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Miło nam, że kolejny raz było bardzo dobrze. Zapraszamy ponownie!
Towar odebrany bez problemu.
Oliwki super smaczne. Migdały na 10. Polecam. Z pewnością to nie jest ostatni zakup.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! 💛
Cieszymy się, że odbiór przebiegł bez problemu, oliwki są super smaczne, a migdały zasłużyły na 10/10 😊 To dla nas ogromna radość!
Bardzo miło słyszeć, że to nie ostatni zakup – zapraszamy ponownie po kolejne pyszne smaki! 🫒
Szybka wysyłka, pyszne oliwki :)
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że oliwki smakują, a wysyłka spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Doskonała jakość - polecam!
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za polecenie! 😊 Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Kupuję po raz kolejny
Kupuję po raz kolejny, to znaczy że towar jest super . Poza tym wszystko jest proste , poczynając od zamówienia po błyskawiczna wysyłkę a produkty pyszne i świeże 😊❤️
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Cieszymy się, że Pani wraca po kolejne zakupy – to dla nas największa nagroda i potwierdzenie, że produkty są super, świeże i pyszne. Dokładamy wszelkich starań, aby cały proces zamówienia był prosty i szybki, więc cieszy nas, że to również zostało docenione. 😊❤️
Zapraszamy ponownie po kolejne pyszne produkty!
Szybka realizacja zamówienia, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona
Bardzo dziękujemy za opinię! 💛
Cieszymy się, że realizacja zamówienia była szybka, a przesyłka dobrze zabezpieczona 😊 To dla nas ogromna satysfakcja!
Są smakowite
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że smakowało. Zapraszamy ponownie!
Wszystko jest pyszne i dobrze zapakowane . Dostawa ekspresowa. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 💛
Cieszymy się, że wszystko jest pyszne, dobrze zapakowane, a dostawa ekspresowa 😊 To dla nas ogromna satysfakcja!
Dziękujemy i zapraszamy ponownie po kolejne smaczne zamówienia 🫒
Przepyszne
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko było przepyszne. Zapraszamy ponownie!
Towar z najwyzszej półki. Super profesjonalny dostawca. Szczrze polecam !!!
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i szczere polecenie! 💛
Cieszymy się, że nasze produkty zostały ocenione jako towar z najwyższej półki, a obsługa jako profesjonalna 😊 To dla nas ogromna satysfakcja!
Zapraszamy ponownie po kolejne pyszne smaki 🫒
Jak zawsze expresowa dostawa a oliwki extra klasa
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy! 😊 Miło nam słyszeć, że zarówno dostawa, jak i oliwki po raz kolejny stanęły na wysokości zadania. Zapraszamy ponownie! 🫒
produkty jak zawsze bardzo dobrze zabezpieczone; solidnie zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie! 💛
Cieszymy się, że produkty są jak zawsze dobrze zabezpieczone i solidnie zapakowane 😊 Dokładamy wszelkich starań, aby wszystko docierało bezpiecznie i w idealnym stanie.
Zapraszamy ponownie po kolejne pyszne smaki 🫒
Rewelacyjne jakościowe produkty, szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za zaufanie i świetną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że zarówno produkty, jak i szybkość dostawy spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!