sklep-kajkosz.pl- Logo - Opinie

sklep-kajkosz.pl

Opinie (40) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (40)

Obejmuje Ochronę Kupującego

16 maj 2024
Z ogromną przyjemnością dzielę się moimi wrażeniami po złożonym zamowieniu w sklepie Kajkosz specjalizującym się w sprzęcie do Integracji Sensorycznej, Sali Doświadczenia Świata, Logopedii i wielu innych dziedzin terapeutycznych. Doświadczenie zakupowe było absolutnie niezrównane, a obsługa stanowiła kluczowy element tego wyjątkowego doświadczenia. Personel sklepu wykazał się nie tylko profesjonalizmem, ale także serdecznością i zaangażowaniem, co uczyniło proces zakupowy wyjątkowo przyjemnym. Ich elastyczność w dostosowaniu się do moich potrzeb oraz pomoc w doborze sprzętu, który idealnie pasuje do wymiarów naszych sal, zasługuje na najwyższe uznanie. Szczególnie chciałbym podkreślić znakomitą pracę Pana Łukasza. Jego wsparcie, wiedza i cierpliwość przekroczyły moje oczekiwania. Pan Łukasz nie tylko doradzał mi w zakresie sprzętu, ale także pomógł mi zrozumieć, jak w pełni wykorzystać potencjał naszych sal, co było niezwykle cenne dla naszej działalności. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep każdemu, kto poszukuje wysokiej jakości sprzętu oraz doskonałej obsługi klienta. To miejsce, w którym można liczyć nie tylko na produkty najwyższej jakości, ale także na wsparcie i zrozumienie ze strony zaangażowanego zespołu. Serdecznie dziękuję za niezapomniane doświadczenie zakupowe!

31 lip 2024
Cena jest jak na taki artykuł zbyt wygórowana (gryzak). To nie jest fair, że kod rabatowy nie wskakuje po zapisaniu się na newsletter. Czas, który mija od zakupu do dostawy jest za długi (tydzień?!).

Opinie nt. sklepu sklep-kajkosz.pl

1 wrz 2024
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, informacja mailowa o stanie realizacji zamówienia. Polecam.
1 wrz 2024
Szybka obsługa, przejrzysta strona internetowa, szeroki asortyment
Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowany towar, zgodny z opisem

profesjonalizam

profesjonalizm, szybka dostawa, jakość produktu
18 sie 2024
Super jakość, obsługa, tempo dostawy.
20 sie 2024
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Cieszymy się, z zadowolenia z jakości naszych produktów, obsługi oraz tempa dostawy. Zapraszamy ponownie!
1 wrz 2024
Miła i wyrozumiała obsłaga. Polecam.
3 wrz 2024
30 sie 2024
23 sie 2024
21 sie 2024
2 wrz 2024

Wciaż nie otrzymalam zamowienia po 2 tyg. Nawet nie zostal wyslany.

Wciaż nie otrzymalam zamowienia, ani żadnej info oprocz ankiet ewaluacyjnych. Na koncie na stronie wciaz oczekiwanie na przywozke towaru z magazynu glownego. To juz jakis 2-3 tydzien.
3 wrz 2024
Dzień dobry, przy każdym produkcie na naszej stronie jest podany czas oczekiwania na produkt w dniach roboczych, następnie w potwierdzeniu zamówienia, również jest podany czas realizacji. W przypadku Pani zamówienia jest to 14 dni roboczych, realizacja  jest do 12 września.
9 sie 2024
Kultura w kontakcie, bardzo szybka dostawa ale również zdrowe zatroskanie o klienta.
12 sie 2024
Dziękujemy za docenienie naszych starań oraz opiekuna klienta. Mamy nadzieję, że nasza obsługa zawsze będzie na najwyższym poziomie i pozwoli spełnić oczekiwania naszych klientów.
16 sie 2024
wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem,
20 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie! 😊
14 sie 2024
13 sie 2024