idealbhp.pl

1021 reviews since 9 maj 2025

Ważny od: 9 maj 2025
idealbhp.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają firmę, podkreślając błyskawiczną realizację usług oraz natychmiastową reakcję firmy. Doceniają również profesjonalne podejście oraz wysoką jakość obsługi i usług. Materiały szkoleniowe są uznawane za przejrzyste, dobrze przygotowane i bardzo przydatne. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, rzetelna i godna polecenia, a kontakt oraz wsparcie są na wysokim poziomie. Klienci chwalą jasność, przejrzystość i łatwość korzystania z usług oraz materiałów. Pozytywnie wypowiadają się także o możliwości realizacji usług online, zwracając uwagę na wygodę i elastyczność. Firma jest postrzegana jako rzetelna, godna zaufania oraz wywiązująca się z umów.

Opinieidealbhp.pl

kierownik budowy ORZ

Może posłużyć jako baza do ORZ, ale jako gotowy dokument na pewno nie. Są błędy / błędem zapisy oraz nawet uregulowania mogącą pociągnąć konsekwencje. Np. w czytnikach biologicznych wirus SARS-CoV2, a to grupa III więc cały ciąg dalszych obowiązków. Wg mnie i na podstawie wielu kontroli PIP i PIS w ORZ nie należy (za wyjątkiem służby zdrowia - zakaźników) tego czynnika. To nawyk (błędny) z tzw. czasów "kowidowych". Poza tym gr. III (m.in. HIV, HCV) powinna być wpisana tylko tam gdzie to zasadne, a widzę piszą bardzo często w trybie im więcej tym lepiej, bo klient chce wiedzieć za co płaci - to błąd i problem przy kontroli. Takie jest moje zdanie, ale nie wszystko oczywiście złe - z wielu rzeczy można skorzystać i jest OK. Pozdrawiam.

Profesjonalna firma

Profesjonalna firma. Obsługa i komunikacja perfekcyjna. Naprawdę godna polecenia.

Dobrze opracowane materiały szkoleniowe

Szybka realizacja zamówienia, dobrze opracowane materiały szkoleniowe.
Świetny kontakt szybka realizacja zamówienia. Polecam
Korzystałem z kursów dostępnych droga on-line. Po zakupie od razu miałem dostęp do materiałów szkoleniowych ma swojej poczcie, wygodny format, zawsze pod ręką na telefonie, gdzie w wolnej chwili mogłem studiować tyle ile miałem ochotę. Bardzo polecam, ze względu na wygodę, przejrzyste materiały do nauki, szybko kontakt e-mail.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią na temat naszych kursów. Cieszymy się, że wygodny dostęp do materiałów szkoleniowych oraz ich przejrzysty format spełniły Pańskie oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były jak najbardziej komfortowe i efektywne, a szybki kontakt mailowy stanowił nieocenioną pomoc na każdym etapie nauki. Życzymy dalszych sukcesów w zdobywaniu wiedzy i zapraszamy do korzystania z naszych kursów również w przyszłości.
Szybka obsługa Kontynuować swoją działalność
Możliwość realizacji w dowolnym czasie i online.
Wszystko według opisu . Bardzo dobrze i sprawnie
Profesjonalne podejście do tematu i szczegółowe materiały szkoleniowe.

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt.Polecam.
Bardzo szybki czas realizacji oraz świetne materiały szkoleniowe.
Szkolenie na dobrym poziomie, sprawnie można przejść testy. Bardzo polecam Joanna
Rzetelna obsługa, bardzo szybko wszystko załatwione i przysłane
Profesjonalnie, szybko i na temat

ok

Sprawnie, szybko i merytorycznie.
Super, szybko dostarczane. Dokumenty bardzo pomocne w szerszym dokumentowaniu i tworzeniu własnych ocen ryzyka zawodowego dla konkretnych stanowisk pracy u klientów.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że szybka dostawa oraz przygotowane przez nas dokumenty okazały się niezwykle pomocne w kompleksowym dokumentowaniu i tworzeniu własnych ocen ryzyka zawodowego dla konkretnych stanowisk pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze materiały wspierały Państwa w codziennej pracy oraz podnoszeniu standardów bezpieczeństwa. Z wyrazami szacunku, Zespół Obsługi Klienta Ideal BHP
Szybko, sprawnie i merytorycznie.
Wykonałam obowiązkowe szkolenie BHP online w firmie Ideal BHP. Wszystko przebiegło bez zarzutu – dołączenie do platformy było proste, dźwięk/wideo działały poprawnie. Szkolenie nie przeciążyło czasowo, a wiedza była konkretna i przydatna (np. zagrożenia w biurze/hallu produkcyjnym),po szkoleniu (PDF, certyfikat) otrzymałam natychmiast. (24h) Dla osób szukających sprawnie zorganizowanego szkolenia online – polecam!

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie. Zapraszamy ponownie!
Wszystko zgodnie z umową.
Szybko sprawnie i na temat

• +48792880333
  • idealbhp.pl
  • biuro@idealbhp.pl
  • Mogilno, POL

Jesteśmy rodzinną firmą, która na rynku działa od 2010 roku. Oferujemy kurs, szkolenia i oceny ryzyka zawodowego w formie online. Specjalizujemy się również w usługach z zakresu BHP oraz ochrony prz...