idealbhp.pl

Opinie łącznie (816) Opinie (800) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczny czas realizacji usług, dostaw i odpowiedzi. Chwalą również wysoką jakość usług, profesjonalne podejście oraz kompetencje firmy. Pozytywnie oceniany jest łatwy, szybki i miły kontakt z obsługą oraz sprawna komunikacja. Użytkownicy często zwracają uwagę na wysoką jakość, przystępność i przydatność szkoleń. Recenzenci doceniają przejrzystość, przydatność oraz łatwy dostęp do materiałów szkoleniowych i dokumentacji. Klienci wskazują także na łatwość korzystania z usług online oraz prostotę procesu realizacji szkoleń.

Opinieidealbhp.pl

kierownik budowy ORZ

Może posłużyć jako baza do ORZ, ale jako gotowy dokument na pewno nie. Są błędy / błędem zapisy oraz nawet uregulowania mogącą pociągnąć konsekwencje. Np. w czytnikach biologicznych wirus SARS-CoV2, a to grupa III więc cały ciąg dalszych obowiązków. Wg mnie i na podstawie wielu kontroli PIP i PIS w ORZ nie należy (za wyjątkiem służby zdrowia - zakaźników) tego czynnika. To nawyk (błędny) z tzw. czasów "kowidowych". Poza tym gr. III (m.in. HIV, HCV) powinna być wpisana tylko tam gdzie to zasadne, a widzę piszą bardzo często w trybie im więcej tym lepiej, bo klient chce wiedzieć za co płaci - to błąd i problem przy kontroli. Takie jest moje zdanie, ale nie wszystko oczywiście złe - z wielu rzeczy można skorzystać i jest OK. Pozdrawiam.
Korzystałem z kursów dostępnych droga on-line. Po zakupie od razu miałem dostęp do materiałów szkoleniowych ma swojej poczcie, wygodny format, zawsze pod ręką na telefonie, gdzie w wolnej chwili mogłem studiować tyle ile miałem ochotę. Bardzo polecam, ze względu na wygodę, przejrzyste materiały do nauki, szybko kontakt e-mail.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią na temat naszych kursów. Cieszymy się, że wygodny dostęp do materiałów szkoleniowych oraz ich przejrzysty format spełniły Pańskie oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były jak najbardziej komfortowe i efektywne, a szybki kontakt mailowy stanowił nieocenioną pomoc na każdym etapie nauki. Życzymy dalszych sukcesów w zdobywaniu wiedzy i zapraszamy do korzystania z naszych kursów również w przyszłości.
Super, szybko dostarczane. Dokumenty bardzo pomocne w szerszym dokumentowaniu i tworzeniu własnych ocen ryzyka zawodowego dla konkretnych stanowisk pracy u klientów.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że szybka dostawa oraz przygotowane przez nas dokumenty okazały się niezwykle pomocne w kompleksowym dokumentowaniu i tworzeniu własnych ocen ryzyka zawodowego dla konkretnych stanowisk pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze materiały wspierały Państwa w codziennej pracy oraz podnoszeniu standardów bezpieczeństwa. Z wyrazami szacunku, Zespół Obsługi Klienta Ideal BHP
Wykonałam obowiązkowe szkolenie BHP online w firmie Ideal BHP. Wszystko przebiegło bez zarzutu – dołączenie do platformy było proste, dźwięk/wideo działały poprawnie. Szkolenie nie przeciążyło czasowo, a wiedza była konkretna i przydatna (np. zagrożenia w biurze/hallu produkcyjnym),po szkoleniu (PDF, certyfikat) otrzymałam natychmiast. (24h) Dla osób szukających sprawnie zorganizowanego szkolenia online – polecam!

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie. Zapraszamy ponownie!
Gorąco polecam Ideal BHP. Ukończyłem kurs w firmie jestem bardzo zadowolony dobra organizacja profesjonalne podejście do klienta

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa i polecenie naszych usług. Cieszymy się, że kurs spełnił Państwa oczekiwania, a nasza organizacja oraz profesjonalne podejście zostały docenione. W Ideal BHP dokładamy wszelkich starań, aby każdy kursant otrzymywał wysoką jakość szkoleń oraz wsparcie na każdym etapie współpracy. Z wyrazami szacunku Ideal BHP

Zachęcam wszystkich do korzystania z usług IdealBHP. Pełen profesjonalizm, kontakt telefoniczny w razie potrzeby - o każdej porze. Jestem bardzo zadowolony

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat naszych usług. Cieszymy się, że nasz pełen profesjonalizm oraz dostępność kontaktu telefonicznego spełniły Państwa oczekiwania. W IdealBHP dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i wsparcie na każdym etapie współpracy. Z wyrazami szacunku, Zespół Ideal BHP
Bardzo szybko wszelkie formalności. Materiały szkoleniowe bardzo przejrzyste i zrozumiałe.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że szybkość załatwiania formalności oraz klarowność materiałów szkoleniowych spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były nie tylko profesjonalne, ale także przystępne i pomocne dla naszych klientów. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego rozwoju i utrzymania wysokiej jakości. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy Ideal BHP
Profil prywatny
zawsze mnie to ciekawiło co sie po tym umie
Polecam . Szybko sprawnie bez problemów .
Szybki termin realizacji zamówienia, bardzo miły i rzeczowy kontakt.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą szybkiego terminu realizacji zamówienia oraz miłego i rzeczowego kontaktu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były realizowane sprawnie i na najwyższym poziomie, a także aby obsługa klienta była zawsze profesjonalna i przyjazna. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i zapraszamy do dalszej współpracy. Z wyrazami szacunku Ideal BHP
Profil prywatny
tak dotarło super przed czasem.miła obsługa.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłą opinię i docenienie naszej terminowości oraz obsługi. Zależy nam, aby każdy klient czuł się u nas dobrze i otrzymywał swoje zamówienia szybko oraz bez problemów. Państwa pozytywne słowa są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy i nieustannego podnoszenia jakości naszych usług. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy Ideal BHP
BARDZO DOBRY KONTAKT SUPER WSPÓŁPRACA. GORĄCO POLECAM

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że kontakt i współpraca spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na profesjonalną obsługę oraz pełne zaangażowanie naszego zespołu. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszego działania i ciągłego podnoszenia jakości naszych usług. Z wyrazami szacunku Ideal BHP
Szybko i sprawnie. Polecam.
Szybko, sprawnie, idealnie. Oby więcej takich kursów!

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że kurs spełnił Państwa oczekiwania i przebiegł szybko oraz sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze szkolenia były nie tylko profesjonalne, ale także przyjemne i efektywne, dlatego każde takie słowo jest dla nas niezwykle cenne. Państwa zadowolenie to dla nas największa motywacja do dalszego rozwoju i organizowania kolejnych wartościowych kursów. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy Ideal BHP

Szybko, sprawnie i z zachowaniem profesjonalizmu .

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszy nas, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom, realizując usługę szybko, sprawnie i z pełnym profesjonalizmem. Dokładamy wszelkich starań, aby każda współpraca przebiegała na najwyższym poziomie, co stanowi dla nas priorytet i potwierdzenie naszych wartości. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Zespół firmy Ideal BHP
Czas realizacji
Wszystko ok i sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania i wszystko przebiegło sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na profesjonalizm oraz wysoką jakość usług. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszym potwierdzeniem, że nasze działania są słuszne i motywują nas do ciągłego doskonalenia. Z wyrazami szacunku Ideal BHP
Szkolenia profesjonalne. Szkolenie było dobrze zorganizowane. Szczególną uwagę zwrócono na zasady bezpieczeństwa i higieny pracy.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszego szkolenia. Cieszymy się, że organizacja oraz podejście do zasad bezpieczeństwa i higieny pracy spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze szkolenia były nie tylko profesjonalne, ale także praktyczne i bezpieczne dla uczestników. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług. Z poważaniem, Zespół firmy Ideal BHP
Wszystko przebiegało bardzo dobrze, polecam.

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz rekomendację. Cieszymy się, że proces obsługi przebiegł pomyślnie i spełnił Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał profesjonalną i sprawną pomoc, dlatego Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą. Z wyrazami szacunku, Zespół Obsługi Klienta Ideal BHP
Bardzo przystępnie opracowane szkolenie, forma odtworzenia online z lektorem i poparcie przykładami super! Szybka realizacja i wysyłka certyfikatu. Będę korzystać z usług Ideal BHP. Polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu idealbhp.pl

Dziękujemy bardzo za tak pozytywną rekomendację! Zapraszamy ponownie!