Trusted Shops DEMO PL

Opinie łącznie (126) Opinie (35) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi, chwaląc pomoc oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo szybką realizację zamówień i dostawę, często w ciągu jednego lub dwóch dni. Często podkreślana jest także wysoka jakość oferowanych produktów, ich zgodność z opisem oraz ogólne zadowolenie z zakupów. Dodatkowo klienci doceniają staranne i estetyczne pakowanie zamówień, co pozytywnie wpływa na odbiór przesyłek. Pozytywnie oceniane są również atrakcyjne lub konkurencyjne ceny. Niektórzy klienci zwracają uwagę na brak rabatów.

OpinieTrusted Shops DEMO PL

Jestem bardzo zadowolona zarówno z otrzymanych produktów, jak też z obsługi klienta w firmie, w której dokonałam zakupu. Produkty odkryłam niedawno i zaryzykowałam ich zamówienie. Mam nadzieję, że te profesjonalne produkty do pielęgnacji włosów, spełnią moje oczekiwania, co będę mogła bardziej potwierdzić po określonym czasie ich użytkowania. Pamiętam, że byłam już klientką produktów marki Seboradin i nigdy wcześniej mnie nie zawiodły, więc już mam doświadczenie i wyrobione zaufanie.

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i zaufanie do marki seboradin.pl. Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniły Twoje oczekiwania. W seboradin.pl dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższej jakości preparaty, które wspierają zdrową pielęgnację włosów, a Twoje doświadczenie i zaufanie są dla nas najlepszą nagrodą. Pozdrawiamy seboradin.pl
Wystąpił błąd systemu sprzedaży sklepu internetowego, nie ten model drabiny, nie ta cena ale po rozmowie telefonicznej wyjaśnione. Super podejście do klienta, grzeczne, kulturalne, anulowane zamówienie, kurier odwołany. Nowe zamówienie pod specjalnym nadzorem- w sensie pozytywnym. Życzę sobie i czytającym by zawsze sprzedawca tak reagował.
Pierwszy raz kupiłem mięso przez internet z dostawa do paczkomatu. Miałem obawy ale , raz kozie śmierć i najwyżej stracę. Paczka która przyszła rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Mięso zapakowane perfekcyjnie i dotarło zamrożone. Ja kupiłem mięso gulaszowe i tu kolejne miłe zaskoczenie, żadne skrawki i resztki. Mięso chudziutkie i dokładnie takie jak w opisie sprzedającego. Śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić Leśniczówkę jako sprzedawcę godnego polecenia. oby tak dalej.

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Dzień Dobry, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z zakupów w Leśniczówce. Cieszymy się, że nasza dbałość o jakość mięsa oraz staranne pakowanie spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie trafiało do klientów w nienaruszonym stanie, co potwierdza Państwa opinia. Takie słowa motywują nas do ciągłego podnoszenia standardów naszej oferty. Pozdrawiamy,
Najbardziej podobała mi się możliwość uzyskania fachowej porady, a przede wszystkim prawdziwa, życzliwa pomoc w odpowiednim wyborze. Czuć było realne zaangażowanie, a nie „odbębnianie” klienta. Co możemy zrobić jeszcze lepiej? Szczerze mówiąc – trudno coś wskazać. Zostałem przeprowadzony przez ogromną liczbę różnych opcji i okoliczności, a podpowiedzi były trafne, konkretne i bardzo pomocne. Z pełnym przekonaniem polecam sklep oraz panią z obsługi – profesjonalizm, cierpliwość i świetne podejście do klienta.

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za tak miłe i szczegółowe słowa uznania dla Nasze okleiny. Cieszymy się, że nasza fachowa i życzliwa obsługa spełniła Pana oczekiwania i pomogła w dokonaniu odpowiedniego wyboru. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na profesjonalizm oraz indywidualne podejście. Państwa pozytywna opinia jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy, Zespół nasze okleiny
Panda care dobrze się kojarzy bo z mniejszymi braćmi i siostrami Synów i Córek Bożych. Pan da-je z Niebios Świętych wśród kolaży barwnych zwierząt Prawo Miłości Ducha Mocą Jedność dzięki wierze w Doskonałego Syna YAHVeH'. On zesłał Yahshua Mashiach,Tego Który jak mówi Prawda historyczna,na krzyżu Kalwarii ofiarując siebie samego przybił nienawiść w ciele do drzewa. Panda care póki sprawiedliwie w biznesie dla klientów otrzymuje 5*

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa oraz piękne skojarzenia związane z marką Panda Care. Cieszymy się, że nasza misja i wartości, takie jak uczciwość oraz troska o klientów, są dostrzegane i doceniane. To dla nas ogromna motywacja do dalszego dbania o najwyższą jakość oferowanych produktów oraz usług. W Panda Care dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i mógł liczyć na nasze wsparcie. Pozdrawiamy, PandaCare

Mój kolejny kalendarz The Climb

Jest to mój kolejny kalendarz od Marcela. Co roku zdjęcia są spektakularne. Wysoka rozdzielczość, ostre, wyraźne. Papier jest gruby, błyszczący, przez te kilka lat nie zdarzyło mi się żadne odkształcenie, mimo, że wisi w pokoju gdzie jest trenażer, więc wilgotność w okresie zimowym jest wysoka. Przesyłka zawsze była bardzo dobrze zapakowana, żaden kurier nie zdołał jej uszkodzić. W kolejnych latach również zakupię kalendarz The Climb.

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją lojalność i ciepłe słowa o naszych kalendarzach. Cieszy nas ogromnie, że zdjęcia oraz jakość papieru spełniają Twoje oczekiwania nawet w wymagających warunkach. Dokładamy wszelkich starań, aby produkty The Climb były nie tylko piękne, ale też trwałe i solidnie zapakowane. Z niecierpliwością czekamy na kolejne edycje, które mamy nadzieję będą Ci równie dobrze służyć. Pozdrawiamy, The Climb
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie! Obsługa klienta zasługuje na szczególne wyróżnienie – pracownicy są pomocni, uprzejmi i zawsze chętnie odpowiadają na pytania. Cały proces zakupu przebiega sprawnie i bezproblemowo, a zamówienia realizowane są szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Towar jest starannie zapakowany, a paczki pięknie pachną, co dodatkowo świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta. Miło jest robić zakupy w miejscu, w którym naprawdę dba się o kupujących. Zdecydowanie polecam!
Cieszę się że przez przypadek znalazłam sklep Aelia, bo to był strzał w 10, ja na pewno już tu zostaję, a jeszcze poleciłam sklep znajomym. Wybór perfum bardzo duży i nie ma co ukrywać że ceny konkurencyjne, szczególnie perfum niszowych. Niespodziewane próbki wyjątkowo drogiej (jak dla mnie) wody perfumowanej były miłą niespodzianką, serdeczne dzięki.
Serdecznie każdemu polecam, szybka wysyłka. Bardzo miła karteczka w środku 😊 W czasie świąt Wielkanocnych czeka nas wiele zabawy mam nadzieję że to początek dobrej historii z klockami magnetycznymi i jeszcze tu po nie wrócę 🫶🏻
Jak zawsze Suuuper Wszystkie produkty zapakowane bardzo bezpiecznie, po najmniejszą buteleczkę, produkty bardzo dobrej jakości, kupuję już od dłuższego czasu, regularnie. Ceny również mają doskonałe, a przesyłki przychodzą niemalże na drugi dzień

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Dzień dobry, Serdecznie dziękujemy za kolejny pozytywny komentarz dotyczący zakupów w pro-fryz.pl. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania pod względem jakości, a także, że doceniacie Państwo staranność pakowania oraz szybkie dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty w konkurencyjnych cenach oraz zapewnić profesjonalną obsługę na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy pro-fryz.pl
Przesyłka w jeden dzień - i tak się wydarzyło - BRAWO ! Przykład do naśladowania dla innych handlarzy - gdzie ogłaszają się ,, wysyłka w jeden dzień '' - a tak naprawdę dopiero po 5 -7 dniach

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Dzień Dobry, serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej realizacji zamówienia w ava-kosmetyki.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby terminowość była naszą wizytówką i cieszy nas, że nasza praca spotkała się z uznaniem. Dążymy do tego, aby każdy klient mógł cieszyć się swoimi produktami bez zbędnej zwłoki, oferując tym samym profesjonalizm na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy ava-kosmetyki.pl
Carolina Herrera LaBomb super piękny kwiatowy-piwonia z różą i coś jeszcze,po prostu cudowny zapach,czuć go gdy już myślisz ,że go nie czujesz od siebie . Inni pytają czym pachnę. Pięknie zapakowany ,dodatkowo bezpłatne próbki perfum. Polecam :)
Nareszcie są sylikonowe gumki do wałków do trwałej, te gumowe strasznie zaczepiały włosy, szkoda,że tylko w jednej długości. Dostawa szybka. Pozdrawiam
Bardzo miła i szybka obsługa. Kontaktowałem się telefonicznie, żeby wyjaśnić kilka kwestii i uzyskałem pełną informację. Jeżeli będę potrzebował coś jeszcze z tego sklepu na pewno skorzystam.
Lampki bardzo ładne, wszystko działa , szybka przesyłka , Polecam

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Dzień Dobry, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię dotyczącą naszych lampek. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania, a szybka przesyłka pozwoliła cieszyć się zakupem bez zbędnych opóźnień. W kanluxforhome.pl dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz zapewniać profesjonalną obsługę na każdym etapie zamówienia. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy kanluxforhome.pl
Klocki widać są dobrej jakości, kupione zostały na prezent! Mam nadzieję, że będą spełniać swoją funkcję. Dostałam informację, że do zamówienia dostanę darmową matę, niestety nie było jej w opakowaniu.

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Dzień Dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz za zaufanie okazane magtoys.pl, wybierając nasze klocki na prezent. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane przez nas produkty były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania naszych klientów. Przepraszamy za brak darmowej maty w przesyłce – prosimy o kontakt pod adresem info@magtoys.pl, abyśmy mogli niezwłocznie wyjaśnić tę sytuację. Pozdrawiamy magtoys.pl
test
Jedna gwiazdka mniej tylko za to że trzeba wysłać potwierdzenie wpłaty żeby było szybciej zrealizowane zamówienie, reszta na 5

Odpowiedź ze sklepu Trusted Shops DEMO PL

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wysoką ocenę naszych usług. W Nasze okleiny bardzo cieszymy się, że ogólne zadowolenie z realizacji zamówienia jest tak pozytywne. Jednocześnie doceniamy wskazówkę dotyczącą procesu potwierdzenia wpłaty – stale dążymy do usprawniania naszych procedur, aby zakupy u nas były jak najbardziej komfortowe. W ramach podziękowania udostępniamy kod rabatowy o wartości 5% na kolejne zakupy! Twój kod rabatowy: TS5
sfsdf
Kupuję już od bardzo dawna zawsze wszystko super Jedynie szkoda że nie dostaję kodów rabatowych