www.zimnozimno.pl

Opinie łącznie (682) Opinie (520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, podkreślając również ich komfort i wygodę użytkowania zarówno przez dorosłych, jak i dzieci. Wielu klientów docenia błyskawiczną, terminową i bezproblemową dostawę zamówień oraz estetyczne, staranne i przemyślane opakowanie przesyłek, które często porównywane jest do prezentów. Produkty, zwłaszcza bluzy i czapki, są cenione za zapewnianie ciepła w chłodne dni. Dodatkowo, obsługa klienta jest chwalona za bardzo dobry, szybki i pomocny kontakt, co ułatwia rozwiązywanie problemów i odpowiadanie na pytania. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące spadku jakości w stosunku do poprzednich lat. Część klientów zgłasza także konkretne problemy z produktami, takie jak mechacenie, gubienie włókien czy niedoskonałości w wykończeniu.

Opiniewww.zimnozimno.pl

Bluza milutka ale też lekka. Fajny, duży kaptur. Zależało mi na dłuższej, przylegającej bluzie która będzie ciepła, ale jednocześnie nie będzie bardzo grzać i cel zrealizowany. Bluza trochę się gniecie na zagięciach ale nie przeszkadza mi to. rozmiar w punkt, przesyłka błyskawiczna, żadnych uwag do obsługi zamówienia

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! To dla nas ogromna motywacja.
Natychmiastowa reakcja na moje zgłoszenie o wysłaniu niewłaściwego produktu - p. Magda bardzo szybko zaproponowała dogodne rozwiązanie (bardzo zależało mi na czasie - nie zdążyłabym zwrócić produktu i czekać na wymianę na ten właściwy). P. Magda zamówiony przeze mnie produkt dostarczyła do sklepu stacjonarnego, z którego mogłam go odebrać. Wprawdzie musiałam się tam wybrać osobiście, ale i tak bardzo doceniam starania - dzięki nim mogłam jubilatowi wręczyć prezent na czas.

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i zadowolenie z jakości naszych produktów :)
Przesyłka wygląda jak prezent, odpakowując ją takie odczucia miała osoba, dla której była przeznaczona. To jest już druga czapka - pierwsze zgubiła się, ale mam nadzieję ze znalaca doceni ją tak jak ja 😇Na szczęście model wrócił i tym sposobem mam NOWĄ 🤩
Wszystko było perfekcyjnie. Kontakt świetny, bluza dotarła błyskawicznie, zapakowana bardzo dobrze. Chyba nie może być lepiej))
Fajna bluza, długa i ciepła. Nie do końca podobają mi się długie ściągacze i kieszeń w rękawie, ale da się z tym żyć :) drugi raz też bym kupił :) bardzo dobry kontakt z firmą, bo pomimo że nie było rozmiaru na stronie, znaleźli w sklepie i mi wysłali :)

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! To dla nas ogromna motywacja.
Jesteście wspaniali, nie udało mi sie odebrać paczki, napisałam do Was czy moglibyście wysłać jeszcze raz, bo bluza była już niedostępna. 3 dni później mam ją u siebie w paczkomacie. Dawno nie spotkałam tak profesjonalnej, proludzkiej i generalnie spoko firmy ;) do tego rzeczy świetnej jakości i piękne

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Dobra jakość. Szybka wysyłka. Da się znaleźć fasony bez nadruków. Macie trochę mało modeli rozpinanych bluz z kapturem.
Świetna jakość. Piękny kolor i cudowne wykonanie. Ponadczasowy krój:)
Piękne porządne dresy, szybka realizacja zamówienia
jakość wykonania koszulki, szybkość dostawy, estetyka paczki i świetne wlepy gratis. 🩵✨

CIEPŁO MI JUŻ

było mi ZIMNO juz nie jest teraz jest mi ciepło w bluzach ZIMNO

Cena patagonii, jakosc H&M

Bluza sie straszliwie mnie, musze ja prasowac (zadnej bluzy patagonii nigdy nie prasowalem). Bluza jest oversize, co by nie bylo problemem gdyby nie fakt ze sie mnie - jezeli zalozysz na nia cos innego (kurtka, kamizelka) to bluza bedzie super wymieta po zjeciu. I moze najwiekszy problem - bluza gubi wlokna, musialem odkudlac podkoszulek i pranie wcale nie rozwiazalo problemu. Wszyscy chcemy wspierac polskie firmy, ale to nie moze tak wygladac.

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za opinię! Jednocześnie bardzo doceniamy Twoją szczerą uwagę dotyczącą materiału — taki feedback jest dla nas naprawdę ważny, bo pomaga nam stale poprawiać jakość produktów. W ZIMNO stawiamy na polską produkcję, krótkie serie i starannie dobrane dzianiny, ale rozumiemy, że oczekiwania mogą być różne. Chętnie przyjrzymy się bliżej Twoim sugestiom przy kolejnych kolekcjach. Gdybyś miał ochotę podzielić się dodatkowymi spostrzeżeniami lub pomóc nam lepiej dopasować produkt do Twoich oczekiwań, zapraszamy do kontaktu: zimno@zimnozimno.pl
Kupiłam na prezent dla mojego syna. Paczka bardzo ładna, zapakowane świetnie. Nie ma tylko rachunku i nie wiem, gdyby mu się nie podobało, to gdzie można zwrócić lub wymienić. Pozdrawiam serdecznie Katarzyna Mila
super jakość i mega kolor! No i wiadomka - bardzo ciepła bluza :)

Bezproblemowy kontakt, świetna jakość

Mimo, że bluzę musiałam oddać ponieważ nie trafiłam z rozmiarem- polecam ten sklep za świetną jakość towaru i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym

Dziękujemy za maksymalną ocenę! <3
Bardzo wygodne , są poprostu bomba kupię napewno wiecej

Piękne czerń, dyskretne logo

Solidne wykonanie, świetnej jakości materiał - miękka, ciepła bawełna. Rozmiar idealny. Dyskretne logo. Głęboka czerń.

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i zadowolenie z jakości naszych produktów :)
Zamówienie, zapakowanie, czas (tym razem) wszystko wzorowo. Lepiej możecie ogarniać promocję, bo zniżką rzędu 10-15% przy tych cenach to w sumie żadna zachęta i różnica. Pozdrawiam i czekam na kolejne wzory

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Dziękuję za szybką wysyłkę. Kapelusz szybkoschnący to sztos, bardzo polecam wszędzie tam, gdzie jest z Wami słońce i woda :) naklejki w paczce - cute :)

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! 🖤❄️ Cieszymy się, że wszystko było na plus!
Wszystko super Karton wysyłkowy fajnie zaprojektowany Bluza i spodnie dresowe męskie fajnej jakości, dobra gruba bawełna Wszystko top

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę!