www.zimnozimno.pl

Opinie łącznie (682) Opinie (520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, podkreślając również ich komfort i wygodę użytkowania zarówno przez dorosłych, jak i dzieci. Wielu klientów docenia błyskawiczną, terminową i bezproblemową dostawę zamówień oraz estetyczne, staranne i przemyślane opakowanie przesyłek, które często porównywane jest do prezentów. Produkty, zwłaszcza bluzy i czapki, są cenione za zapewnianie ciepła w chłodne dni. Dodatkowo, obsługa klienta jest chwalona za bardzo dobry, szybki i pomocny kontakt, co ułatwia rozwiązywanie problemów i odpowiadanie na pytania. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące spadku jakości w stosunku do poprzednich lat. Część klientów zgłasza także konkretne problemy z produktami, takie jak mechacenie, gubienie włókien czy niedoskonałości w wykończeniu.

Opiniewww.zimnozimno.pl

Dostawa bardzo szybko zrealizowana. Bluzy pięknie zapakowane
Wszystko ok, tylko kieszeń w spodniach dziurawa. Zacerowałam samodzielnie i jest ok :)
Szybka dostawa, świetny materiał zamówionych koszulek, nic nie różni się od zdjeć, cudowna sprawa z naklejkami dodawanymi do zamówienia!

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za 5/5! Cieszymy się, że zakupy były udane.

Bezpłatna dostawa wprost na stok :)

Błyskawiczne zamowienie i błyskawiczna dostawa wprost na wyjazd SnowShow do Włoch rękami niezastąpionej Gosi. Polecam z całego serca!

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! 🖤❄️ Cieszymy się, że wszystko było na plus!

Ekspresowa dostawa, świetna jakość

Produkty zimno znam już od jakiegoś czasu. Jak dresy i ciepła bluza - to tylko u nich!

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i zadowolenie z jakości naszych produktów :)
Jakość pierwsza klasa!!!

Ocena i dodatkowa informacja

Za wcześnie na wystawienie oceny. Kupuję tu po raz kolejny, bo mają świetne ciuchy polskiej produkcji. Kiedyś zgłosiłam we wiadomości mailowej bezpośrednio do sklepu, że kółka kończące tunele na sznurek/tasiemkę przy kapturze bluz odpadają przy pierwszym praniu. To nie jest powód by odsyłać czy reklamować bluzę, niemniej nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Słabe, że nikt nic nie odpisał lub nie podziękował za opinię. Tak czy owak będę nadal kupować.

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za opinię oraz za to, że wracasz do nas po raz kolejny - to dla nas naprawdę dużo znaczy. Bardzo przepraszamy za sytuację z wcześniejszą wiadomością. Każda uwaga dotycząca jakości jest dla nas cenna, a fakt, że nie otrzymałaś żadnej odpowiedzi, zdecydowanie nie powinien mieć miejsca. Dziękujemy również za informację o problemie z kółkami przy kapturze - przekazaliśmy ją już do produkcji, takie sygnały pomagają nam ulepszać kolejne serie. Gdybyś miała jakieś dodatkowe przemyślenia lub chciałabyś zgłosić coś jeszcze, zapraszamy bezpośrednio na zimno@zimnozimno.pl - dopilnujemy, aby odpowiedź przyszła szybko. Dziękujemy, że mimo wszystko jesteś z nami. 🖤❄️
Bluzy świetny materiał. Żona zachwycona bluza która jest niejako sukienka. Ale moja XXL nieco zbyt obcisła. Ok mam trochę pracy na diecie ale mogłaby być luźniejsza. Materiały i kaptury mega. Dlatego 5 stars

Odpowiedź ze sklepu www.zimnozimno.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! To dla nas najlepsza motywacja.
Polecam!!!