Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Zamówiony towar jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania kupujących. Wielu klientów zwraca uwagę na atrakcyjne, często najniższe ceny produktów w sklepie. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i godna polecenia. Dodatkowo doceniane są solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek oraz jasna i rzetelna informacja o statusie zamówienia. Pojawiły się jednak pojedyncze zarzuty dotyczące niejasności informacji o statusie zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietoptools24.pl
Cena była bezkonkurencyjna.
Wszystko pozostałe bardzo dobre: czas dostawy, jakość.
Ciężko się pisze superlatywy bo są oczekiwane.
Krytyka łatwiej by przyszła, alu tu nie ma zastosowania.
Nowy towar najtaniej. Okazję wykorzystałem i jestem zadowolony
Przede wszystkim cena jest super.
Trochę martwi brak możliwości przedłużenia gwarancji na stronie Makita,ale trudno.
Nie ma karty gwarancyjnej która daje taką możliwość,natomiast sklep gwarantuje ewentualne naprawy w ramach gwarancji.
Polecam ten sklep!
Bardzo szybka realizacja. Pierwszy raz skorzystałem z zakupów w tej firmie i jestem mega zadowolony. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja, oraz konkurencyjne ceny. Polecam!!!
Wszystko sprawnie poszło. Piła przyszła do mnie dobrze zapakowana. Co do samej piły. To wiem że to produkt z najwyższej półki
Wszystko ok, szybka wysyłka i towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem, cena najlepsza na necie.
Produkt nie z polskiej dystrybucji
Produkt z dystrybucji europejskiej, nie polskiej, co automatycznie uniemożliwia zarejestrowanie urządzenia na stronie Makity i uzyskania przedłużonej gwarancji w cenie zakupu. Informacja sprytnie ukryta na stronie www. W sumie ponieważ nie pochodzi z oficjalnej PL dystrybucji to też ciężko sprawdzić czy to oryginał
Dobry kontakt, przesyłka na czas, dobrze zapakowana
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam tę firmę👌😃
Ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.
Zgodność z opisem czas dostawy i jej szybkość . Wszystkie dokumenty ok
Szybka dostawa , kosa na razie działa ok.
Wszystko było ok, szybka dostawa polecam
Szybka wysyłka sprzęt już pracuje na siebie :-)
Polecam !
Bardzo szybka dostawa na razie ok.
Dewalt mclaren sprzęt the best teraz dostępny z mocnymi aku przychodzi w solidnych skrzynkach, dobrze doświetla, wygląda, robota robi się sama hah
Polecam sprzedającego, ekspresowa wysyłka
Szybka realizacja, klucz jak na swoje rozmiary to moc ma konkretną.
Szybkie zakupy w dobrej cenie i szybka wysyłka. Czego więcej potrzeba?
Bardzo szybka realizacja oraz wysyłka zamówienia. Gorąco polecam
Towar wg. zamówienia, szybka realizacja.