Opinie łącznie (2069) Opinie (821) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 sty 2020

kapelusz.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich wykonanie oraz zgodność z opisem. Większość opinii podkreśla bardzo szybką, sprawną i terminową dostawę. Doceniana jest także profesjonalna, miła i pomocna obsługa, zwłaszcza w zakresie kontaktu ze sprzedawcą i rozwiązywania problemów. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Wyróżniany jest również szeroki asortyment oraz możliwość wyboru spośród wielu modeli i rozmiarów. Proces zwrotu i wymiany jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Użytkownicy doceniają przejrzystość oraz łatwość obsługi strony internetowej. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie. Kilka osób zgłasza zastrzeżenia dotyczące solidności opakowań. Pojedyncze sugestie dotyczą również czytelności i funkcjonalności strony internetowej.

Opiniekapelusz.pl

Podobała mi się oferta (znalazłem w niej poszukiwane przez siebie produkty). Bezproblemowy zakup. Jakość produktu. Gorąco polecam!!!
bardzo dobra obsługa, terminowo, bez zastrzeżeń, produkty wysokiej jakości. Polecam.

Wspaniały

Jakość towaru, szybka dostawa, informacje na temat produktów. Wszystko na duży +

Kapelusz na lato

Kapelusz jest bardzo ładny i bardzo mi się podoba. Został super zapakowany i w bardzo dobrym czasie go otrzymałam. Myślę, że jeszcze wrócę po zakup innego kapelusza. Polecam.
Bawełniany beret na całoroczną ochronę przed zimnem i wiatrem. Bardzo ładny kolor
Kolejny zakup kapelusza i jestem, jak zawsze, bardzo usatysfakcjonowana- od początku złożenia założenia do końca- pełen profesjonalizm.
Otrzymałam kapelusz taki jaki zamówiłam i o jakim marzyłam. Jestem mega zadowolona 😀
Kapelusz w bardzo dobrej jakości spełniający moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany. Polecam
Uwielbiam ten sklep, a ostatni kapelusz, który kupiłam jest po prostu boski, mój najpiękniejszy z całej kolekcji

Super!!!

Nie znalazłam możliwości dostawy do punktu odbioru. Ale to może tylko moja niezaradność internetowa🤔 Poza tym super. To drugi zakup kaszkietu dla męża. Szkoda, że ten najpiękniejszy zgubił😏
Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Kapelusz nosi się wygodnie. Zakup i dostawa na wysokim poziomie.
Wspaniały asortyment cudownie że można przymierzyć Polecam

Polecam kapelusz.pl

Sklep ma bardzo dobrą ofertę, akceptowalne ceny i bardzo dobrą obsługę.
Niesamowicie szeroka oferta, która jest w stanie zaspokoić najbardziej wyrafinowane gusta. Profesjonalna obsługa. Wszystkim polecam ten sklep. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Sprawnie, tak jak lubię

Łatwy proces zamówienia - super opcja z "przymierzaniem". Informacja na każdym etapie zamówienia, fajnie zapakowany produkt
Kapelusze dobrze zapakowane, wykonane w porządku. Kupiłam słomiane. Wykonanie ok,ale jednak są bardzo delikatne, połamaly się im brzegi od trzymania w jednej ręce.
Kapelusz jako taki jest ładny,materiał,wykonczenie w porzadku. Wybrałam swoj rozmiar,dopasowałam paskami ,a mimo to słabo sie trzyma głowy,czyli na pogode bezwietrzna. Zapakowanie,transport bez zarzutu.Kapelusz zostawiam.

Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie

Naprawdę dobrze zapakowany i zabezpieczony produkt. Szeroki asortyment. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wrócę pewnie za jakiś czas
odebrałam kapelusz i daszek. Oba artykuły bardzo dobrze wykonane , pasujące i co najważniejsze bardzo twarzowe, SUPER . Pozdrawiam Lidia N
Kolejny mój bardzo satysfakcjonujący zakup kapelusz- zawsze pełen profesjonalizm a kapelusze wspaniałe.

• +48717199222
  • kapelusz.pl
  • support@kapelusz.pl
  • Münster, DEU

kapelusz.pl

Jako sklep internetowy ze sprzedażą wysyłkową, oferujący nakrycia głowy Kapelusz.pl oferuje swoim klientom obszerny wybór kapeluszy, czapek, płaskich kaszkietów, bejsbolówek, bandan i wielu innych mod...

Wyświetl wszystkie profile