Opinie łącznie (896) Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 wrz 2025

e-tapicer.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Jakość produktów i materiałów jest oceniana przez klientów jako bardzo wysoka, często przekraczająca oczekiwania. Klienci bardzo chwalą miłą, kompetentną oraz profesjonalną obsługę i świetny kontakt ze sprzedającymi. Doceniają również konkurencyjne ceny oraz korzystne oferty dostępne w sklepie. Bogaty wybór materiałów i akcesoriów jest często wymieniany jako duży atut sklepu. Zgodność produktów z opisem i zamówieniem jest często potwierdzana, choć sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia.

OpinieE-tapicer.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Pomimo niepewności co do faktury i struktury wybranego materiału tapicerskiego okazało się że jest to świetny wybór. Zdjęcia na stronie internetowej nie do końca są w stanie pokazać szczegóły. Materiał jakościowo bardzo wysokiej klasy, mocny,bez wad, świetnie układający się na meblach.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że wybrany materiał okazał się trafnym wyborem i spełnił oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i wyglądu. Zapraszamy ponownie.
Współpraca z E- tapicer układa się doskonale. Nasza tapicernia jest wiernym klientem. Za wielki plus uważam świetny kontakt z obsługą klienta.Zawsze miło i profesjonalnie . Sprawne przesyłki.Dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Atutem są w miarę niskie koszty wysyłki. To niegdyś zachęciło nas do podjęcia współpracy właśnie z tą firmą. White Cave pozdrawia Panią Kasię
Wszystko pięknie zamówienie dobrze skompletowane tylko prosze następnym razem uważać na kleje bo sie otworzyły gdyby nie to że były zawinięte w folie zalało by wszystko do okola

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za opinię i cenną uwagę. Cieszymy się, że zamówienie zostało prawidłowo skompletowane. Zwrócimy większą uwagę na zabezpieczanie klejów podczas pakowania, aby podobna sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.

Pierwsze zamówienie zostało źle skompletowane. Po rozmowie telefonicznej problem został bardzo szybko rozwiązany, a paczka z brakującymi elementami była u mnie już następnego dnia. Bardzo polecam współpracę- porządna firma z bardzo dobrej jakości produktami. :)

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz wyrozumiałość. Cieszymy się, że problem został szybko rozwiązany, a brakujące elementy dotarły już następnego dnia. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do współpracy.

Bardzo dobra jakość

Wszystkie zakupione materiały (owata, pianka tapicerska, materiał obiciowy) okazały się bardzo dobrej jakości, praca na nich - nieskomplikowana, natomiast efekt - świetny

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że zakupione materiały spełniły oczekiwania i dobrze sprawdziły się podczas pracy. Zapraszamy ponownie!
Polecam tę firmę, zamawiałam tu już drugi raz, obsługa świetna, bezproblemowa, wysyłka ekspresowa, a materiały świetnej jakości i zgodne 1 do 1 z tymi które zamawiałam. Polecam na 100%. Ja napewno jeszcze do nich wrócę po zakup materiałów.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że kolejny raz spełniliśmy Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości materiałów, jak i obsługi oraz szybkości realizacji. Dziękujemy za zaufanie i z ogromną przyjemnością zapraszamy ponownie.
Szybka dostaws. Materiał bardzo ladny pomimo ze eybiersny online. Przydalaby sie mozliwosc otrzymywania probek koloru roznych materiałów

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że materiał spełnił oczekiwania. Informujemy również, że w naszej ofercie można zamówić wzorniki tkanin, które ułatwiają wybór odpowiedniego koloru.

Brawo

Dziękuję za szybką i zgodną z opisem przesyłkę, towar wysokiej jakości, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a towar spełnił oczekiwania.
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt - bardzo dobrze zapakowany, bez uwag odnosnie materiału

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie. Dziękujemy za zakup i zapraszamy ponownie!
Najlepszy dostawca — zdecydowanie polecamy sprawdzonego i rzetelnego partnera. Kontakt jest szybki, profesjonalny i bardzo przyjazny. Realizacja oraz wysyłka zamówień przebiegają sprawnie i terminowo. Współpraca na najwyższym poziomie — z przyjemnością rekomendujemy.
Ekspresowa wysyłka, podoba mi się opcja dostarczenia do paczkomatu. Tkanina idealna, kolor sztruksu zgadza się ze zdjęciami. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie. Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie! Zapraszamy ponownie
Szybka wysyłka, bardzo duża ilość próbek. Jestem niezwykle zadowolona. Warto było zrobić takie zamówienie i wybrać właściwą dla siebie kolorystykę tapicerki. POLECAM!

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że próbki pomogły w wyborze odpowiedniej tkaniny. Zapraszamy ponownie.
Jestem baaardzo zadowolona z zakupu .Zakupiony towar jest bdb jakości.Super kontakt z sprzedającym..

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że jakość produktu oraz kontakt z nami spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie na zakupy!

Wszystko super

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Zamówiłam we wtorek wieczorem, w czwartek rano material już miałam w domu. Bardzo fajna jakość i korzystna cena. Do tego gąbka, wszystko ładnie zapakowane. Polecam

Zakup materiału obiciowego

Zakupiłam materiał obiciowy. Dobra jakość, szybka dostawa, sprawna obsługa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! Cieszymy się, że jakość materiału, dostawa oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania.

Rogówka Luna II

Usługa wykonana zgodnie z terminem. Jakość wykonania rogówki bardzo dobra. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Bardzo się cieszymy, że materiał spełnił oczekiwania, a rogówka prezentuje się pięknie!
Bardzo polecam, materiał na żywo wygląda jeszcze lepiej. Szybka wysyłka, będę wracać po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Cieszymy się, że materiał spełnił oczekiwania. Dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy ponownie!
Ładnie zapakowane i szybko wysłane. Tkanina bardzo ładna i w najlepszej cenie, porównałam wiele ofert w różnych sklepach i tu było najtaniej. Dla mnie to było ważne bo potrzebowałam bardzo dużo materiału na obicie sofy, a że pierwszy raz obijałam to nie chciałam dużo inwestować. Sofa wygląda jak nowa. Dodatkowo można kupić w jednym miejscu wszystkie potrzebne akcesoria, super sprawa
Obsługa, dostawa, zapakowanie produktów i jakość dostarczonych produktów na bardzo wysokim poziomie

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo nam miło, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny - Polecam!

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że obsługa, czas realizacji oraz ceny spełniły oczekiwania.

Wyświetl wszystkie profile