Opinie łącznie (896) Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 wrz 2025

e-tapicer.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Jakość produktów i materiałów jest oceniana przez klientów jako bardzo wysoka, często przekraczająca oczekiwania. Klienci bardzo chwalą miłą, kompetentną oraz profesjonalną obsługę i świetny kontakt ze sprzedającymi. Doceniają również konkurencyjne ceny oraz korzystne oferty dostępne w sklepie. Bogaty wybór materiałów i akcesoriów jest często wymieniany jako duży atut sklepu. Zgodność produktów z opisem i zamówieniem jest często potwierdzana, choć sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia.

OpinieE-tapicer.pl

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny - Polecam!

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że obsługa, czas realizacji oraz ceny spełniły oczekiwania.
Zamówienie przyszło szybko. Produkt zgodny z moim oczekiwaniem. Umożliwić kupno 0,5 metra produktu, ponieważ tyle było mi potrzebne.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Wszystko bez problemów , szybka dostawa, materiał bardzo dobry

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez problemów, a materiał spełnił oczekiwania.
Polecam szybką dostawa wszytsko w wysokiej jakości wykonania będę zamawiał resztę rzeczy tapicerskich tutaj

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za miłą opinię i zaufanie! Cieszymy się, że jakość produktów oraz szybka dostawa spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie po kolejne akcesoria tapicerskie.
Dostawa bardzo szybka, materiał zgodny z opisem. Polecam

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! Cieszymy się, że dostawa dotarła szybko, a materiał spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Najlepsi !

Przejrzysta strona, wszystkie materiały skumulowane w jednym miejscu. Bardzo dobry wybór płatności, jak i firm kurierskich. Bardzo szeroki wybór asortymentu i super szybki czas realizacji zamówień. Pozdrawiam i oby tak dalej.
Dostawa w ciaguv3 dni Material wybierany online bardzo dobry jakosciowo

Ekspresowa wysyłka. Materiał bardzo dobrze zapakowany

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a materiał był dobrze zabezpieczony.
Piękny materiał, wybaczający błędy amatora. Szybka dostawa, polecam
Serdecznie polecam. Zamówione próbki przyszły bardzo szybko i były dużo większe niż w opisie, co pozwoliło lepiej przyjrzeć się tkaninom.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że próbki dotarły szybko i pomogły lepiej ocenić tkaniny przed zakupem. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Wszystko w porządku.Towar dostarczony szybko, informacja na każdym etapie zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Miło nam, że sprawna realizacja oraz bieżące informacje o zamówieniu zostały pozytywnie ocenione.
Polecam. Sprawnie, dokładnie i szybko.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie i miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie. Zapraszamy ponownie!
Polecam ten sklep.Szybko wysłane .

Jakość

Szybka wysyłka, Materiał zgodnie z opisem. Dobra jakość.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Miło nam, że jakość materiału i czas realizacji zasłużyły na pozytywną ocenę.
Polecam wszytko zgodnie z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Cieszymy się, że wszystko było zgodne z zamówieniem. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Sklep na najwyższym poziomie. Proces zamawiania przebiegł bardzo sprawnie. Obsługa bardzo miła. Bardzo szybko doszliśmy do porozumienia a mareriały były u nas następnego dnia.
Wszystko super .Szybka dostawa i rewelacyjne materiały.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a materiały spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo duży pięknych i dobrych jakościowo tkanin, bezproblemowo można zamówić próbki, bardzo, bardzo polecam👍👍👍
Przesyłka dotarła szybko mimo wolnych dni, kolor i materiał zgodny z opisem , polecam wszystkim wzorowa obsługa. Pozdrawiam : Konrad G.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz miłe słowa. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a produkt spełnił Pana oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Szybka dostawa, niezwykle uprzejmy kurier.

Odpowiedź ze sklepu E-tapicer.pl

Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko, a kurier pozostawił tak dobre wrażenie. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!