Klienci są bardzo zadowoleni z bardzo szybkiej realizacji zamówień i błyskawicznej wysyłki. Doceniają wysoką jakość, estetykę i wykonanie biżuterii. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, estetyczne i eleganckie pakowanie produktów, które sprawia, że nadają się one na prezent. Obsługa sklepu jest określana jako profesjonalna, miła i pomocna, a kontakt ze sprzedawcą jest łatwy. Niektórzy klienci wyrażają rozczarowanie związane z wykonaniem i prezentacją graweru, mimo że większość opinii na ten temat jest pozytywna.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieLeksusGold
Rewelacyjna szybkość realizacji
Rewelacyjna szybkość realizacji.
Wszystko zgodne z opisem.Udany prezent. Szybka dostawa. Bardzo ładnie zapakowane.
Zarówno dedykacja jak i sam produkt pierwsza klasa. Dziękuję bardzo😊
Odpowiedź ze sklepu LeksusGold
Do usług. Dziękujemy za miłe słowa:)
Wszystko super i błyskawiczna przesyłka.
Polecam Śliczna zawieszka i bardzo szybka wysyłka ♡
Firma godna polecenia ,kontakt rewelacja, czas realizacji i wysyłki do klienta bardzo szybki . Serce z grawerem cudne .
Polecam w 100000 %
Śliczne kolczyki wszystko zgodnie z zdjęciami i opisami
Polecam - profesjonalizm i dbałość o szczegół wzoru dodaje charakteru zawieszce złotej piórko. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Rewelacja
Produkt zgodny z opisem. Piękny . Wszystko ok
Śliczny i subtelny krzyżyk, ubezpieczenie wysyłki. 📦
Krzyżyk, który zamówiłam jest prześliczny https://www.leksusgold.pl/zlota-zawieszka-krzyzyk-z-golebiem-pr.585