Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówienia i ekspresową dostawę. Wyrażają również bardzo pozytywne opinie na temat smaku produktów, podkreślając ich wyjątkowość i wysoką jakość. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pozytywna, a klienci doceniają miłą i pomocną postawę oraz dobry kontakt. Dodatkowo, doceniane są staranne i bezpieczne opakowanie oraz estetyka butelek. Klienci są także zadowoleni z szerokiej oferty i różnorodności smaków.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekombuchabylaurent.pl
Bardzo dobra obsługa klienta, przesyłka dotarła w idealnym stanie, zostałam poinformowana tuż po złożeniu zamówienia możliwych opcjach w przypadku braku dostępności wybranego smaku. Wysyłka bardzo szybka i sprawna. Kombucha przepyszna! Polecam:)
Jedyna i niepowtarzalna, dobra jak wino
Smak, kształt butelki, wartości marki - wszystko to tworzy niepowtarzalny mix.
Towarzyszy nam w ważnych chwilach.
Pomaga celebrować codzienność.
Pozwala też budować nowe normy kulturowe - radośnie, razem, bez alkoholu.
Komucha pyszna, zamówiłam trzy smaki, sprawdziłam na razie jeden, ale już jestem zachwycona. Butelka bardzo ładna, ale moim zdaniem mogłaby być zakręcona nie kapsel. To jedyna uwaga.
Odpowiedź ze sklepu kombuchabylaurent.pl
Dziękujemy za sugestię! Mamy również zakręcane butelki - linia Babyboocha o pojemności 330ml, zachecam do wypróbowania.
Na razie przetestowana butelka Grapevine. Bardzo smaczna. Przesyłka dostarczona szybko, więc udało się uczcić 54 urodziny taty - dzięki za szybkie działanie 🩵
Odpowiedź ze sklepu kombuchabylaurent.pl
Dziękujemy za szczegółową opinię i cieszymy się, że poznała Pani naszą markę przez Grapevine 💚
Wszystko w jak najlepszym porządku. Jak zwykle.
Bardzo dobry napój na lato zastępujący wino
Znakomity smak w eleganckim opakowaniu
Wszystkie smaki pyszne , ten z czekoladą zaskakujący , idealnie sprawdziły się na letnim party w plenerze
Dziekujemy. Wasze zdrowie🥂
Paczka przyszła zgodnie z informacją podczas zamówienia. Spróbowałam na razie jednej Simona i pyszna na prawdę warta polecenia.
Odpowiedź ze sklepu kombuchabylaurent.pl
Każdy nasz smak jest inny, więc czeka na Ciebie róznorodność smaków w czasie degustacji :)
Bardzo szybka dostawa.
Pyszna kombucha
Super szybka przesyłka
Cieszymy się, że paczka szybko dotarła, a Kombucha smakowała <3
Kombucha Premium Espagna przepyszna! Wysyłka ekspresowa. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu kombuchabylaurent.pl
Dokładamy starań, aby spełniać oczekiwania, dziękujemy :)
wszystko było super: szybka dostawa, miły pan kurier, przesyłka w całości
Odpowiedź ze sklepu kombuchabylaurent.pl
Wznosimy toast za nowe odkrycie🍀