dolina-noteci.pl

Opinie łącznie (58 517)

58 517 reviews since 2 lip 2020

Ważny od: 5 lis 2020
dolina-noteci.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość karmy, jej świeżość, dobry skład oraz pozytywny wpływ na zdrowie i samopoczucie zwierząt. Wielu z nich podkreśla, że karma bardzo smakuje ich zwierzętom, które chętnie ją jedzą i często wracają do tych produktów. Oferta sklepu jest szeroka, różnorodna i pozwala na dopasowanie produktów do potrzeb różnych zwierząt, co jest bardzo cenione przez klientów. Obsługa klienta jest powszechnie oceniana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, szybko reagująca na pytania oraz reklamacje. Klienci doceniają gratisy, upominki i personalizowane akcenty, które sprawiają, że czują się docenieni i lojalni wobec marki. Pakowanie produktów jest solidne, estetyczne i bezpieczne, co skutkuje brakiem uszkodzeń oraz miłymi detalami, jak imiona zwierząt na paczkach. Dostawa oceniana jest jako bardzo szybka, sprawna i zgodna z zamówieniem. Klienci często chwalą konkurencyjne ceny i promocje. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień lub uszkodzeń podczas dostawy. Pojedyncze opinie wskazują również na zbyt wysokie ceny w porównaniu do innych sklepów.

Opiniedolina-noteci.pl

(19581)
Cieszę się,że moje koty nie zjadły miski i paneli podłogowych :) pałaszowały karmę (suchą i mokrą) z takim apetytem i zaangażowaniem ,że było ryzyko pochłonięcia otoczenia . Przy pojemniku z nową karma odbywają się koncerty błagalne o jeszcze . Przesyłka szybka ,solidnie zapakowana. Wszystko w najlepszym porządku.
Ok Dzień dobry, karmy Państwa są dobrej jakości. Psy jedząc ją nie mają alergii, jest prawidłowe wypróżnianie. To dopinguje nas do zabawiania Państwa karm i smakołyków. Nie wiem co nowego mogę napisać. A po każdym zamówieniu przysyłacie państwo pytanie ile gwiazdek daję. Nic się nie zmienia. Pozdrawiam
Bardzo szybka i sprawna wysyłka,przejrzysta strona internetowa co usprawnienia proces zakupu. Bardzo dużo asortymentu do wyboru. Przystępne i konkurencyjne ceny. Przy zakupie pakietu 24 sztuk mix 8 smaków ,co nie jest praktykowane na innych stronach. Polecam

jestem zachwycona

och, jestem zachwycona, napis na kartonie "do łap własnych Harry" rozbroił mnie całkowicie. Taka mała rzecz a sprawiła tyle radości. Karma przypuszczam (nie próbowałam) musi być bardzo dobra bo mojemu pieskowi bardzo smakuje.

Szybka dostawa i świetna jakość – Hera jest zachwycona!

Gorąco polecam zakupy w Dolinie Noteci! Zamówienie dotarło ekspresowo i było bardzo solidnie zabezpieczone. Karma jest najwyższej jakości, a moja sunia Hera jest jej wielką fanką ,już nie może się doczekać posiłku. Bardzo dziękuję za dbałość o klienta i pyszne produkty dla mojej czworonożnej przyjaciółki.
Szybkość reakcji i pakowanie zamówionego asortymentu, to Was cechuje ... i zasługuje na wyróżnienie. Poza tym, to nie pierwsze moje zakupy w "Dolinie Noteci", zatem nie sposób napisać czegoś, co nie byłoby powtórzeniem tego, co już napisałem onegdaj.
Potrzebowałam ekspresowej wysyłki, skontaktowałam się z dolina Noteci i od razu tego samego dnia nadali moją paczkę, za co jestem ogromnie wdzięczna. Bardzo polecam, ogromny asortyment, świetne produkty! Zamawiam co miesiąc od pół roku i zawsze jestem zadowolona.
Przy składaniu zamówienia , zapomniałam wpisać - za pobraniem. Po kilku dniach , bez wiadomości o przesyłce , zadzwoniłam do ,,Dolina N…” Pani z Obsługi Klienta, okazała sie Wspaniała i Bardzo Miła. Bardzo szybko mi pomogła i przyspieszyła wysyłkę paczki. DZIĘKUJĘ!!!!!!🤩
Dzień dobry. Myślę, że czas wysyłki mógł by być szybszy. Na plus jest fakt, że poprostu mój pies dobrze wygląda, robi ładną kupę i sposób w jaki plastikowa torba się zamyka bardzo mi odpowiada . Kolega z którym pracowałem na Ukrainie też mi dał fajne rekomendacje. Igor Tracz się nazywa. Pozdrawiam serdecznie
Jestem głównie zadowolony z rabatów przy kolejnych zakupach to jest to czego mi prędzej brakowało przy systematycznych zamówieniach (prędzej starałem się dokonywać zakupów w terminie do 50 dni przed wcześniejszymi ale dodatkowy rabat 10 % nie był naliczany nad czym bardzo ubolewałem) Pozdrawiam
Zamówione produkty dotarły szybko w nienaruszonym stanie oraz co ważne zostały zapakowane ekologicznie. Dodatkowo zostałem zaskoczony bardzo smacznymi bonusami dla psa. Pies bardzo zadowolony i ja również. Polecam z czystym sumieniem sklep Dolina Noteci.

Sylwia Tomaszewska

Rewelacja! Kolejne zamówienie z Doliny Noteci i po raz kolejny jestem zachwycona. Wysyłka ekspresowa – paczka była u mnie niemal natychmiast. Kontakt ze sprzedawcą wspaniały, a produkt najwyższej jakości. Pięć gwiazdek to za mało!
kupiłem poprzednio w innym sklepie suchą karmę dla szczeniaków a mój Axel nawet nie chciał jej dobrze powąchać, kupiłem w Dolinie Noteci suchą karmę dla juniorków Lugers a mój psiak zajada aż uszy się trzęsą , na pewno będę kupował
Jestem stałą klientką. Robię zakupy co miesiąc. W tym miesiącu zabrakło mi saszetek 100 g z kaczką, ale wybór jest tak duży, że nie miałam problemu ze znalezieniem czegoś innego równie smacznego.
I K
Iwona K.
Mój najlepszy sklep dla pieska. Uwielbiam za duży wybór karm suszonych (nie mylić z suchymi), mokrych, smaków...za rabaty, doskonały kontakt, szybką realizację. Oczywiście skład produktów najlepszy. "Dolina Noteci" nigdy nie zawiódł.

Dobrej jakości karma

Brak wzdęć, gazów, lepsza kupka psiaka. Widać od razu, że psiak jest radośniejszy i żywszy, wszystko znika z miski, promocyjna cena zrobiła tu ogromną robotę. Przesyłka dobrze zapakowana, szybko dostarczona. Polecam serdecznie
Moje psy były w kiepskim stanie nie zdawałam sobie sprawy że karma która je karmiłam były aż tak zla dla żołądka moich psów zadzwoniłam na infolinię pani mi doradziła jaką karmę wybrać jestem zadowolona najlepsza karma i tylko przy niej zostaniemy do końca.
Paczka , szybko i sprawnie dotarła. Zawartość jak zawsze się zgadza . Koty zadowolone , chociaż jak koty teraz bardziej grymaszą . Może przez wysokie temperatury . Bo jak to się nie zmieni to nie wiem co będą jadły . Pozdrawiam i polecam
wszystko mi się podoba, niedroga karma bez zbóż którą koty chcą jeść, zarówno puszki jk i chrupki im smakują i mają akceptowalny skład (mam na myśli linię Rafi dla kotów), darmowa dostawa dla większych zamówień i dobre opakowanie to świetny bonus, kartony docierają w na tyle dobrym stanie że zacząłem ich używać jako segregatorów w szafie (idealnie pasują na półki).
Nie podoba mi się, że usunrliscue Państwo ze strony płatności bank Nest Bank. Teraz muszę ręcznie wpisywać wszystkie dane do przelewu. Opakowanie paczki też , nie ma już firmowych pudeł tylko takie zwykłe.

Witaj w Dolinie Noteci – sklepie polskiego producenta smacznych i zdrowych karm dla psów i kotów. Znamy się na karmieniu czworonogów jak mało kto, bo zajmujemy się tym już od ponad 15 lat. Zacznijmy...

Wyświetl wszystkie profile