Volero.pl

Dobry

994 reviews since 30 sty 2025

Ważny od: 4 kwi 2025
volero.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej chwalą wygląd dywanu, zgodność kolorów i wzorów ze zdjęciami oraz miękkość i przyjemność w dotyku, co stanowi jeden z głównych powodów zadowolenia z zakupu. Obsługa klienta oceniana jest zazwyczaj bardzo pozytywnie – klienci chwalą kontakt, pomoc i szybkość reakcji. Część klientów docenia również szybką i sprawną dostawę. Pojawiają się jednak rozczarowania związane z jakością produktu, w tym materiałem, trwałością i wykończeniem. Sporadycznie wskazywane są rozbieżności w kolorach i wzorach względem zdjęć. Wielu klientów zgłasza bardzo długie opóźnienia w dostawie oraz brak informacji o przesunięciach. Sposób pakowania dywanów jest często krytykowany za powodowanie zagnieceń i odkształceń, a w niektórych przypadkach pojawiają się również uwagi o braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta.

OpinieVolero.pl

Piękny dywanik. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że dywanik tak bardzo się spodobał. Życzymy dużo radości z zakupu i zapraszamy ponownie! Zespół Volero!
Wszystko ok

Nat.

Piękny dywan, dość cienki typu łazienkowego ale jestem zadowolona.
produkt ok ale czas dostawy - kilka miesięcy !!

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani/Pana oczekiwania, ale bardzo przepraszamy za tak długi czas oczekiwania na dostawę. Rozumiemy, że kilka miesięcy oczekiwania to zdecydowanie zbyt długo i może być bardzo frustrujące. Dziękujemy za cierpliwość i za zwrócenie nam uwagi na ten problem. Pracujemy nad usprawnieniem procesu realizacji zamówień, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Zespół Volero!
Przepiękny dywan. Czytając komentarze zamachałam się nad kupnem jednak jedna Pani z instagrama poleciła mi go i postanawiałam kupić. Teraz już wiem że to komentarze konkurencji. Bo dywan jest przepiękny nie jest cienki a wręcz przeciwnie mięciutki i gruby super się układa już po godzinie leżał id lanie mimo że to ten największy rozmiar i rozkładałam pod dużym łóżkiem w sypialni więc ciężko było naciągać itp a mimo to wyszło pięknie. Jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i pozytywną opinię! Cieszymy się, że dywan spełnił oczekiwania, dobrze się układa i wygląda pięknie w Twojej sypialni.💚 Dziękujemy również za przesłane zdjęcie, zawsze miło widzieć nasze produkty w Waszych wnętrzach!
Dywanik piękny! Szybka dostawa. Wszystko super!
Piękny, mięciutki dywanik do dziecięcego pokoju..
Szybkość realizacji

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkości realizacji zamówienia. Życzymy dalszej satysfakcji z użytkowania dywanu. Z poważaniem Zespół Volero
Dywan super, jedynie wyczuwalny jest zapach, który pewnie za jakiś czas zniknie.

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że dywan się Państwu podoba. W przypadku nowych produktów może występować początkowy zapach materiału, który zazwyczaj zanika po pewnym czasie w trakcie użytkowania i regularnego wietrzenia. Życzymy dalszej satysfakcji z użytkowania dywanu. Z poważaniem Zespół Volero
Dywan owszem ładny... zgodny z opisem , szkoda ze do wysyłki nie został zrolowany a złożony w taki sposób że się odkształcił - trudno jest go przywrócić do oczekiwanej formy .

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że dywan odpowiada opisowi i się Państwu podoba. Jednocześnie bardzo przepraszamy za niedogodności związane ze sposobem pakowania oraz odkształceniami powstałymi podczas transportu. Państwa uwaga dotycząca formy wysyłki zostanie przekazana wewnętrznie, ponieważ zależy nam na ciągłym ulepszaniu naszych procesów. Życzymy dalszej satysfakcji z użytkowania dywanu. Z poważaniem Zespół Volero

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dywan nie nadawał się do użytku, sypał się tak że cały pokój był brudny. Wystarczyło, że go rozłożyłam. Absolutnie nie nadawał się do pokoju dzieci, bo stanowił dla nich śmiertelne niebezpieczeństwo zadławienia. Dywan za 629 zł został odesłany, a otrzymałam zwrot za matę której nie odesłałam na kwotę 149 zł. Od tamtej pory firma milczy.
Dywan jest piekny. cena adekwatna do produktu. jakość premium. polecam . Na pewno tu wrócę :)

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dziękujemy bardzo za wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że są Państwo tak zadowoleni z jakości dywanu i że stosunek jakości do ceny jest odpowiedni. Szczególnie cieszy nas, że określają go Państwo jako produkt premium i polecają nas dalej. Już teraz czekamy na Państwa kolejne zamówienie i życzymy dalszej satysfakcji z użytkowania dywanu! Z poważaniem Zespół Volero

Jestem zachwycona!

Jestem zachwycona jakością tego dywanu! Stosunek jakości do ceny rewelacyjny, kolory bardzo pasują do mojego salonu, dywan jest grubszy niż się spodziewałam. Dywan dostarczono pardzo szybko i dobrze zapakowany, po rozłożeniu nie widać zgnieceń. Bardzo polecam!!

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dziękujemy za opinię i przesłane zdjęcia! Cieszymy się, że dywan spełnia Pani oczekiwania pod względem jakości, koloru i grubości, a także że przesyłka dotarła szybko i była dobrze zapakowana. Dziękujemy za polecenie!

Moja opinia

Dywan świetnej jakości patrząc na jego cenę a w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Super kontakt z biurem obsługi, szybka wysyłka - jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam 😊

Doręczenie szybko i sprawnie, dywan ładny

Doręczenie szybko i sprawnie. Jakoś dywanu chyba oki jak za tą cenę…3x cięższy od poprzedniego, ale też 3x tańszy i można prać w pralce a to przy dzieciakach był główny problem poprzednim dywanie. Ogólnie bardzo ładny :)

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za Państwa 4-gwiazdkową opinię. Życzymy Państwu wiele radości z nowego dywanu! Zespół Volero!
Dostawa dywanu trwała 4 miesiące!!! Sklep nie informuje o problemach z dostawą i długim terminie. Zdecydowanie nie polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że czas oczekiwania na zamówiony dywan był dla Pani/Pana tak długi. Rozumiemy, że taka sytuacja jest bardzo rozczarowująca. Dokładamy wszelkich starań, aby informować naszych klientów o aktualnych terminach dostaw oraz ewentualnych opóźnieniach. Przepraszamy, jeśli w tym przypadku komunikacja nie spełniła Pani/Pana oczekiwań. Dziękujemy za przekazaną uwagę, która pomaga nam stale ulepszać naszą obsługę. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Volero
Dywan super miękki i delikatny z tym, że śliski, ale ogólnie super.

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że dywan jest dla Państwa bardzo miękki i przyjemny w użytkowaniu. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą śliskości — w przypadku niektórych powierzchni może to się zdarzyć, dlatego w takich sytuacjach pomocna może być mata antypoślizgowa. Życzymy dalszej satysfakcji z użytkowania dywanu. Z poważaniem Zespół Volero
Dywan super

Odpowiedź ze sklepu Volero.pl

Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za Państwa 5-gwiazdkową opinię. Życzymy Państwu wiele radości z nowego dywanu! Zespół Volero!

Ciekawi Cię, co myślą o nas inni? Przeczytaj nasze najnowsze recenzje klientów tutaj. Niezależnie od tego, jakiego rodzaju dywanu szukasz, u nas łatwo i szybko znajdziesz nowy dywan! Mamy dywany do k...