Jan Nowak®

Opinie łącznie (1859) Opinie (1277) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, ich solidność oraz estetykę. Wygląd mebli, nowoczesny design i atrakcyjna kolorystyka są często chwalone, podobnie jak funkcjonalność produktów, które spełniają oczekiwania użytkowników. Większość osób pozytywnie ocenia łatwość i intuicyjność montażu mebli. Dostawa jest najczęściej opisywana jako szybka i sprawna, a obsługa klienta jako profesjonalna, pomocna i sprawna. Pojawiają się jednak pojedyncze problemy z uszkodzeniami lub niedoróbkami produktów, a także sugestie dotyczące dodatkowych usprawnień. Część klientów wskazuje na niedokładne lub nieczytelne instrukcje montażu oraz sporadyczne trudności z dopasowaniem elementów. Zdarzają się też uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, problemów z kurierami lub uszkodzeń w transporcie. Kilka osób zgłaszało zastrzeżenia do komunikacji z obsługą klienta lub sposobu rozwiązywania problemów.

OpinieJan Nowak®

Solidne biurko. Łatwy montaż dzięki przejrzystej instrukcji, funkcja elektrycznej regulacji wysokości do pracy zdalnej bardzo się przydaje i mam nadzieję, że biurko posłuży długo :) Polecam!
Jakościowo na 6:) Wszystko do siebie pasuje, żadnych szczelin czy niepasujących otworów. Wszystko elegancko spasowane, porządnie wykonane i estetycznie wykonane. Polecam:)
Jestem bardzo zadowolony z zakupionej szafy! Na plus: bardzo łatwy montaż, dokładnie rozpisana instrukcja obsługi. Półki regulowane pod własne potrzeby, a cała szafa jest dość solidna. Myślę, że kupiłbym ją drugi raz :)
Bardzo estetycznie i nowocześnie wyglądające meble, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Jedynie instrukcja montażu mogłaby być dokładniejsza (niektóre elementy z obu stron wyglądają niemalże tak samo, ale sposób montażu jest ważny), warto byłoby też na poszczególnych elementach nakleić ich numer.
Zachęcam do zakupu przedmiotów Jana Nowaka świetne wykonanie, zgodne z opisem, łatwy montaż, szybka dostawa. Na pewno jeszcze będziemy zamawiac u tego sprzedawcy.
Polecam firmę. Zamawiałam dwie szafy. Za każdym razem szybka dostawa. Szafy bardzo ładne, estetyczne, proste do złożenia.
Szybka wysyłka, komoda bardzo dobrej jakości, wspaniale wykonana. Instrukcja montażu niejasna, na szczęście filmik ratuje sprawę
Szafa socjalna bez półek mimo, że kiedyś kupowałam u Państwa taką samą szafę i była z półkami. W ofercie nie oznaczono, że teraz półki trzeba dokupić osobno, zdjęcia w ofercie z półkami. To jest nie fair ! Ponadto przesyłka bardzo długo szła, firma kurierska tłumaczyła brakiem od Państwa drugiej paczki, żle spakowana. Obsługa klienta też nie wie co się dzieje lub celowo wprowadza w błąd Obsługa zdecydowanie gorsza na każdym etapie niż kiedyś

Odpowiedź ze sklepu Jan Nowak®

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam bardzo przykro, że zakup nie spełnił oczekiwań. Model szafy, o którym mowa, od kilku lat sprzedawany jest bez półek w standardzie. Obecnie są one dostępne jako osobny element wyposażenia. Informacja o zakresie dostawy znajduje się w opisie produktu, a zdjęcia przedstawiają aktualną wersję modelu. Mimo to rozumiemy, że wcześniejsze doświadczenia mogły budzić inne oczekiwania, dlatego tym bardziej przepraszamy za powstałe niejasności. Przykro nam również z powodu opóźnień w dostawie oraz zamieszania po stronie firmy kurierskiej. Przekażemy tę sprawę do weryfikacji, aby podobne sytuacje się nie powtarzały. Naszym celem jest jak najwyższa jakość obsługi, dlatego przesłane uwagi są dla nas cenne. Jeśli możemy w jakikolwiek sposób pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji, prosimy o kontakt z obsługą klienta. Chętnie zaproponujemy możliwe opcje. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Diablo Chairs
Szafy Bhp są bardzo dobre i wreście pracownicy mają dużo miejsca na odzież osobistą i służbową stan szaf na wysokim poziomie Leszek
Czerwony regał spełnia moje oczekiwania. Zapakowany był bardzo starannie. Dostarczany w bardzo krótkim czasie. Mam tylko jedną uwagę do instalacji. Oznaczenie poszczególnych elementów można dopasować, bo obecnie graficzna instrukcja nie jest zbyt pomocna.
Bardzo fajny sklep, mili i profesjonalni ludzie, pracownicy są chętnie udzielają porad oraz pomagają, można się dogadać i byc zadowolonym z zakupu :)
Kurier bardzo opryskliwy, nie potrafił znaleźć adresu, potem miał pretensje że nie może wjechać na parking, zaproponowano zatrzymanie na ulicy i pomoc w podciągnięciu palety na wózku pod budynek, to stwierdził, że nie jest od ciągania palety po ulicy. W końcu wyładował i chciał na siłę wepchnąć paczkę na palecie przez drzwi, gdzie paczka była dużo większa. mało nie uszkodził drzwi.
Bardzo dobre produkty, łatwe do montażu. Dostawa na czas.
Mega fajne meble, do salonu, biura, sypialni. Solidnie i estetycznie wykonane. Przydałoby się więcej półek ale to można pewnie zamówić dodatkowo.
Kolekcja Modern śliczna. Elementy dobrze spasowane. Instrukcja montażu dobrze zrobiona i intuicyjna. Na 7 elementów z kolekcji w jednej komodzie drobne zastrzeżenia - zgłoszona reklamacja, szybko rozpatrzona pozytywnie. Ma być wymiana dwóch elementów. Obsługa posprzedażowa w związku z tym też na plus. Polecam.
Nic po prostu nie zmieniajcie. Osiągnęliście bardzo wysoki poziom obsługi klienta, wasze wyroby są rewelacyjne a i dostawa jest ekspresowa. Oby tak dalej.

Zakup oraz dostawa

Zakup jak i dostawa metalowej szafy odbył się bezproblemowo. Polecam

Porządny regał

Regał jest bardzo dokładnie wykonany. Porządne malowanie. Niektóre elementy w pudle trochę się o siebie powierzchownie porysowały bez przebicia lakieru, elementy były zabezpieczona folią, ale cienką
Super biurko i bardzo przystępna cena. Jestem zadowolona, mam już tydzień i codziennie się zachwycam :)
Jestem zaskoczony względem otrzymanej paczki do produktu finalnego. Bardzo dobrze zaprojektowany produkt. Polecam