szklaneczki.pl

Opinie łącznie (4652) Opinie (1840) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i sprawność dostawy. Jakość produktów jest często podkreślana, szczególnie jeśli chodzi o solidność, trwałość i estetykę. Dodatkowo, opakowanie zamówionych produktów jest oceniane jako bardzo dobre i staranne, co zapewnia bezpieczeństwo podczas transportu. Klienci doceniają również piękno i styl szklanek, kieliszków oraz innych wyrobów szklanych, a także zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Kontakt ze sprzedawcą oraz obsługa są uznawane za miłe i profesjonalne.

Opinieszklaneczki.pl

Szybka dostawa.. towar zabezpieczony WZOROWO!! Super sklep warto polecać..komplet do kawy herbaty zgodny z opisem wszystko się zgadza..będę korzystać 🙂...

SUPER

Talerzyki otrzymałam zgodnie ze złożonym zamówieniem. Polecam
Szybka dostawa.Kieliszki bardzo dobrze spakowana i zabezpieczona.Nie ma mowy o żadnym uszkodzeniu. Zamówię kolejne ale tum razem do wina.

Bardzo dziękujemy za zakupy! 🥰
Bardzo dobra komunikacja z personelem. Doradztwo super ! Paczka zabezpieczona doskonale. Przesyłka dostarczona szybko. Polecam !!!

Pani Anno, bardzo dziękujemy! 🥰
Wszystko było w porządku. Produkt zgodny z opisem, czas realizacji i dostawy bardzo szybki.
Paczka bardzo dobrze zapakowana. Przyszło wszystko w jak najlepszym stanie. Fajna cena za talerzyki na jajka. Polecam serdecznie zakupy w sklepie szklaneczki.pl
Wszystko całe i bardzo dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem szybka wysyłka bardzo polecam ten sklep

Dostawa Ok

Dostawa na czas, filiżanki dobrze zabezpieczone, takie jak wybrałam, cena ok polecam sklep
Wszystko dobrze zapakowane. Towar dotarł w dobrym stanie

Wszysto wporządku . Szybka wysyłka , produkt zgodny z opisem .

Dziękujemy za zakupy 🥰
Kieliszki piękne. Szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam.
Wszystko super, polecam zakup. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Szybka dostawa. Pojemnik na miód kupiony na prezent z pewnością będzie ozdobą stołu.

Dzięki za zamówiony produkt.

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tj.talerz na jajka:) oczami wyobrażni widzę jak pięknie będzie się prezentował na świątecznym stole Polecam.
Szkło w fazie testów 😀. Dostawa szybka, bardzo dobrze zapakowane, Towar elegancki.
Szybkość dostarczenia przesyłki oraz świetne zabezpieczenie towaru.
Szybka realizacja zamowienia. Polecam.

Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem, właściwie zapakowana

Szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowany towar.

Szybka dostawa i bardzo dobrze spakowany towar.

Dziękujemy 🥰

Serdecznie polecam

Porządnie zapakowane,błyskawiczna wysyłka,super jakość ,napewno jeszcze skorzystam!

Szklanki do whisky bohema x2

Świetne szklaneczki szkoda że ta naklejka na szklance jest odklejana i schodzi Można by było zrobic je jako takie ozdobne małe tabliczki - dostawa bardzo szybka więc super extra.