Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepodemskimeble.pl
naroznik
Wszystko było zgodne z zamówieniem jestem zadowolona z zakupu narożnika jednak proszę informowac kupujących bo narożnik nie miesci sie w drzwiach futryny przy skręcie całe szczescie ze udało sie go wniesc przez balkon. Kolejna s[prawa mozna ulepszyc rozbieznosc godziny co do której kierowca przyjezdza gdyż kierowca był okreslony miedzy 9 a 13 a jak sie ma umowionych ludzi do wnoszenia bo nie macie to nie mozna im powiedziec o ktorej maja byc pod klatką a pan miał zadzwonic godzine przed a on dzwoni jak juz jest pod blokiem
Odpowiedź ze sklepu podemskimeble.pl
Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu narożnika. Przedziały czasowe dostaw podajemy ze względu na to, że nie mamy wpływu na warunki drogowe, natężenie ruchu czy nieprzewidziane sytuacje na trasie. Mimo to przekażemy Pani sugestie dotyczące wcześniejszego kontaktu z kierowcą oraz informacji o wymiarach potrzebnych do wniesienia mebla. Dziękujemy – takie opinie pomagają nam się rozwijać.
Przemiła i profesjonalna obsługa. Próbki , kolory tkanin zostały mi odrazu przesłane. Bardzo miły pan doradził przedstawił oferty. Transport szybciutki jestem bardzo zadowolona. Mój nowy narożnik jest przepiękny 😍Polecam z całego serca 🫶
Świetny kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka realizacja zamówienia. Transport jak najbardziej na plus. Kanapa wykonana bardzo starannie. Bardzo duży wybór kolorów. Zdecydowanie polecam 👍
Odpowiedź ze sklepu podemskimeble.pl
Pani serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z jakości kanapy, obsługi oraz realizacji zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszej firmy. Życzymy wielu lat komfortowego użytkowania! ❤️
Polecam,wszystko przebiegło wzorowo a narożnik z najwyższej półki w przystępnej cenie!
Odpowiedź ze sklepu podemskimeble.pl
ardzo dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie! 😊 Cieszymy się, że cały proces przebiegł wzorowo, a narożnik spełnił Pani oczekiwania. Życzymy samych komfortowych chwil podczas użytkowania!
Wszystko odbyło się profesjonalnie polecam
Odpowiedź ze sklepu podemskimeble.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że cały proces przebiegł profesjonalnie i spełnił Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie. Życzymy wielu komfortowych chwil na nowym narożniku! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Podemski Meble.
Dziękujemy...
podemskimeble.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
podemskimeble.pl
Dzięki współpracy z lokalnymi firmami rodzinnymi, jesteśmy w stanie dostarczyć wam produkty w najlepszej cenie do jakości. Znajdziecie u nas narożniki i meble tapicerowane dla dużych lub małych domów...