26 cze 2024
Po złożeniu zamówienia na stronie nie było widać statusu czy przesyłka już została nadana. Plus że paczka dotarła dość, sprawnie, szkoda tylko właśnie, że nie mogłam tego sprawdzać na bieżąco. I niestety zdażyła się pomyłka - dostałam nie tę grę, którą zamawiałam, ale po kontakcie mailowym, zaproponowano mi wymianę kurierem na kost Trefl, więc obługa klienta na plus.
Zamówienie złożyłem 08-12-2023 dziś po ponad tygodniu produkty dalej nie są wysłane. Próbuje dodzwonić się na infolinie bez skutku... Zamówienia nie widać na moim koncie...
Opinie nt. sklepu trefl.com
30 sie 2024
Puzzle z własnego zdjęcia
Dawno nie układałam puzzli ale mam wrażenie że te z własnego zdjęcia są matowe, delikatniejsze i łatwo się uszkadzają oraz nie łączą się idealnie. Bardzo trudno przesunąć, a już nie mówię o przenoszeniu części ułożonych puzzli, całości też nie idzie chwycić w jednym kawału, co bez problemu udaje się ze standardowymi puzzlami. Ale zabawa super, jak zawsze.
Jakoś puzzli wspaniała, jedno z trzech pudełek miało wgniecenie co jest przykre dla kolekcjonerów. Wiem że nie zostało wgniecone w trakcie transportu bo pudełko zbiorcze było całe i nietknięte. Mimo wszystko pozdrawiam.
To już kolejne zamówienie Foto Puzzli od Trefla. Szybka wysyłka, mega jakość, obdarowani przyjaciele bardzo zaskoczeni i zadowoleni. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tego pomysłu i produktów Trefla!
Dobrze spakowane, szybko wysłane no i oczywiście jest to najlepsza firma produkująca puzzle. Solidne i wytrzymałe moja córcia uwielbia je układać
24 sie 2024
Pochwała puzzle Trefl .
Zamawiałam osobiście pierwszy raz , ale syn pod choinkę co roku kupuje mi puzzle Trefl / ostatnim razem 26 pudeł/ bo kochamy Wasze puzzle !
19 sie 2024
Było dobrze ale jakby przesyłka wychodziła tego samego/kolejnego dnia byłoby jeszcze lepiej.
A puzzle wiadomo - prima sort:)
22 sie 2024
Fotopuzzle w najlepszym wykonaniu
Zamówienie sprawne i bezproblemowe, szybka dostawa, doskonała jakość wykonania, piękna pamiątka z wakacji na lata
26 sie 2024
Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka niezależnie czy kupowałam 3, 6 czy nawet 8 opakowań puzzli
Szybka realizacja zamówienia. Puzzle dotarły świetnie zapakowane, w doskonałym stanie :)